עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורר 120x120x25

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

בדיוק היום, לאחר שכבר חשבתי שסיימתי להזמין את הכול וכל מה שנשאר זה לחכות (אין לכם מושג כמה אבא שלי שמח), קיבלתי הודעה מפנדה (בדיליי של שבועיים..) שהם לא מחזיקים במלאי (ולא מתכננים להביא בזמן הקרוב) מאווררים שכבר הזמנתי וחויבתי עליהם.

אני גם מנצל את ההזדמנות לרכוש את גוף הקירור ה-V8 של CM במקום את ה-TRUE של TR, מכיוון שהוא מציג ביצועים עדיפים ועולה פחות באופן משמעותי.

אני מעוניין לקבל המלצה למאוורר ה-120x120x25 (הגודל היחיד המתאים ל-V8) הכי חזק שניתן להשיג בישראל, ללא שום קשר לרעש. (חזק, משמע לחץ סטטי כמה שיותר גבוה)

עד כה, תכננתי לקנות את ה-FM123 של SilverStone (לחץ סטטי של בערך 4.5mm!!!) אבל גיליתי באופן טרגי ששום חנות שמייבאת או משווקת מוצרי SilverStone לא מחזיקה אותו במלאי ולא מתכננת להביא אותו..

תודה רבה ולילה טוב, עמרי.

פורסם

לחץ סטטי?

אפשר הסבר מהיר מה זה לחץ סטטי ואיך זה קשור?

חיפשתי בגוגל ומצאתי תוצאה שלא נראית לי קשורה.

לא מודדים עוצמה של מאוררים לפי כמה אוויר הם דוחפים?

:S

מצטער שאני לא יכול לעזור בנושא המאוורר.

פורסם
  • מחבר

ישנה כמות האוויר שהמאוורר דוחף וישנו ה"כוח המתפרץ" בו הוא עושה זאת. כלומר, חוזק משב הרוח שהמאוורר יוצר.

זהו הנתון החשוב ביותר בבחירת מאוורר לקירור המעבד, מכיוון שכל המטרה היא "להעיף" את החום מגוף הקירור כמה שיותר מהר.

פורסם

אפשר להזמין מחו''ל[או שלא ? :silly:]

וזה כזה קריטי שיהיה למאורר לחץ סטטי מטורף? מה יקרה אם תיקח SFLEX 1600 לדוגמא,יחסית שקט ודוחף אויר טוב יחסית לרעש וגם נשמר הרבה זמן ולא עושה בעיות.

פורסם
  • מחבר

אפשר להזמין מחו''ל[או שלא ? :silly:]

וזה כזה קריטי שיהיה למאורר לחץ סטטי מטורף? מה יקרה אם תיקח SFLEX 1600 לדוגמא,יחסית שקט ודוחף אויר טוב יחסית לרעש וגם נשמר הרבה זמן ולא עושה בעיות.

שום סיבה חוץ מ-OC

פורסם

עומרי אם אתה רוצה ביצועים יש מאווררי DELTA בחו"ל..שחזקים מכל מה שתראה בארץ..

אם לא..לא חסר מאווררים טובים כאן..מה גם שלחץ סטטי הינו נתון חשוב..אך הוא לא צריך להיות גורם ראשי..

שכן נתון הCFM והלחץ הסטטי מצתלבים ומתקזזים להם במובן מסוימים..

וכמו שצייני מעלי יש לך א הS FLEX למיניהם..כאשר אחד בעל RPM גבוה של 1900..יספק לך אחלה ביצועים..

ומה רע במאוורר שהקירור מגיע איתו כבר ?

פורסם
  • מחבר

עומרי אם אתה רוצה ביצועים יש מאווררי DELTA בחו"ל..שחזקים מכל מה שתראה בארץ..

אם לא..לא חסר מאווררים טובים כאן..מה גם שלחץ סטטי הינו נתון חשוב..אך הוא לא צריך להיות גורם ראשי..

שכן נתון הCFM והלחץ הסטטי מצתלבים ומתקזזים להם במובן מסוימים..

וכמו שצייני מעלי יש לך א הS FLEX למיניהם..כאשר אחד בעל RPM גבוה של 1900..יספק לך אחלה ביצועים..

ומה רע במאוורר שהקירור מגיע איתו כבר ?

אני מפחד שאוגבל ב-OC בגלל שהמאוורר של גוף הקירור לא יהיה חזק מספיק.

אין מאווררים חזקים מה-S FLEX?

פורסם

תחבר 4 מאווררים לקירור ותראה מזה "כוח אוויר" ...

פורסם
  • מחבר

תחבר 4 מאווררים לקירור ותראה מזה "כוח אוויר" ...

על מערבולות אוויר, שמעת?

אגב, זה די לא משנה כי עוד מאוורר לא גורם לאוויר להוליך את החום יותר מהר.

*אני יודע שהיית ציני

אני מניח שגם הוא יעבוד למרות העובדה שהוא 120x120x38, אז מה דעתכם על ה-Scythe ULTRA KAZE 3,000rpm?

מאוורר עם לחץ סטטי של 5mm בערך ו-133CFM.

פורסם

היי אנשים.

בדיוק היום, לאחר שכבר חשבתי שסיימתי להזמין את הכול וכל מה שנשאר זה לחכות (אין לכם מושג כמה אבא שלי שמח), קיבלתי הודעה מפנדה (בדיליי של שבועיים..) שהם לא מחזיקים במלאי (ולא מתכננים להביא בזמן הקרוב) מאווררים שכבר הזמנתי וחויבתי עליהם.

סוף סוף, גם אנחנו ;)

על מערבולות אוויר, שמעת?

*אני יודע שהיית ציני

אני מניח שגם הוא יעבוד למרות העובדה שהוא 120x120x38, אז מה דעתכם על ה-Scythe ULTRA KAZE 3,000rpm?

38mm זה הבדל משמעותי מ- 25mm, אני גם בדעה שתזמין מחו"ל, אם כלכך חשובים לך הביצועים.

פורסם

על מערבולות אוויר, שמעת?

*אני יודע שהיית ציני

זה לא גורם למערבולות אם אתה מחבר 2 מאווררים ביחד מכל צד של הקירור ... הוא לא גורם לחום להוליך יותר מהר פשוט הם דוחפים יותר ...

פורסם
  • מחבר

לא נכון, מאוורר א' דוחף אוויר ומאוורר ב' דוחף את אותו האוויר באותו כוח שדחף אותו מאוורר א'.. לא משתנה כלום.

פורסם

עמרי[אחלה שם(;] תחשוב טוב על על מה שאתה עושה.

אתה רוצה בכל מצב אפשרי לא משנה כמה רעש זה יעשה מאורר שיעיף את החום מגוף הקירור במהירות.

אבל תחשוב שניה, האם זה שווה זאת בכל מחיר ? אתה ורצה שהמחשב שלך ישמע כמו מטוס ? עזוב מטוס.. כמו שדה תעופה.. :silly:

המאווררים האלו של DELTA לא נסבלים לשימוש יומיומי זה פשוט מטמטם ת'שכל.

בקיצור תחשוב כמה אתה מוכן לעשות וכמה אתה מוכן לוותר בשביל כמה MHZ.. גם אני מאמין שזה לא מה שיעשה את השינוי המטורף ויש מצב שהמאורר בכלל זה לא מה שיגביל אותך.. לדעתי תתן קודם צ'אנס למאורר הסטוק, ואם תראה שזה מה שמגביל אותך תזמין מאורר חזק יותר.

פורסם

עומרי, אני אשמח לפתור לך את הבעיה....

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818

כמובן שאתה בוחר ב-3000RPM....

dfs123812-main.html

אוקיי, אחרי שהבאתי לך מה שאתה מחפש (מקווה...) אני רוצה להציע לך דווקא לקחת את ה-2000RPM... אני יודע שהביצועים מאוד חשובים לך אבל יש לזה מחיר מאוד גבוה... בין ב-2000 ל-3000 תראה אולי 3-4 מעלות פחות במאמץ אבל עוצמת הרעש בניהם הוא בלתי ניתן להבנה. יש לי את ה-2000 שיושב על ה-VENDETTA 2 שלי ותאמין לי אני מרוצה ממנו עד הגג. אני לא חושב שיש מה להשתמש ב-3000 שיעשה לך רעש של טרקטור וכל פעם שתפתח את המארז אתה תצטרך להזהר כאילו את מתקן מכונה לפריסת לחם פועלת.

פורסם
  • מחבר

אסתדר עם הרעש.

הבעיה היא שאני לא יודע האם מאוורר של 120x120x38 יכנס ב-V8, כשהוא בנוי ל-120x120x25

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים