פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים אני ממש חדש בבעולם של המהרות. לפני שקניתי את הכרטיס מסך החדש שלי בכלל לא הייתי צריך OC, אבל הגעתי כרגע למצב שיש לי טיפה צוואר בקבוק.אני לא מצפה להגיע למהירויות מטורפות בגלל שאני נשאר עם הקירור סטוק של המעבד.כרגע במארז יש 3 מאווררים נוספים: 2 של 8 אינצ'.. אחד מכניס אחד מוציא (מכניס לכיוון המעבד/מוציא יושב מתחת לספק), ומאווור 4 אינצ' שיושב על הגשר הדרומי.(מצרף טמפרטורות ומתחים נוכחיים)לכמה המעבד יכול להגיע?ואיך בדיוק אני עושה את זה? תודה לעוזרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים פותח התרד הטמפ' שלך גבוהות יחסית למאמץ..נסה לנקות אבק ולבדוק מה הRPM של המאוורר במצב מנוחה..כמו כן תבדוק מה הטמפ' במאמץ..אם לוח האם שלך לא תגיע רחוק..אך עדיין OC יהיה אפשרי במידה מה..לכמה תגיע ? אני מהמהר שלא רחוק..שכן לוח האם והקירור יגבילו אותך...
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים כנירא שבאמת הלוח והקירור יגבילו אותך. אבל המעבד עם לוח טוב וקירור מתאים אוברקלוקר לא רע.אני הגעתי איתו ל3 ג'יגה
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר הגוף קירור ושאר תכולת המארז נקים מאבק.. נקתי את הכל לפני פחות משבועהרצתי בדיקת מאמץ דרך הEVEREST למשך רבע שעה.. תמונה מצורפתאני לא מחפש להגיע לOC מטורף.. פשוט להרים טיפה יותר את המעבד לכיוון ה2.5.. לגביי הקירור של המעבד אני מודע לבעייתיות שהוא יוצר וכנראה כשגיע הקיץ ואם אני אעשה OC אני באמת אצטרך להחליף אותו. כל למקרה לבנתיים אני נשאר על סטוק.. אז יש סיכוי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מצטער על ההקפצה..למה מצטער ?על כל מקרה תריץ בדיקה מאמץ עם PRIME או OCCT ותראה לכמה המעבד מגיע במאמץ..
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים התוכנות שצירפתי מביאות את המעבד לMAX גם מבחינת טמפ'..ולכן אני ממליץ לך לבצע בדיקות רק דרכם..
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר אז אחרי בדיקת מאמץ של שעה דרך OCCT התוצאות היו כמעט זהות לאלו של אוורסטמעבד1 עבד על 60-61 מעבד2 עבד על 59-60[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים Kind of on the limit, but most of the time your cpu won't need to work hard like in occt, so your'e ok.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר אז אם אני על תחום האפשרי.. לכמה אני יכול להרים את המעבד? ואיך בדיוק אני עושה את זה? הביוס של אסוס מבלבל אותי ממש
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים הטמפ' בMAX שלהם..ולא מומלץ לבצע OC...שכן בקיץ הטמפ' יקפצו משמעותית..לגבי איך/כמה למה..יש לך מדריך באתר..כמו כן תריץ חיפוש בפורום תמצא המון מידע..אבל שוב אני לא ממליץ..
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר אז אחרי ניקוי של אבק מהצלעות קירור והמאוורר (מסתבר שעוד נשאר אחרי השאיבה האחרונה) הטמפרטורות במצב מנוחה ירדו בסביבות השתי מעלות למעבד ובסביבות ה4 ללוח אם.. אז לקחתי סיכון והעלתי את התדרים של הFSB לאט לאט עד שהתחלתי לקבל שגיאות בOCCT.התוצאה הסופית יצאה לא רע ביחס למה שצפתי. 2564MHZ שיפור של 17 אחוז.. כמובן שהייתי צריך להוריד את המהירות של הזכרון מ800 ל667 (המחשב פשוט קרס כל פעם בלי ההורדה) אבל הOC הקפיץ אותם גם ככה ל 733 אז לא נראה לי שיהיה לי הבדל משמעותי.HTT הורדתי מ1000 ל800 וכרגע אחרי הOC הוא עומד על 932.4מעלות ליבה בזמן מנוחה הן אותן המעלות כמו לפני הOCcpu1: 38-40cpu2: 40-42אחרי מאמץ של שעה בOCCT המעלות הן אותן המעלות כמו לפני הOCcpu1: 62cpu2: 60יש הצעות לשיפור?וכן אני יודע שהכל תודות לחורף הקריר שכרגע נמצא אצלי בחדר... שיגיע הקיץ נעשה כבר שינוייםנ.בהסל"ד של המאוורר לא משתנה בצורה דרסטית במהלך בדיקת המאמץ. שינוי של 20 סיבובים.בזמן מנוחה הוא עובד על סביבות ה3000. זה בסדר שזה קורה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים הוא כבר עובד על הMAX בגלל זה השינוי במאמץ לא משמעותי..עשית מבחני ביצועים ? ראיתי שיש שיפור ששוה את הOC ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.