עבור לתוכן

איך מושכים מזומן מהבנק??

Featured Replies

פורסם

מה עושים אם אני לא זוכר את הקוד של הכרטיס אשראי ואני רוצה למשוך כסף מהחשבון שלי??

פורסם

צריך לאפס את הקוד. אתה הולך לסניף שלך בבנק ומבקש שיאפסו לך את הקוד (יכול להיות שאפשר לבקש בטלפון, אבל את הקוד החדש חייבים לקחת מהסניף). זה אמור לעלות לך סכום סמלי כלשהו, תלוי באיזה בנק אתה. הייתי צריך לעשות את זה פעם בבנק הפועלים וזה עלה לי 15 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ואם נגיד אני צריך עכשיו סכום של נגיד 5 או 10 אלף שקל ואין לי זמן לחכות?

אין דרך להכנס לבנק להציג תעודת זהות ולהגיד להם שיוציאו לי מהחשבון סכום שאני מבקש?

פורסם

משיכה של מזומן בתוך הבנק נעשת ע"י תעודת זהות ומספר חשבון בנק.. אין צורך בקוד הסודי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה

וזה משנה איזה סניף? אני חייב ללכת לסניף שאני רשום אליו או כל אחד מסניפי החברת בנק שאליו אני שייך?

פורסם

אתה יכול ללכת לכל סניף בנק בארץ גם אם אתה בלאומי אתה יכול להוציא מפועלים נגיד(יקחו לך עמלה על זה)

פורסם

זה ממש נחמד שאתה שואל כאן והכל... אבל לא קל יותר להתקשר לבנק ולשאול אני בטוח שהם יודעים טיפה יותר טוב מאיתנו...

פורסם

שחזור קוד לכרטיס נעשה באמצעות הסניף בו מתנהל החשבון שלך וכרוך בעמלה לא גדולה.

משיכת מזומן בדלפק אפשרית קודם כל בסניף בו מתנהל חשבונך, אצל כל פקיד דלפק בהתאם לסוג החשבון. יש על כך עמלה מסוימת, כמו כל פעולת פקיד. כמו כן ניתן לעשות זאת בכל סניף של הבנק בו מתנהל החשבון אבל מעל סכום מסוים (לפי הנוהל בכל בנק) הם יצטרכו לקבל אישור הסניף בו מתנהל חשבונך ולהעביר להם פקס עם פרטיך וחתימתך. משיכת הכסף בסניף של בנק אחר כרוכה בהעברה מבנק לבנק ויש עליה עמלה גבוהה יותר, ובכל מקרה זה נעשה בפניה אל הסניף שלך ובמשלוח פקס חתום.

פורסם

ואם נגיד אני צריך עכשיו סכום של נגיד 5 או 10 אלף שקל ואין לי זמן לחכות?

אין דרך להכנס לבנק להציג תעודת זהות ולהגיד להם שיוציאו לי מהחשבון סכום שאני מבקש?

אם אתה רוצה בשביל לשלם, אז אתה יכול גם להוציא צ'ק בנקאי על שם הבן אדם ורק הוא יכול להוציא את הכסף , במקום להיסחב עם סכום הכסף.

פורסם

אולד קט אני חייב לציין כל פעם כשה אני רואה את תגובתך . אני מתפעל, התגובות תמיד מדוייקות ומנומקות בצורה מדהימה.

אתה אחד האנשים החכמים בפורום. חחח אם אתה כלכלן או עורך דין אני לא יתפעל :P

פורסם

אם אתה רוצה בשביל לשלם, אז אתה יכול גם להוציא צ'ק בנקאי על שם הבן אדם ורק הוא יכול להוציא את הכסף , במקום להיסחב עם סכום הכסף.

רעיון טוב לתשלום אבל יש להזהר. היתרון בצ'ק בנקאי הוא באמינות הכיסוי לצ'ק, להבדיל מצ'ק אישי. זה הכל. כאשר מוציאים צ'ק בנקאי על שם אדם, והעיסקה לא מסתדרת, רק אותו אדם יכול לחתום היסב על הצ'ק כדי שזה שהוציא אותו יוכל להחזיר הכסף לחשבונו. אם נפרדים לא בשלום אותו אדם לטובתו הוצא הצ'ק יכול לעשות בעיות.

פורסם

בד"כ העמלה נמוכה יותר בפדיית צ'ק "עצמי". לדוגמא, בחשבון סטודנט בלאומי זה חינם לעומת עמלת משיכת מזומן מפקיד שעולה משהו כמו

5 ש"ח בסניף שלך וקצת יותר בסניפים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים