עבור לתוכן

CoreAVC 1.9 תומך בהאצת GPU לסרטים בהפרדה גבוהה

Featured Replies

פורסם
סימנת "prefer CUDA acceleration" בהגדרות של CoreAVC ?

סימנתי את זה בתהליך ההתקנה כן ..

מהיא סיומת הקובץ שאתה מנגן ? יכול להיות שעבר המרה או משהו... יש גם כאלה שלא יעבדו

הסיומת היא MKV..ובדקתי גם בסרט שלא הוסיפו לו כתוביות וזה...זה הסמל של הCOREAVC מה רע בזה ?

רגע רגע...תגיד לי חייב את הדרייבר של אנוידיה גרסת בטא ?

או שגרסת 181.22 גם בסדר?

עריכה : הפעלתי סרט ולחצתי על האייקון של הקודק למטה ועשיתי אפשרויות

אין לי אפשרות לסמן את ה PREFER CUBA או איך שקוראים לזה

• תגובות 59
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זהו שלא סימנת במהלך ההתקנה, זאת היתה דוגמא בתמונה לכך שצריך לסמן לאחר ההתקנה... אפילו הספקנו לצחוק על זה בעמוד הקודם.

וכן, חייב את הדריבר 182.05

פורסם

זהו שלא סימנת במהלך ההתקנה, זאת היתה דוגמא לכך שצריך לסמן לאחר ההתקנה... אפילו הספקנו לצחוק על זה בעמוד הקודם.

וכן, חייב את הדריבר 182.05

אחי אני מאה אחוז סימנתי את זה..אפילו מאתיים

פשוט הדרייבר שלי זה לא הבטא...אני אוריד אותו ואעדכן אם השתנה

תשתדל להישאר פה 5-10 דקות :)

עריכה : הנה ככה זה אמור להיות בטח לא ?

תשנה את הפוסט הראשון שלך ותוסיף שאת האפשרות של התמיכה בCUBA אפשר להפעיל

רק במידה והדרייבר בטא האחרון מותקן ..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כן עכשיו זה עובד לך, האייקון ירוק :) אתה גם יכול לראות שה-CPU עושה פחות עבודה ב-task manager (זאת בעצם הסיבה לכבודה התכנסנו)

וזה נקרא CUDA , לא CUBA. וכבר רשמתי בהתחלה שצריך את הדריבר בפוסט הראשון...

פורסם

כן עכשיו זה עובד לך, האייקון ירוק :) אתה גם יכול לראות שה-CPU עושה פחות עבודה ב-task manager

וזה נקרא CUDA , לא CUBA. וכבר רשמתי בהתחלה שצריך את הדריבר בפוסט הראשון...

קודה קובה ... אחד סוג של טכנולוגיה והשני מדינה ...חחח איך התבלבלתי איזה סתום ..

ולדעתי תרשום את זה בגדול יותר וברור (אני אישית לא הסקתי שהתמיכה בקודה היא רק במקרה של דרייבר האחרון אלא שתהיה גם תמיכה חלקית במקרה שאני נשאר עם הדרייבר הרשמי העדכני כיום..)

רגע ולמי שאין כרטיס של אנוידיה מה בדיוק הוא ירוויח מהקודק הזה אם בכלל ?

נ.ב

רק גרסת הפרו תומכת בהאצה של הקודה הזה ..

פורסם
  • מחבר

ולדעתי תרשום את זה בגדול יותר וברור (אני אישית לא הסקתי שהתמיכה בקודה היא רק במקרה של דרייבר האחרון אלא שתהיה גם תמיכה חלקית במקרה שאני נשאר עם הדרייבר הרשמי העדכני כיום..)

רגע ולמי שאין כרטיס של אנוידיה מה בדיוק הוא ירוויח מהקודק הזה אם בכלל ?

נ.ב

רק גרסת הפרו תומכת בהאצה של הקודה הזה ..

למי שאין אנוידיה ירוויח "רק" האצת תוכנה\CPU עם תמיכה בריבוי ליבות באיכות מעולה.

אני ישתדל לעדכן פרטים מחר... לא תיכננתי לרשום מדריך, רק לדווח על החדשה ;)

פורסם

פעלתי לפי ההוראות(שיחקת אותה SyndromE), רק שכעת שמתי לב לשני חסרונות עיקריים:

1: סרט 1080P (אנימציה) כעת רץ עם בעיות בתצוגה.

2: לא ניתן להפעיל כתוביות משום מה(ניסיתי דרך ה ZPLAYER ו WMP), רק דרך WMP CLASSIC, שבו הרי יש לו נגן כתוביות נפרד.

נ.ב- אני עם 8800GT 512MB.

פורסם

גם לי היה בעיות בהתחלה בלראות עם כתוביות ב VC PLAYER אבל זה נבע מזה שהגודל שלהם שונה משום מה

הגופן היה גדול מדיי משום מה ולא ראיתי אותו על המסך ...שיניתי את הגודל והכתוביות חזרו

אני מניח שזה לא הבעיה שלך גם ...מקסימום תנסה לשחק בהגדרות של הכתוביות לראות מה נהיה

בכל אופן יש לי קונג פו פנדה באיכות של 1080P ואין שום בעיות ..

תסתכל בהודעה הראשונה שלו הוא רשם שזה לא תומך בכרטיס שלך נראה לי ..

פורסם

תסתכל בהודעה הראשונה שלו הוא רשם שזה לא תומך בכרטיס שלך נראה לי ..

אולי לא הייתי ברור בהודעה הראשונה, אבל למרות החסרונות, ה CUDA פועל , האייקון מופיע, וה CPU יורד פלאים.

פורסם

אגב הגרסא הזאת תומכת רק בליבות עם תמיכת VP2 או VP3, שזה כבר מוריד מהרשימה את 8800GTX / 8800 Ultra / 8800GTS 320/640

אם הכרטיס שלך הוא אחד מאלו אז יכול להיות שזו הסיבה שיש לך בעיות ...ז"א אולי הCUDA אמור להיות פועל

אבל בגלל זה יש לך בעיות תצוגה .. כי אצלי הכל בסדר הבנת ?

חוץ מזה תנסה לראות אולי יש לך קודקים אחרים שבגלל שהם פעילים יש התנגשויות או משהו ..

פורסם

אני מנסה להבין משהו, ה COREAVC הוא קודק, נכון? אז את מי הוא מחליף אצלי במערכת אם כרגע אין לי אותו אלא יש את ה HALLI? ועוד שאלה, האם התוכנה תוכת ב 8800GTS החדש (512 מגה)?

פורסם
  • מחבר

(Haali Media Splitter מגיע ביחד עם coreavc)

את מי הוא מחליף ? תלוי איזה קודק \ חבילת קודקים מותקן לך במערכת. בגדול הוא משמש רק לפענוח h264/x264/vc-1, ככה שמעבר לקבצים בקידוד זה הוא לא מתערב. מה שבטוח, לא משנה איזה קודק קיים הוא יחליף - coreavc הוא האיכותי יותר מביניהם (בלי קשר להאצת GPU)

כן יש תמיכה ל-8800GTS 512mb

רשימת הכרטיסים הנתמכים מותנית בתמיכת CUDA בנוסף לתמיכת PureVideo HD בגרסא\דור VP2 או VP3

כרטיסים תומכים CUDA

http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA#Supported_GPUs

כאן ניתן לראות אילו כרטיסים תומכים VP2/3

http://en.wikipedia.org/wiki/PureVideo#Table_of_PureVideo_.28HD.29_GPUs

ז"א, כל הליבות שיצאו אחרי G80 (לא כולל) אמורות לתמוך.

אגב, כשניגנתי 1080p עם ה-CUDA אז לפעמים יש ריבועים\ארטיפקטים לאחר SEEK (הרצה קדימה\אחורה) אבל נעלם תוך שניות.

אם משהו נתקל בזה, זאת לא בעייה אצלו מאחר ועוד אנשים דיווחו על זה ליוצרים... מניח שיסתדר בגרסא באה. לא משהו שמפריע לצפייה בכל אופן

פורסם

אז אם אני מוריד את הגירסה האחרונה של HAALI, ה COREAVC המדובר יהיה כבר בפנים? או שצריך בכל מקרה להוריד את ה COREAVC בנפרד?

http://www.free-codecs.com/download/Haali_Matroska_Splitter.htm[br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 11:31:29

ד"א - באתר של נווידה גם באיזור של הדרייברי בטא אין את ה 182 אלא רק 181 , אז אפא הוא?

http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us

פורסם
  • מחבר

coreavc מכיל בתוכו התקנה של haali בגרסתו האחרונה. ז"א, צריך את coreavc ולא להיפך.

בעמוד של הדריבר בטא כשאתה לוחץ על search ה-182 מופיע למטה.

אם יש בעיות כנס לסטיקי של הדריבר - שם תמצא את כל המידע + קישורים להורדה מאנוידיה.

פורסם

coreavc מכיל בתוכו התקנה של haali בגרסתו האחרונה. ז"א, צריך את coreavc ולא להיפך.

בעמוד של הדריבר בטא כשאתה לוחץ על search ה-182 מופיע למטה.

אם יש בעיות כנס לסטיקי של הדריבר - שם תמצא את כל המידע + קישורים להורדה מאנוידיה.

תגיד צריך להיות איזה שהוא שיפור באיכות ?

כאילו יש דרך למדוד את זה כי נראה שבעין די קשה להבדיל ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים