עבור לתוכן

שיניים לבנות,האם זה נכון ועובד?

Featured Replies

פורסם

הטריק עם אבקת הסודה/אפייה הוא ידוע, מה שהוא בעצם עושה זה "משייף" את השן ומוריד שכבת אמייל, זה לא בריא לשיניים

פורסם

כדאי להתייעץ עם רופאי שיניים ולא לעשות שטויות.

לשיניים יש שכבת הגנה וחלק מה"שיטות" להלבנת שיניים יכולות לפגוע קשות בהגנה הזאת ולסכן את בריאות השיניים.

פורסם

לא בריא - בלשון המעטה.

פורסם

הסודה לשתיה - עדיף שלא - הופך את השיניים להיות רגישות

ומי חמצן גם הם מלבינים אבל הריכוז הביתי הוא נמוך מאוד ובלתי יעיל - במרפאת שיניים משתמשים ב 15% ומעלה והתכשירים הנימכרים בבית מרקחת הם מ 15% ומטה , יותר נכון בסביבות ה 6 % כך שהכתבה הזו שווה לכפרות .

פורסם
  • מחבר

^^

אז עדיף פשוט ללכת לרופא :silly:

פורסם

1500 שח ' לטיפול בייתי

3000 וצפונה - ליזר

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם! שמי פופשדו ורציתי להמליץ בחום על מכשיר האורלג'ט אותו ראיתי ברשת ועל החברה המשווקת אותו עם השירות המדהים שלהם!. מאז שאני משתמש בו אני כבר לא סובל מעששת ממנה סבלתי שנים רבות. זהו מטוס סילון וחמישה דיילים קווקזים אשר מנקה אותם בצורה הטובה ביותר- עם פטיש! את מי אתם שואלים? את הקווקזים כמובן. אני משתמש בו לאחר כל ארוחה, והוא גם מונע ריחות רעים מהפה! עלות המכשיר היא שווה לכל נפש ואני ממליץ עליו בחום!

פופשדו
.

[ATTACH=CONFIG]3910[/ATTACH]

- - - תגובה אוחדה: - - -

שלום לכולם! שמי אלון ורציתי להמליץ בחום על מכשיר האורלג'ט אותו ראיתי ברשת ועל החברה המשווקת אותו עם השירות המדהים שלהם!. מאז שאני משתמש בו אני כבר לא סובל משיניים צהובות מהם סבלתי שנים רבות. זהו סילון מיוחד אשר מנקה אותם בצורה הטובה ביותר, אני משתמש בו לאחר כל ארוחה, אבל הוא לא מונע ריחות רעים מהפה! עלות המכשיר היא שווה לכל נפש ואני ממליץ עליו בחום!

אלון

מגיע גם בניחוח אספרגוס.

{למרבה האירוניה, דווקא הקישור על טיפול בשתן קשור מאוד לתרד' על הלבנת השיניים- abatiah}

נערך על-ידי abatiah

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הקפצת דיון מ-2009 לצרכי פרסום בפורום.

פורסם

מישהו אחר הקפיץ את הדיון (והספיק להימחק מאז). מה שנשאר זה הבדיחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים