עבור לתוכן

שאלה.. מזה צילינדר?

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים הלכתי לרופא עיניים, עשיתי בדיקה שבסופה היתברר שיש לי צילינדר.. שאלתי תאופטימיטריסט מזה, הוא אמר משו על חדות בראייה..

קיצר לא הבנתי מה הוא חירטט שם..

יש למישו מושג מזה צילינדר..?

פורסם

אין בעיה, רק תשנן "לכל שאלה, יש תשובה בגוגל" :)

פורסם

אין בעיה, רק תשנן "לכל שאלה, יש תשובה בגוגל" :)

רק אתה תשנן "לא להפנות את מי שנכנס לפורום לגוגל" 100 פעמים ותפנים

אני יודע שאני יכול לקבל אזהרה, אבל אני מוכן לקחת את האזהרה הזאת כי זה מעצבן אותי כל פעם שמפנים אנשים לגוגל. אם ככה בכלל לא צריך את הפורום הכל אפשר למצוא בסופו של דבר במרחבי האינטרנט..

אנשים באים לפורום לשאול, והתשובות שהם מקבלים זה "גוגל"

ואם הוא לא הבין מה גוגל אמר? והוא רוצה הסבר?

פורסם

גוגל זו ברירת מחדל.

אז קודם מחפשים בגוגל, ב 90% מהמקרים זו התוצאה הראשונה שם. במקרה שעברת על עמוד 2 בגוגל ולא מצאת, רק אז לפתוח נושא בפורום.

לא לטרוח לעשות חיפוש קצר זו סתם עצלנות.

פורסם

אם ככה, הייתה צריך להוריד 70% מהגודל של הפורום הזה ואפילו יותר.

כי מפרטים, מעבדים, לוחות אם, בעיות חומרה ותוכנה, בעיות במערכות הפעלה, ספקים, מארזים וכד', אפשר למצוא בגוגל.

פורסם

רק אתה תשנן "לא להפנות את מי שנכנס לפורום לגוגל" 100 פעמים ותפנים

אני יודע שאני יכול לקבל אזהרה, אבל אני מוכן לקחת את האזהרה הזאת כי זה מעצבן אותי כל פעם שמפנים אנשים לגוגל. אם ככה בכלל לא צריך את הפורום הכל אפשר למצוא בסופו של דבר במרחבי האינטרנט..

אנשים באים לפורום לשאול, והתשובות שהם מקבלים זה "גוגל"

ואם הוא לא הבין מה גוגל אמר? והוא רוצה הסבר?

אז שיגיד שזה המצב, אם כי (לא יודע אם הסתכלת) ההסברים בגוגל (בנושא הזה לפחות) ברורים למדי. אם יש פה שאלה טכנית ו/או שאין עליה מידע מספיק טוב בעברית בגוגל, אז אולי יש מקום באמת לשאלה.

אתה יודע מה, אולי גם במקום לחפש תשובה בפורום, כל פעם שלמישהו יש שאלה שפשוט ישאל אותה, לא משנה אם שאלו אותה וקיבלו תשובות מפורטות מיליון פעם קודם. למה בכלל זה פורום, בו נהפוך את זה לצאט אחד גדול וזהו.

זה מה שמעצבן אותך ? החיים שלך טובים.

פורסם

אם ככה, הייתה צריך להוריד 70% מהגודל של הפורום הזה ואפילו יותר.

כי מפרטים, מעבדים, לוחות אם, בעיות חומרה ותוכנה, בעיות במערכות הפעלה, ספקים, מארזים וכד', אפשר למצוא בגוגל.

זה שונה.

הפורום קיים -בשביל- שאלות כאלו.

פורום כללי לא קיים בשביל שאלות ומחקרים, למרות שכן אפשר לקבל פה עזרה- אפשר לא להיות עצלן, ולחפש טיפה קודם.

פורסם

אז שיגיד שזה המצב, אם כי (לא יודע אם הסתכלת) ההסברים בגוגל (בנושא הזה לפחות) ברורים למדי. אם יש פה שאלה טכנית ו/או שאין עליה מידע מספיק טוב בעברית בגוגל, אז אולי יש מקום באמת לשאלה.

אתה יודע מה, אולי גם במקום לחפש תשובה בפורום, כל פעם שלמישהו יש שאלה שפשוט ישאל אותה, לא משנה אם שאלו אותה וקיבלו תשובות מפורטות מיליון פעם קודם. למה בכלל זה פורום, בו נהפוך את זה לצאט אחד גדול וזהו.

זה מה שמעצבן אותך ? החיים שלך טובים.

בשביל זה יש סטיקי לשאול ששאלו 1000 פעם.

לא זה מה שאמרתי, להפוף לצ'אט אחד גדול, אבל לפי מה שאומרים פה כמה וכמה פעמים חפש בגוגל, גוגל גוגל.

זה שונה.

הפורום קיים -בשביל- שאלות כאלו.

פורום כללי לא קיים בשביל שאלות ומחקרים, למרות שכן אפשר לקבל פה עזרה- אפשר לא להיות עצלן, ולחפש טיפה קודם.

הבעיה זאת שראיתי כמה וכמה מקרים(לא בכללי) שאומרים, גוגל.

וזה מעצבן כי בנאדם בא, שואל ואומרים לו חפש בגוגל.

אין לכם כח לענות(לא אמירה אישית או משהו אלך) אל תענו, אבל גוגל?

אם זאת תשובת הקסם, אז עזבו פורומים, עברו לגוגל תרופת הקסם לכל צרה ומצוקה.

פורסם

בדרך כלל, כשהשאלה היא "מה זה X?" אז גוגל הוא התשובה. הפורום לא נועד לשאלות כאלה, אלה לשאלות קצת יותר מורכבות. אף אחד לא ייכנס לפורום מעבדים וישאל מה זה מעבד, אלא ישאלו איזה מעבד יותר טוב וכד'.

חוץ מזה, שים לב שאף אחד פה לא אמר "לך חפש בגוגל" וזהו, אלא נתנו לינק. כשאני מפנה אנשים לגוגל, אני תמיד מחפש קודם כל ורואה שבאמת אפשר למצוא בגוגל את הנושא. המטרה היא שאנשים ידעו להשתמש גם בגוגל, לא רק בו.

פורסם

אני נועל את הדיון כדי להפסיק את הוויכוח על גוגל..

במידה ופותח הדיון רוצה לשאול עוד שאלות-פנה אליי ואפתח את הדיון מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים