פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה,אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב.יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI ..כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVIאך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMIמהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב?והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים ליואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד?*יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים כדי לקלוט את השידורים דרך המחשב אתה צריך כרטיס טלויזיה עם כניסת וידאו ולא כרטיס מסך עם יציאת DVI...איזה מסך יש לך? אולי ניתן לחבר את הממיר ישירות למסך בנוסף למחשב.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר זהו, יש לי מסך ASUS LCD 22" MW221Uויש לו עוד כניסה של D-SUBהאם יש כרטיס טלויזיה עם חיבור HDMI ?והאם DVI ירוד מאותו חיבור HDMI ?
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים נסה לחבר מתאם HDMI-DVI למסך ומשם כבל HDMI לממיר.דרך אחרת לחיבור היא אם יש לך במקרה כניסות component אנלוגיות במסך.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים זהו, יש לי מסך ASUS LCD 22" MW221Uויש לו עוד כניסה של D-SUBהאם יש כרטיס טלויזיה עם חיבור HDMI ?והאם DVI ירוד מאותו חיבור HDMI ?לא הבנתיאתה מחפש להקליט מהממיר או שאתה רוצה רק לראות את השידורים על מסך המחשב?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר באופן המיידי אני רוצה לראות את השידורים על מסך המחשב,אך באופן כללי אני רוצה גם להקליט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.