עבור לתוכן

OC עם לוח אם MSI P45 Platinum

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי לוח אם MSI P45 Platinum

(http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Platinum_(HC_Edition)&class=mb)

מעבד: E8400

זכרון: 4G של GAIL מהירות 1066

כשאני מעלה את המחשב, במצב ה POST הוא מראה לי 4G זכרון במהירות 800. שיניתי ב BIOS את הערכים ועכשיו הוא מראה לי 1067

זה תקין? למה אין 1066? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה לי 1066 או ש 1067 זה בסדר?!

לגבי המעבד, הערך שיש למעבד ב BIOS הוא 333 (שזה 3000mghz), שיניתי את הערך ל 400 (שזה 3600mhrz)

בצעתי שמירה (F10), ומאז המחשב לא עלה לי. כל הזמן היה מאתחל את עצמו, לא מגיע לשלב של ה POST בכלל ושוב מאתחל את עצמו.

עשיתי איפוס ל CMOS וה BIOS חזר לאיפוס.

מה אני צריך לעשות בשביל לעשות OC למעבד שלי?

לאיזו מהירות רצוי לעלות את המעבד שלי?

אני לא יודע איזה קירור או מאוורר יש לי, אני רק יודע שבקשתי מאוורר יותר טוב מהרגיל באותו מחיר של מאוורר רגיל והוא דחף לי משהו (אז אפשר להגיד שיש לי מאוורר יותר טוב מהרגיל אבל בטח לא מהתותחים)

המון תודה על העזרה

פורסם

פותח התרד תחילה תעיין במדריכים באתר ובסטיקי בפורום...כמו כן תריץ חיפוש בפורום על שאלות יש לא מעט מידע... לגבי השאלות שלך... קריאה 1066 או 1067 זה אותו הדבר..£כן תמיד יש סטייה קטנה בשעון (לפעמיים גם יותר מ1MHz).. לגבי הOC... לפני העלאה של הבאס תבדוק מה הטמפ' שלך במאמץ... טעוד לא שמעתי על קירור יותר טוב מהסטוק אבל באותו המחיר.. פתח את המארז ותראה איזה קירור זה בדיוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים