פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים שלום לכולםהמחשב לא מזהה לי את המאוורר עם אוורסט ועם פאן ספיד למה?איך אני שם את המאוורר על מקסימום? רק כשאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו מיסתובב מהר זה הגיוני שיש למחשב כזה רק מאוורר אחד ?איזה פיתרון אתם ממליצים לי לעשות בנוגע לקירור ?כל השאלות האלו באות עכב התחממות גבוהה של המחשב וליפעמים קריסת fbs במשחקים כבדים אני יודע שזו חפירה אבל אני ישמח לעזרה בנושא תודה
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים למה אוורסט ופאן ספיד לא עובד - אתה צריך לשאול אותם.איך אתה יודע שזה בגלל חימום ?מאוורר שיש מספיק אם הוא עובד טוב ונייד לא סתום באבק ואתה לאסותם פתחים של אויר ששם למשל מחשב על מיטה.אתה לנסות את NHC . יחול להיות הוא כן מזההה מאוורר, וחום, ומפקח עלמהירות מאוורר בדגם שלך. צריך גם NET FRAMEWORK בשבילה. http://www.pbus-167.com
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים מחבר איך אני יודע שזה חימום ? 95 מעלות זה בסדר לכ מבתוכנה שהאתה נתתה לא מצאתי שליטה על המאוורר אפשר לקבל הסברואתה צודק ניקיתי את הפתח איוורור וזה הוריד לי יותר מ10 מעלות
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים התקנת את התוכנה ?אם התקנת ואין - אז אין.לא מכיר דגם שלך, אבל יש נידים שיש להם כיוון מאוורר או דרךדריבר שלהם או עם NHC למשל. זה יכול יהיה משהו כמו fan sound level . ב NHC זה כתוב בהסבר כ make your notebook quiet 95 במאמץ לכ מסך זה סביר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.