עבור לתוכן

מפרט בפנים - יתאים ך OC? אם כן, עד איפה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בקרוב, אני רוצה לדעת אם OC נחמד ++ יחזיק עליו עם הקירור והכל, ועד לאיפה אני יכול להגיע איתו.

14xi9m0.jpg

דבר נוסף, השאלה עתיקת היומין, האם כדאי לקחת במקום את ה E8400? אני בעיקר משחק, אבל גם לפעמים מקודד סרטים ומולטיטסקינג ושטויות כאלה. אז מה שווה יותר? שמעתי ש OC בשניהם יביא לתוצאה דומה במשחקים, אז עדיף את ה- Q בגלל המולטיטסקינג והתוצאה הדומה ל E8400 במשחקים. אז מה שווה יותר?

לא לשכוח ששאלתי גם עד לאן אני יכול להביא אותו מבחינת Ghz...

תודה רבה מראש!!

פורסם

עם הE אתה מן הסתם תגיע ליותר..

עם הQ אפשר גם להגיע רחוק , 3.2 או אפילו יותר ..(שזה מאוד חזק למרובע ליבות)

הקירור שלקחת לא משהו בכלל , אז אל תצפה לקלוק קיצוני

אני חושב שהQ כדאי יותר

בכל מקרה

תנסה , ותראה..

ממליץ לך להחליף את הקירור הזה

לפריזר אקסטרים או לOCZ ונדטה שתים

פורסם

פותח התרד קירור לOC למעבד QUAD יהיה מינימום של FREEZR PRO, מעבר לזה מה שאיברם הציעה יהיה מצויין.

לגבי יכולת הOC..עד אזור ה400+- באס..אתה צריך להגיע די בקלות..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בניתי את אותו מפרט עם קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme, והוא עכשיו עולה 3690.

תודה רבה על העזרה. דבר נוסף, לכמה אגיע תכלס ב Ghz?

ואפשר מדריך מפורט ל OC? קראתי את המדריך באתר, הבנתי כמה מושגים וזה, אבל עדיין אני לא יודע ב-ד-י-ו-ק מה לעשות. יש מדריך מפורט? תודה מראש.

פורסם

אם אין לך מושג מזה OC וזה הראשון שלך הייתי ממליץ ללכת ללכת בקטן קודם ולקנות קירור AC PRO FEEZER 7 ... אתה תוכל להגיע איתו בכיף ל 3 ...

פורסם

כמו שציינו כבר לאזור ה 3.2 עד 3.6... ואין מדריך ספציפי לכל לוח אם... תריץ חיפוש בפורום.. יש לא מעט מידע על OC במיוחד על המעבד הנ"ל..

פורסם
  • מחבר

אם אין לך מושג מזה OC וזה הראשון שלך הייתי ממליץ ללכת ללכת בקטן קודם ולקנות קירור AC PRO FEEZER 7 ... אתה תוכל להגיע איתו בכיף ל 3 ...

אבל עדיין, בסופו של דבר אני אתפוס את העניין (בעז"ה :silly:) ואז אני אצטער שלא קניתי אחד יותר רציני. חוץ מזה, אני צריך OC רציני בשביל "לכפר" על העובדה שלקחתי Q6600 ולא E8400.

taotao,

תודה, אני אחפש.

דבר נוסף, המדריך ל OC בפורום שכולם מתגאים בו ותמיד מפנים אליו ואומרים לקרוא אותו, לא עוזר הרבה... הכותב מציין הרבה דברים שבהם הוא לא מסביר להיכן לגשת ומה לעשות. הוא אומר להעלות תדרים ולנעול כל מיני הגדרות אבל לא מציין היכן הן נמצאות תחת קטגוריות ה BIOS. זה עניין שלא כל אחד מבין בו ועל כן אם הפנו מישהו שאין לו מושג על OC למדריך הנ"ל, הוא אמור להיות מדריך שפיצי ביותר עם הוראות מפורטות ולא כל מיני דברים שנזרקים לאוויר בלי שום כיוון... אישית התאכזבתי, אבל לא משנה.

תודה רבה על העזרה! =]

עריכה:

עכשיו גיליתי משהו מאוד מציק! האם הלוח שלי מגביל ל 420 FSB????? זאת אומרת שה OC יהיה דיי מעפן לא?? אז אולי כדאי לקחת לוח אחר? אם כן, אז תמליצו לי פה על לוח של GIGABYTE אחר באותה עלות (כ- 465 שקלים) שאין לו מגבלה של FSB!

תודה רבה!

פורסם

שמע ... ה EP43-DS3L של גיגבייט ההגבלה שלו היא ל 400 FSB ... זאת אומרת הכי רחוק שתוכל להגיע במעבד Q6600 הוא 400X9=3600=3.6

המכפלה של המעבד נעה בין 6 ל 9 ככה ש9 הכי גבוה

ופה כבר תצטרך קירור רציני יותר כמו Vandetta 2 או TRUE 120 של טרמו ...

יותר מזה זה רק קירורי מים ... וזה כבר רציני יותר ...

אני לא מבין מה רע ב 3.6 זה יחסית OC חזק מאד ... לי אישית יש את המעבד והלוח אמ ואני לא רואה צורך בכלל ל 3.6 ( אני על 3.2 )

משחקים רצים חלק ...

יש לוחות אמ שההגבלה שלהם יותר גדולה אבל הם לא בתקציב שלך ושוב כדי לעשות OC גדול יותר מ 3.6 אתה תצטרך חתיכת קירור ( אל תשכח שעוד מעט קיץ )

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה.

רק משהו אחד, אני כמעט בטוח שהמגבלה של הלוח הזה היא 419, מישהו שעשה OC עליו עם Q6600 אמר לי שהוא על 419. אתה צריך לבדוק שוב ניראה לי, בשבילך, אולי אתה יכול להגיע ליותר מ 3.2 (עוד לא הזמנתי אותו בינתיים :P).

תודה על העזרה של כולכם, אם ייקפצו לי עוד שאלות - אשאל D:

עריכה:

עוד שאלה קטנטנה:

אני רוצה לקחת זכרונות 1066MHZ ולא 800MHZ כי קראתי והם טובים יותר ל- OC, אז איך הזכרונות האלו?

2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition

פורסם

יש לי זכרונות כאלה, אתה לא תנצל אותם.

גם 800MHZ יעשו לך OC לאן שאתה צריך בקלות.(תאורטית גם ל-4GHZ תגיע איתם בקלות).

היו לי TWINMOS TWISTER 800MHZ, הם נחשבים ליחסית ג'נרים, אבל הם הגיעו ל-850MHZ ללא העלאת מתחים.

פורסם
  • מחבר

אה, סבבה. תודה רבה =]

פורסם

פותח התרד באס של 400+- יתן לך 3.6GHZ..שזה די הMAX של המעבד הנ"ל עם קירור אוויר..

ככה שזה תוצאה יפה מאוד..

לגבי הזיכרונות..אין סיבה לקחת 1066..שכן מעבר ל400 לוח האם כבר יגביל אותך ..ויהיה די קשה לעבור את זה..

מה גם שיש היום קיטים של 1000MHz במחירים זהים ל800..ולהפך..

פורסם
  • מחבר

אה, אז זה בסדר כי אני לא הולך להתקדם מעבר לקירור אוויר גם ככה.

תודה רבה, אם יהיו לי עוד שאלות אשאל פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים