פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר נכון זה די זולמאורר 1 שווה 120-130 שקל בארץוגריל עומד על 50-60ולא לשכוח גם משלוח עד הבית בלי עלות נוספת
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים הוא שולח דרך USPS.אתה יכול לחשב כאן: http://ircalc.usps.gov/weight.asp?Contents=0 כמה זה יוצא על פי משקל.כשאני אקבל את החבילה שלי (אמורה להגיע עוד ~4 ימים) אני אפרסם כאן הודעה.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים "הוא" שולח..?בעקרון הכנתי לי שם רשימה של דברים שאני רוצה לקנות....אין שם אופציה של משלוח לישראל ואין חישוב משקל.....זאת אומרת שאני צריך לעבור פריט פריט , לחשב את הסכום של המשקל...אח"כ ללכת ולבדוק באתר הזה שנתת את המשקל שיוצא וזה בערך המחיר ?ואיך בדיוק ביקשת שישלח לישראל...באימייל ?כי באתר אין ישראל :-\תודה.
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים xoxide עדיפים מJTהמשלוחים והמכס עולים הרבהאבל לא למי שיוצא לטוס לארצות הברית שם המשלוח עולה גרושים :}}}}חודש הבא אני בניו יורק מביא ציוד מודינג וציוד דיגיי :]
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים xoxide עדיפים מJTהמשלוחים והמכס עולים הרבהאבל לא למי שיוצא לטוס לארצות הברית שם המשלוח עולה גרושים :}}}}חודש הבא אני בניו יורק מביא ציוד מודינג וציוד דיגיי :]למה הם עדיפים ?אני רואה שדווקא המחירים של jab-tech מצויינים !
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים "הוא" שולח..?בעקרון הכנתי לי שם רשימה של דברים שאני רוצה לקנות....אין שם אופציה של משלוח לישראל ואין חישוב משקל.....זאת אומרת שאני צריך לעבור פריט פריט , לחשב את הסכום של המשקל...אח"כ ללכת ולבדוק באתר הזה שנתת את המשקל שיוצא וזה בערך המחיר ?ואיך בדיוק ביקשת שישלח לישראל...באימייל ?כי באתר אין ישראל :-\תודה.ביקשתי באי מייל, אתה גם יכול לשלוח לו (לג'ון) רשימה של מוצרים באי מייל והוא יתן לך הצעת מחיר.
פורסם 2003 ביולי 1822 שנים אוקיי תודה אני יעשה את זה!רציתי לשאול מה הקטע של ה-GIFT באתר....?אין לי ממש מושג אבל נראה לי שאתה יכול לקנות למישהו מתנה באתר שזה כאילו תלוש קנייה, אבל אני סתם מנחש...
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים כי אני מקבל מחשב חדש ב"ה ומארז חדש ציפטק פול טאוור כחול ואני יעשה חלון...אז יש למה לצפות [shadow=red,left][glow=red,2,300]מי יעשה לו חלון [/glow] [/shadow] ?!?!?!?!??!?!?!?!
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים Hello AdamWe should have ordering to Israel supported directly through the shoppingcart early next week so you should be able to order online.Johnזה אי-מייל שקיבלתי היום בבוקר (שבת).אז יאללה להתחיל להזמין שבוע הבא!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.