עבור לתוכן

יש לי בעיה בזיכרונות חושב שצריך לעלות מתח.

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי לפעמים מסכים כחולים סתם ככה בעבודה במחשב ואני חושב שזה בא מהזיכרונות , יש מצב צריך לעלות להם מתח ?? יכול להיות שזה הבעיה ???

הנה תמונה של המסך הכחול

http://img513.imageshack.us/my.php?image=p1010147pp2.jpg

אם אני יעלה מתח לזיכרונות (המחשב בחתימה) אז זה לא יפגע לי במערכת כאילו לעלות טיפה.. ?

( וחשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC לא למעבד או לזיכרונות פשוט אולי זה הבעיה שחסר מתח לזיכרונות ובגלל זה זה עושה לי מסכים כחולים)

המתח סטוק של הזיכרונות זה 1.9~1.8

ואם ויצא שזה הבעיה.. מישהו יכול להגיד לי בערך איפה נמצאת האפשרות הזאת לעלות ת'מתח לזיכרונות. ???

פורסם

בלוחות גיגה בייט צריך להקיש CTRL + F1 בביוס כדי להגיע לאפשרויות מתקדמות... תחפש שם...

אם אתה חושב שזה מהזכרונות, לפני שאתה מעלה מתח תשנה את הזכרונות מיקום על גבי הלוח... ( לשנות סלוטים, במידה ויש רק סלוטים, תחליף בינם לבין עצמם )

פורסם
  • מחבר

בלוחות גיגה בייט צריך להקיש CTRL + F1 בביוס כדי להגיע לאפשרויות מתקדמות... תחפש שם...

אם אתה חושב שזה מהזכרונות, לפני שאתה מעלה מתח תשנה את הזכרונות מיקום על גבי הלוח... ( לשנות סלוטים, במידה ויש רק סלוטים, תחליף בינם לבין עצמם )

אממ למה בדיוק צריך להחליף ביניהם בסלוטים מזה משנה כאילו יש שתי סלוטים צהובים ויש שתיים אדומים , אצלי זה על הצהובים מה להחליף ביניהם ?

או שאתה מתכוון יעני לקחת ת'סטיק הזה ולשים אותו בסלוט הצהוב של הסטיק השני יעני להפוך אותם..??

ואם כבר אגב , ניתקתי אותם וחיברתי שוב אתמול אולי שזה יפתור ת'בעיה אבל לא פתר כלום.

ואני יכנס לשם בביוס אני יבדוק ,, אבל בכל מקרה מה אתה אומר זה בעיה מהזיכרונות או שמה ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים