עבור לתוכן

F.E.A.R. 2: Project Origin - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

האפקט הזה עושה הרגשה כמו של סרט זה מעולה...כמו ב MAS EFFECT

• תגובות 163
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אלב מישהוא יכול לעזור לי בקשר לנפילות fps? כי אני משחק פיתאום ה fps צונח לאיזה 40 ומשהוא וזה מקרטע ואז זה ועלה וזה במקומות מסויימים גם לכם זה קורה? ויש לי כרטיס מסך 9800gtx+ דרייברים אחרונים ומעבד e8400 בבאנצים אם כרטיס כזה כתוב להם מינימום 67 fps ולי זה מיתחת מתי שיש את הנפילות האלה זה יורד ל 35-40 וזה מקרטע טילים למה זה קורה הנפילות האלה?

פורסם

לא כתבת את ההודעה הזו 200 פעם וענו לך ככה גם בערך?..

מה זה נופל לך ל 30 FPS (שזה עדיין שחיק!!) ועולה חזרה ל 60? איפה זה קורה? באותם מקומות? גם 40 FPS זה בסדר גמור הלוואי עלי.

זה קורה סתם ככה ותוקע לך את המשחק באמצע שאתה רץ? יש לך אולי תוכנות רצות באמצע כמו ICQ MSN AIM כל דבר שמפריע למעבד?

אתה משחק עם AA?

פורסם

אלב מישהוא יכול לעזור לי בקשר לנפילות fps? כי אני משחק פיתאום ה fps צונח לאיזה 40 ומשהוא וזה מקרטע ואז זה ועלה וזה במקומות מסויימים גם לכם זה קורה? ויש לי כרטיס מסך 9800gtx+ דרייברים אחרונים ומעבד e8400 בבאנצים אם כרטיס כזה כתוב להם מינימום 67 fps ולי זה מיתחת מתי שיש את הנפילות האלה זה יורד ל 35-40 וזה מקרטע טילים למה זה קורה הנפילות האלה?

במטוטא ממך- הנח לנו !

פורסם

:lol:

אני לא מוצא מה הבעיה לשחק ב 40 FPS :s05:

פורסם

חברה המשחק קורס לי במסך הזה עם הבית ספר,בשלב שאתה נפגש עם 2 מהצוות שלך,פשוט יוצא לשולחן העבודה בלי התראה מוקדמת

קרה למשהו?

פורסם

משחק טוב מאוד אבל פחות טוב מהראשון ופחות מפחיד מהראשון.

פורסם

כן המשחק ניתקע כזה מלא קירטועים מרגישים וזה תמיד באתום מקומות אני הולך אחורה ואז קדימה שוב יש את הנפילה הזאת

פורסם

האמת הוא זז לי חלק.ואני די נהנתי ממנו,אני לא חושב שהוא כזה משעמם,אבל הוא פשוט קורסלי באותה נקודה .אי אפשר להסביר את הדברים האלה.זה מסתכל

:'( :'( :'( :'(

פורסם

משחק מצויין! אני נהנה מכל רגע.. לא קרס אף פעם 60 FPS לא זז..(חוץ מכשהוא עושה SAVE אבל זה בכל המשחקים יש תקיעות)

לדעתי יותר מוצלח מהראשון אני נהנה מהפחד ולא מפחד מההנאה.. D:

ולגבי זה שקורס לו..

תבדוק טמפ' לכרטיס מסך ולמעבד+אולי יש לך איזה בעיה בוינדוס,אולי קראק דפוק יש מיליון ואחד דברים..תעלה את זה בתמיכה טכנית נעזור לך שם :)

פורסם

מישהוא יודע למה ה fps שלי על 60fps קבוע וליפעמים יש קטעים מסויימים שהוא יורד לאיזה 35 ועולה חזרה ל 60 כמו נפילה ואז הוא עולה סגרתי איסיקיו אנטי וירוס הכל

וזה המערכת שלי

מעבד e8400

9800gtx+

4gb ram

פורסם

לגבי התחממות כרטיס מסך ומעבד אין מצב.זה לא זה.פשוט קורס באותה הנקודה.החיים שלי הגיעו לסיומם למעשה.תודה לכולם.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

מישהוא יודע למה ה fps שלי על 60fps קבוע וליפעמים יש קטעים מסויימים שהוא יורד לאיזה 35 ועולה חזרה ל 60 כמו נפילה ואז הוא עולה סגרתי איסיקיו אנטי וירוס הכל

זה בסדר, זה קורה לכולנו שיש ירידות FPS במשחק, זה לא אמור להפריע.

קצב ריענון של המסך שמוגבל ל-60

פורסם

חכה הוא עוד ישאל אותך שוב על קצב ה FPS במשחק :P

שווה לקנות אותו ולשחק עם כרטיס כמו שלי? כל פעם אני מתבאס שיוצא משחק חדש חח..עד שנקנה כרטיס מסך חדש :'(

פורסם

אבלל אתם לא מביניםם זה גם קורה במקומות סתם מעפנים שאין איזה טקסטורות יפות או משהוא ככה סתם אני הולך לאותו מקום ושם יש נפילת fps וזה גורם למלא תקיעות קטנות ואז זה עולה חזרה ל 60 וזה קורה באותו מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים