פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים כמו שפעם היה במבצע עם שישייה. או כמו אלו שיש בפאבים.מישהו יודע איפה אפשר לקנות כוס כזאת?תודה
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים וואלה? ישנה אפשרות כזאת?אני עצמי עשיתי קניתי ככה פעמיים.אני לא יודע אם זה מטוב ליבו של בעל המקום אבל כשכסף מדבר...
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים כוס כזו עולה לבעל המקום גרושים (אם בכלל, יכול להיות שהוא מקבל את זה בחינם מהחברה כסוג של פרסומת). מלמכור את הכוס הוא רק מרוויח.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מה הבעיה?אתה מזמן כוס בירה?קח את הכוס עם הבירה צא בחוץ תעשן סגריה שתה את הבירה ואת הכוס שים באוטואתה יכול לעשות את זה 4-5 פעמים בלי שישימו לב , ואם יש חברים איתךתגיד להם שיעשו את זה גם....לי אף פעם לא אמרו משהו שיצאתי עם כוס מהמסיבה (לרוב אני מסיים וזורק אותה)אתה פשוט יכול לקחת אותה
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים מה הבעיה?אתה מזמן כוס בירה?קח את הכוס עם הבירה צא בחוץ תעשן סגריה שתה את הבירה ואת הכוס שים באוטואתה יכול לעשות את זה 4-5 פעמים בלי שישימו לב , ואם יש חברים איתךתגיד להם שיעשו את זה גם....לי אף פעם לא אמרו משהו שיצאתי עם כוס מהמסיבה (לרוב אני מסיים וזורק אותה)אתה פשוט יכול לקחת אותה ופעם הבאה שאתה הולך לאכול במסעדה, שים כמה צלחות בתיק (וגם סכו"ם). אף אחד לא ישים לב.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים נשים גם כמה שניצלים עכשיו באמת: עשיתי זאת מלא פעמים , ולא נתקלתי בשום בעיה (בעל המקום ראה ולא אמר כלום) יצאתי בחוץ וגם הסלקציה לא אמרה כלום אני אף פעם לא לוקח את הכוסות כי אני צריך אותם , אני מן הסתם לוקח כי הכוס עדיין מלאה. (לא קורה הרבה בדרך כלל מסיימים ואז קמים)
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים נשים גם כמה שניצלים עכשיו באמת: עשיתי זאת מלא פעמים , ולא נתקלתי בשום בעיה (בעל המקום ראה ולא אמר כלום) יצאתי בחוץ וגם הסלקציה לא אמרה כלום אני אף פעם לא לוקח את הכוסות כי אני צריך אותם , אני מן הסתם לוקח כי הכוס עדיין מלאה. (לא קורה הרבה בדרך כלל מסיימים ואז קמים) אתה מדבר כוסות זכוכית כן?
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים אז איפה כן? ובאיזה מחיר מדובר?מה באיזה מחיר? זאת לא חנות כוסות, אתה לא תראה "כוס ....... 3 שקל" בתפריט.לך לבעל המקום ותבקש לקנות כוס אחת. סביר להניח שהוא פשוט יגיד לך "קח" אם הוא בחור טוב ואתה נראה נחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.