עבור לתוכן

Psystar נגד אפל, האם התואמים חוזרים...?

Featured Replies

פורסם

יש רק 2 סיבות לרכוש מחשב נייד/נייח של אפל:

1. המראה, והשם

2. מערכת ההפעלה

ברגע שהשיק יהיה הפקטור היחיד, אתה יכול לסמוך על חברות המחשבים שיוציאו מחשבים יפים לא פחות מהמחשבים של אפל.

אז נכון שמייקרוסופט לא מייצרת מחשבים, אבל אחרי הכל מה שירוץ במקום הOSX זה הWINDOWS

פורסם

לא כל האנשים אוהבים את העיצוב של אפל, אני אישית מעדיף את העיצוב של הניידים של סוני.

פורסם

האמת שזו אחת הסיבות שלא קניתי מקבוק

אני ממש לא סובל את העיצוב שלהם (thinkpad user) ומעדיף שיהיו כמה שפחות פירמות שייצרו כאלה מחשבים מכוערים

פורסם

יש רק 2 סיבות לרכוש מחשב נייד/נייח של אפל:

1. המראה, והשם

2. מערכת ההפעלה

ברגע שהשיק יהיה הפקטור היחיד, אתה יכול לסמוך על חברות המחשבים שיוציאו מחשבים יפים לא פחות מהמחשבים של אפל.

אז נכון שמייקרוסופט לא מייצרת מחשבים, אבל אחרי הכל מה שירוץ במקום הOSX זה הWINDOWS

פספסת משהו בקונספירציה הזאת נראה לי :)

למה שירוץ במחשב משהו שהוא לא osx? בשביל מחשב עם שיק שמריץ חלונות יש אלטרנטיבות כבר היום.

לדל, hp, סוני וכו' יש איטרנס למכור מחשבים שמריצים ootb את המערכת הפעלה של אפל ולנגוס בפלח השוק שלה.

אז איזה אינטרס יש למיקרוסופט שhp ימכרו מחשבים עם מערכת הפעלה שונה מחלונות? (למרות שגם היום יש מעט שנמכרים עם מערכות הפעלה אחרות)

פורסם

לא חשבתי על זה ;D

אז בעצם יריבה אחרת נופלת, כמה אחרות עולות.

פורסם

יש מצב שPsystar משתמשים בP182 של אנטק או שזה רק נדמה לי?

פורסם

אכן

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם אנחנו עדים להתחלה של תופעה מעניינת שתשבור את המנופול של מייקרוסופט? השאלה היא כייצד זה ישפיע על השוק ובמיוחד עלינו כצרכני מחשב. המחירים ישתנו? מיקרושיט יעבדו יותר קשה?

בכל מיקרה, אם באמת פסייסטאר ינצחו יהיה בסופו של דבר מעניין לראות מתי אנחנו נוכל ללכת לרמת אביב או לחנות השכונתית ולבקש לקנות עותק של OS X. :xyxthumbs:

פורסם

האם אנחנו עדים להתחלה של תופעה מעניינת שתשבור את המנופול של מייקרוסופט? השאלה היא כייצד זה ישפיע על השוק ובמיוחד עלינו כצרכני מחשב. המחירים ישתנו? מיקרושיט יעבדו יותר קשה?

בכל מיקרה, אם באמת פסייסטאר ינצחו יהיה בסופו של דבר מעניין לראות מתי אנחנו נוכל ללכת לרמת אביב או לחנות השכונתית ולבקש לקנות עותק של OS X. :xyxthumbs:

לתופעה הזאת אין שום קשר למייקרוסופט. אם זה פוגע במונופול כל שהוא - אז רק במונופול של חברת התפוח המנסה (בצורה לא חוקית) לאסור באמצעות הEULA שלה כל התקנה של OSX על מחשבים שלא מיוצרים על ידי תפוח. תנסה לתאר לעצמך מצב שבו מייקרוסופט מתחילה להרכיב מחשבים משלה ועושה את אותו הדבר עם המערכת הפעלה Windows, גם זה נשמע לא הגיוני בדיוק באותה רמה.

ובלי קשר לזה אם בסוף פסייסטאר תנצח או לא (אגב היא כבר ניצחה בשלב הנוכחי וממשיכה למכור את המחשבים שלה באופן חוקי) , אפשר ללכת לרמת אביב ביום ראשון ולרכוש עותק של OSX, או להזמינו באינטרנט דרך אתר היבואן הרשמי: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=761

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים