עבור לתוכן

Psystar נגד אפל, האם התואמים חוזרים...?

Featured Replies

פורסם

לפי הלינק, אפשר להבין שיש Psystar סיכוי להפוך את הקערה.

תוצאה מכך, יש סיכוי שהתואמים למק יחזרו?

השופט קבע חד משמעית, שאם Psystar תוכיח את הטענות שלה זה יוביל כחלון הזדמנויות לעוד חברות.

בכל מקרה, הגורל יקבע ב-9 לנובמבר.

מה דעתכם, האם יש סיכוי שנוכל לקנות מערכת OS X חוקית מאפל ולהתקין אותה על ה-PC שלנו...?

http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9127579&intsrc=hm_list

פורסם

יכול להיות שעם OSX 10.7 או OSXI תהיה תמיכה רישמית במחשבים שאינם מתוצרת אפל.

זה יקפיץ את מכירות הMAC OS אבל יאלץ את אפל להוריד מחירים למחשבים מתוצרתם, כי אם לא, המחשבים שלה יאבדו נתח שוק גדול.

פורסם

זה רק אם אפל תתחיל לתמוך בצורה נורמלית במגוון ענקי של חומרה שכיום לא נתמך, אני בספק. בכל מקרה, איזה טררם, סה"כ שינו משהו בבקשה שלהם בשביל להמשיך את התהליכים.

פורסם
  • מחבר

זה רק אם אפל תתחיל לתמוך בצורה נורמלית במגוון ענקי של חומרה שכיום לא נתמך, אני בספק. בכל מקרה, איזה טררם, סה"כ שינו משהו בבקשה שלהם בשביל להמשיך את התהליכים.

תראה אנשים חשבו שאפל תוכל אותם בלי מלח, מסתבר... שהחברה הקטנה הזאת עוד תיכנס להיסטוריה, כפורצת דרך לתואמי מק.

נקוה לפחות.

פורסם

יש גם את החבר'ה האלה.

פורסם

תגידו.. על איזה חוק בדיוק עוברים החברות שמוציאות תואמי אפל?

כי לכל מחשב שהוא תואם IBM למשל אין בעייה מבחינה משפטית..

Apple רשומה על איזשהו פטנט שIBM לא?

פורסם

שהסכם השימוש של מערכת ההפעלה שלהם רושם שמותר לך להתקין אותה רק על מחשבים שלה.

פורסם

תראה אנשים חשבו שאפל תוכל אותם בלי מלח, מסתבר... שהחברה הקטנה הזאת עוד תיכנס להיסטוריה, כפורצת דרך לתואמי מק.

נקוה לפחות.

אפל סובלת מפרנויות בנושא

יש לה סוג של טענה שמאחורי psystar עומדים ארגונים גדולים שממנים אותה ואת התהליך המשפטי היקר.

פורסם

תכלס מייקרוסופט הייתה רוצה את זה

פורסם

אין למייקרוסופט אינטרס כזה,

אם כבר לדל, hp ושאר יצרניות מחשבים.

פורסם

אאל"ט המתחרה הגדול ביותר של אפל הם מייקרוסופט לא?

פורסם

ויש להם אינטרס להפיץ את OSX? :screwy:

פורסם

לא, אבל אם יוכלו להתקין בדרך חוקית OSX על PC, אני לא רואה עוד סיבה ממשית לרכוש מחשב של אפל (עזוב את הניידים השיקים בצד)

פורסם

אכן, הגיון צרוף מפיך... זה לא שאי אפשר להריץ חלונות על מחשבי אפל או משהו כזה...

פורסם

לא, אבל אם יוכלו להתקין בדרך חוקית OSX על PC, אני לא רואה עוד סיבה ממשית לרכוש מחשב של אפל (עזוב את הניידים השיקים בצד)

אבל מה אכפת להם שיקנו מחשבים עם אפל, הרי מיקרוסופט לא מוכרים מחשבים אלה מערכות הפעלה, ואין להם אינטרס שOS X תאכל להם עוד נתח שוק.

מיקרוסופט מתחרה עם אפל בתחום מערכות הפעלה (למחשבים וטלפונים), נגנים ובטח עוד כמה דברים שלא עולים לי לראש כרגע.

אין למייקרוסופט אינטרס כזה,

אם כבר לדל, hp ושאר יצרניות מחשבים.

:xyxthumbs:

הם מתחרים באפל בתחום המחשבים, ואם הם גם ימכרו מחשבים עם OSX, אז זה יפגע באפל ומיקרוסופט, הרי סביר להניח שOSX תאכל עוד מנתח השוק של WINDOWS, ויפגע במחשבים של אפל כי לא יהיה סיבה לקנות אותם כי יש את OSX גם אצל המתחרים.

סביר להניח שאם ימכרו את OSX למחשבים אחרים אז RETAIL יעלה בערך 400$ ולא 129$ שעולה UPG היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים