עבור לתוכן

שתי מגברים מה יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה יותר טוב מבין שתי אלה:

1. http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/Receivers_VSXD511.asp

2. http://www.eboodle.com/marketplace/search/search__cat_id--11070000,prod_id--5000804,name--Aiwa%20AVD77.html

ואם הם בכלל טובים? (ולor007 אל תשווא אותם לרמקולים של 66000 אלף שקל!)

ומה המחיר של כל אחד מהם בארץ? (כי אני לא הצלחתי למצוא)

פורסם

תערוך את הלינק השני שיהיה אפשר לראות מי נגד מי

הדבר היחיד שאפשר להבין מימנו שהוא של Aiwa.

בקשר לרסיבר של הPionner אפשר להשיג אותו פה.

פורסם

את האמת שלא שמעתי את שניהם אבל אני מניח שהפיוניר, מה לאיווה ולסאונד בכלל ? (חוץ ממערכות מיני)

תשקול גם את ה- Marantz SR-4300, הוא לא עולה הרבה יותר מהפיוניר, ד"א הוא תומך ב-6.1

עדיף שתשמע משהו לפני שאתה קונה.

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

סבבה ערכתי מקווה שזה יעבוד עכשיו, וחנות טובה\אמינה זאת?

ושאלתי על שתי הדגמים האלה אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבינהם לא אמרתי שאני רוצה לקנות..... שאני ירצה לעשות את זה (כנראה בסוף החופש אז אני ישאל פה) אבל כרגע....

פורסם

מה השימושים של המגבר?

פורסם
  • מחבר

סרטים בלבד מה יותר טוב?

ומה ההבדל בין רסיבר למגבר? (הייתי בטוח שזה אותו דבר אבל יש מקומות שמוכרים גם רסיברים וגם מגברים)

עריכה: את המגבר של aiwa אני יכול להשיג במחיר טוב, אבל גם רוצה לדעת מה המחיר הרגיל שלו בארץ.

פורסם

בחיים לא שמעתי על מגבר של AIWA, אבל אני יכול להיות בטוח שהוא גרוע !

ההבדל הוא שרסיבר גם "מקבל", משמע יש לו רדיו (טיונר), למגבר אין את זה.

פורסם
  • מחבר

וחוץ מזה אין הבדלים?

וערכתי 5 פעמים קישור למגבר של aiwa ושום אחד לא עובד! בכל מקרה תעשו חיפוש בגוגל ל- aiwa av-d77 ותראו על מה מדובר.

ותשוו בין הנתונים של המגבר ההוא לפיוניר וגם בכלל (כי אם אני יקנה סביר להניח שאני יקנה את הaiwa), סבבה אנשים?

פורסם

אי אפשר להשוות לפי נתונים יבשים, אני במקומך לא הייתי קונה את האייוה הזה, ואם תקציב אז מקס' יד שנייה.

כדי להשוות חייבים לשמוע את שניהם.

פורסם

אלדד עזוב אותך שטויות תקנה משהו טוב YAMAHA או דנון משהו להרבה שנים טובות ולא זבל קברני

פורסם

תבדוק את ה THD כמה שהוא נמוך יותר זה טוב יותר!

שיהיה פחות מאחוז!!!

כמו כן תבדוק את ההספק שלהם ב 8 אוהם. כמה שיותר גבוה טוב יותר

מה מסגרת התקציב שלך? איזה רמקולים יש לך??...

תבדוק כניסות ויציאות (כמה ואיזה יש)

משקל (מגבר כבד בדרך כלל זה אומר שהספקים שלו איכותיים, אבל זה לא בהכרח)

פורסם

אלדד עזוב אותך שטויות תקנה משהו טוב YAMAHA או דנון משהו להרבה שנים טובות ולא זבל קברני

פייוניר זה לא זבל...

אבל לשקול Yamaha זאת באמת נקודה טובה.

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם :cwm3::bounce::silly: ולא היה לי כח לחפש עוד סמיילים שיתארו טירלול או חוסר מיקוד והקשבה...

אני לא אמרתי שאני רוצה לקנות מגבר כרגע, כולה שאלתי את דעתכם המלומדת על איזה מגבר יותר טוב מבין השניים ולא יותר.... (ושמעתי את שניהם אבל אני ממש לא יכול\יודע להבחין באיכויות רק על פי שמיעה ובגלל זה אני שואל אתכם)

פורסם

המגבר הטוב משניהם הוא הPionner ואני אומר לך בלי להסתכל במפרט תכני של הAiwa מכיוון שAiwa ורסיברים זה לא משתלב,

כמו שאמרו לך פה מקודם אני מציע לך ללכת על הYamaha rxv-530 או על MARANTS SR-4300 (וכל זה במידה ואם אתה רוצה לקנות).

פורסם

אנשים אתם :cwm3::bounce::silly: ולא היה לי כח לחפש עוד סמיילים שיתארו טירלול או חוסר מיקוד והקשבה...

אני לא אמרתי שאני רוצה לקנות מגבר כרגע, כולה שאלתי את דעתכם המלומדת על איזה מגבר יותר טוב מבין השניים ולא יותר.... (ושמעתי את שניהם אבל אני ממש לא יכול\יודע להבחין באיכויות רק על פי שמיעה ובגלל זה אני שואל אתכם)

אם אתה לא מצליח להבחין בהבדלים בינהם רק בשמיעה אז על מה אתה מתלונן!?!

פשוט תקנה את היותר זול מבינהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים