פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים יש לי כונן אחד כונן c שבנוי על מערכת ntfsשאני רוצה לפרמט אותו דרך ההתקנה של הווינדוס הוא אומר לי שבכונן זה יש קבצים שנחוצים להתקנה ואינם ניתנים למחיקהניסיתי לפרמט אותו גם דרך הדוס format c: /fs:ntfs וגם זה לא עזר המחשב התעלם מהפקודה שלימה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אתה לא יכול לפרמט את הכונן שכרגע רצה עליו מערכת ההפעלה.אם אתה רוצה להתקין מחדש חלונות, ובדרך לפרמט את הכונן שלך, אז אתה יכול לעשות את זה מתוך דיסק ההתקנה של windows (פשוט תתחיל התקנה, ובשלב מסוים הוא ישאל אותך איפה אתה רוצה להתקין את ה-windows ואם אתה רוצה לשנות את המחיצות הקיימות). שים לב כמובן שזה ימחק לך את כל המידע שיש על הכונן.תסביר מה בדיוק אתה רוצה לעשות כדי שנוכל לעזור יותר.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אין כזה דבר לפרמט את המחשב.יש לפרמט את הכונן, שזה פשוט למחוק את כל המידע שיש עליו (לא בדיוק, אבל זה מה שזה עושה בתכל'ס).אחרי שיש לך כונן נקי אתה יכול להתקין עליו מערכת הפעלה (אפשר כמובן להתקין מערכת הפעלה גם על כונן שאינו ריק).הדרך הכי פשוטה לעשות את זה היא להכניס את הדיסק של ה-windows למחשב, ולהפעיל אותו מחדש (צריך לוודא שה-CD הוא הראשון ב-boot order, אבל כברירת מחדל זה כבר אמור להיות ככה). מתוך ההתקנה של ה-windows אפשר, כמו שציינתי קודם, לפרמט את הכונן אם רוצים (כאמור, אתה לא חייב).
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר מעפיל את המחשב מחדש נכנס למסך הכחול אומר לו לפרמט את כונן c והוא אומר לי שהוא לא יכול בגלל שיש קבצים שאינם ניתנים למחיקה ונחוצים להתקנת הווינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.