עבור לתוכן

מפרט (לוח מעבד וזכרון) עד 1400 שקל פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

יש לי את שאר הרכיבים החלקים אמורים (נכון לעכשיו לא משתדרג) להתחבר ל9600GT של ג'יגביט, אמור להריץ משחקים בצורה טובה (לא מעולה לא משתלם לי להשקיע הרבה כי אני לא משחק בכמויות)

מה כדאי לי לקנות והאם כדאי לי לחכות לסוף החודש הבנתי שתהיה ירידת מחירים, הבעיה שמצאתי קונה לחלקים של המחשב הקיים והוא רוצה שמחר אני אשלח לו אותם לכן אני צריך לקנות חלקים בימים הקרובים כדי לא להתקע בלי מחשב, חשוב 4 ג'יגה זיכרון (או סטיק אחד של 2 אם התקציב לא יעמוד), רצוי DDR2 800.. אין לי בעיה לקנות גם חלקים יד שניה במצב טוב אם זה יתן לי ביצועים טובים יותר

אחרי 2 מחשבים של AMD אני מעדיף הפעם לעבור לאינטל

תודה מראש

פורסם

מה ההבדל בין מה שהבאת למה שאני הבאתי? :nixweiss:

פורסם

שניהם לא מי יודע מה.

קודם כל יש קיטים של זיכרון 4GB בערך ב-250 שקלים. לקנות במחיר יקר מזה - בזבוז לדעתי.

המעבד- לפחות E8400 בתקציב הזה. אתם מסתלבטים עליו אם אתה ממליצים על פחות מכך.

לוח אם- עם הכרטיס מסך הזה PCI-E 2.0 לא ינוצל וזה בטוח, מעבר לכך אין הרבה חסרונות ב-P31/P35 או אפילו G31. לוח ב-250 שקלים יספיק כאן.

פורסם
  • מחבר

תודה.. אבל לא כדאי לי לקחת מעבד חזק יותר נגיד E8400 ביחד עם הלוח שנתתם פה (מצחיק אני לא ממש מבין וזה בדיוק הלוח שתכננתי לקנות)

זה יוצא בערך 1300.. ועוד 2 ג'יגה זיכרון לבנתיים זה אמור להספיק לא? פחות או יותר יוצא 1400 נניח עוד 100 שקל שבאמת שווים את ההפרש

מה אתם אומרים

עריכה:

נייק אתה מוכן בבקשה להרחיב בקשר להצעתך? נניח לוח P35 ומעבד E8400 יכול להיות אפקטיבי? הבעיה שהFBS שלהם יחסית נמוך? סליחה על הבורות

ואם אפשר חנות מתל אביב והאיזור כי מחר אני שולח לו את החלקים ואני רוצה כבר מחר ללכת ופשוט לקנות במזומן כדי לא להתקע בלי מחשב

פורסם

אם המטרה שלך היא רק משחקים אז הלוח הזה הוא בזבוז של כסף. תקרא את מה שאמרתי בהודעה הקודמת שלי.

2 ג'יגה בייט הם דיי והותר לשימושים ממוצעים במערכת הפעלה WinXP, אבל זה שחסכת 2GB לא אומר שאתה צריך לזרוק כסף על לוח יקר יותר שלא יתן כלום.

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי את מה שאמרת אבל אני צריך שתמליץ לי בבקשה על דגם ספציפי ועל מעבד ספציפי כי אני לא מתמצה, אחרת הייתי קונה לבד

תודה רבה לך ואני אשאל עוד שאלה ברשותך

אם הלוחות החדשים יותר לא יגרמו למחשב שלי להריץ משחקים מהר יותר (בעקרון יש לי 42" לכן זה נורא חשוב לי ובעוד כמה חודשים אני אשדרג כרטיס מסך)

אז במה הלוחות של ה700 שקל עדיפים מבחינתי על לוח ב300 שקל?

פורסם

מעבדי אינטל‏ Price Units Total

Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 385 1 385

לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total

EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465

זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total

2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 350 1 350

מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total

Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1 115

Total price 1315 ¤ לפי מחירון מזומן של KSP.

4GB של זיכרונות DDR2 800MHZ בCL4. קירור חזק, OC די בקלות ל3.6GHZ ייתן פה יופי של תמורה.

פורסם

קח מה שהביא yz101 רק ש...

1. במקום המעבד E8400. חזק יותר מ-E5XXX/E7XXX שהמליצו קודם לכן. מן הסתם שתגיע הטענה של אוברקלוק, אז התשובה הפשוטה היא שגם ל-E8400 ניתן לבצע אוברקלוק. תתן קצת אוברקלוק ל-E5XXX/E7XXX ומצד שני תתן קצת אוברקלוק ל-E8400, תמשיך ותמשיך והמעבד שישאר בהובלה הוא ה-E8400 (אלא אם כן מדובר באוברקלוק רציני עם קירור איכותי) שהוא מעבד מעולה למשחקים.

2. במקום הלוח G31M-S2C. אין לו PCI-E 2.0, יש לו רק 2 סלוטים לזיכרונות.. אתה יכול לראות באתר של ג'יגהבייט את שאר המפרט שלו ולשאול את עצמך האם הוא מספיק לך.

3. במקום הזיכרון תחפש זיכרון זול יותר. אין בו שום דבר רע מלבד שהוא יקר ויתן תמורה שזיכרון ב-250 שקלים של A-DATA/GSkill גם יכול לתת. או שאתה יכול לקנות 2GB בסטיק בודד שזה מאוד זול ומספיק ל-WinXP כפי שאמרתי קודם. בקוברה PC יש סטיק 2GB של OCZ ב-118 שקלים כולל משלוח - מומלץ מאוד לדעתי ואפילו אם תרצה תוכל לקנות 2 מודולים כאלו.

פורסם
  • מחבר

טוב בעקבות המלצתך מחר אני נוסע לקוברה PC וקונה את החלקים יש לי רק שאלה אחת

מה זה הPCI 2.0 ובשביל מה אני צריך אותו? יכול להיות שעוד חודשיים או שלושה אני אשדרג כרטיס מסך, זה ישפיע?

ושאלה אחרונה - אפשרי להרכיב את הלוח לבד? הרכבתי ופירקתי לצורך העניין את הלוח שלי כמה פעמים אבל עם לוח חדש לא התעסקתי.. אני לא צריך מארז אז חבל לי סתם לקנות

סך הכל יצא לי ביחד עם 4 ג'יגה זיכרון 1300 שקל זה פחות ממה שהקצבתי לעצמי :yelclap:

פורסם

PCI-E הוא חיבור של כרטיסי מסך, 2.0 הוא התקן המסוים (גרסה). PCI-E X16 בגרסה השניה יכול לנצל כרטיס מסך חזק, אבל במובנים של היום מדובר בכרטיס דיי חזק- אפילו אם תשדרג כרטיס מסך זה לא יהיה משמעותי (חוסר הניצול).

מלבד זאת אני מציע שתעבור על הלוח כפי שהצעתי קודם ותראה אם משהו חסר לך בו. זה לוח שמתאים ל-HTPC ולכן הוא דל בפיצ'רים, אם כי לרוב האנשים הוא מספיק - לכן אני מציע שתבדוק אם הוא מספיק לך מבחינת האפשרויות שהוא מציע.

בנוגע להתקנת הלוח, זו לא צריכה להיות בעיה אם הרכבת ופירקת כבר את הלוח שלך, רק זהירות וכמובן לא לשכוח ספייסרים (מרווחים שבין הלוח למארז למניעת קצרים- ההלחמות של הלוח יסגרו מעגל כשיגעו במארז לדוגמא).

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה PCI-E פשוט מאד לא ידעתי מה ההבדל

אבל אם אתה אומר, שלצורך העניין אם אני אקנה כרטיס בדור הבא הוא לא ינצל את הגירסא החדשה אז באמת אין טעם

נכנסתי, במה כבר אני משתמש? USB PCIE SATA -IDE וכרטיס רשת..

מעבר לזה אני לא משתמש בכלום.. פשוט הצ'יפ הזה נראה לי דיי ישן אז העדפתי להשקיע עוד 200 שקל שאתה טוען שמיותרים אז אני אקשיב לך וגם בחנות אני אתיעץ בפעם האחרונה, למרות שסביר להניח שהם ינסו למכור לי מה שיותר יקר

שיחקת אותה :hat:

פורסם

לקנות לוח מבוסס G31? אני לא הייתי הולך על זה.

אם כבר הייתי הולך על P31.

אבל גם לא, בטריידזון יש לך את הEP43 DS3 ב300 ש"ח.

ואחד נוסף שרוצה על P5Q רק 450 ש"ח.

תבדוק את הנושא.

פורסם

לא ראיתי -EP43-DS3 ב-300 שקלים בטריידזון, אבל אם תמצא את הלוח הזה במחיר הזה אז זה עדיף בהחלט.

P31 לא עדיף מ-G31. למה אתה חושב כך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים