עבור לתוכן

עוד מבצע בבאג...

Featured Replies

פורסם

תגידו המבצע עם המסך שווה משהו? (בזאפ יוצא זול יותר אך בלי הנגן 8GB)

• תגובות 55
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Get the MX Rev as long as you can..... the FreeScroll and sidewheel are truly REVOLUTIONARY, thats what this mouse is all about

what I dont understand is how the #!@ does this freescrool thing work ? it's like magic !

פורסם

indeed' it's revolutionary, infact so much that it's the worst mouse i've ever used

פורסם

זה דווקא מאוד רלוונטי כי מדובר בהמלצות או אי-המלצות לניצול המבצע עבור מוצר מסויים...

אחרת, מה אתה רוצה שיופיע בת'רד הזה? רק "וואי מגניב איזה מבצע ענק!!!!11" ו"איזה מגניב קניתי X ב-280 שקל במקום 310 איזה גברים באג!!1" ? ::)

טוב נו, לא חשבתי על זה :silly:

תהנו :)

פורסם

מב כל כך מיחוד בגלגלת הזו? אני אישית משתמש בVX REVOLUTION שקניתי בBLACK FRIDAY ולא שמתי לב למשהו מרעיש.

כ"כ - מה עם אופיס דיפו? אין מבצע נגדי הפעם?

פורסם

בדיוק עכשיו אני מתלבט על עכבר אלחוטי למחשב שלי שאני הופך אותו לHTPC, השאלה עם הMX1000 יעשה עבודה טובה על משטחים כמו מיטה וכאלה?

פורסם

תגידו המבצע עם המסך שווה משהו? (בזאפ יוצא זול יותר אך בלי הנגן 8GB)

מישהו יכול לענות חחח?

פורסם
  • מחבר

נגן ג'נרי...

פורסם

ראיתי שיש להם את הגיים פאד של אקסבוקס של לוג'יטק למחשב, עולה איזה 150 שקל, שווה לקנות את זה?

פורסם

בדיוק עכשיו אני מתלבט על עכבר אלחוטי למחשב שלי שאני הופך אותו לHTPC, השאלה עם הMX1000 יעשה עבודה טובה על משטחים כמו מיטה וכאלה?

יש למיקרוסופט עכבר שנקרא אקספלורר . עובד על כל משטח, עובד על המיטה , עובד על כל דבר לדעתי יעבוד גם על חול.

פורסם
  • מחבר

תבדוק כמה זה עולה בחנות אחרת ותחליט בעצמך :s07:

פורסם

לאקספלורר של מייקרוסופט יש הרבה דגמים ממה שזכור לי היה לי לפני 5 שנים עכבר שנקרא ככה.

עכישו גם ראיתי בזאפ שהמחיר של הMX1000 הוא לא כזה ברצפה בבאג כי גם ככה הוא נמכר במחירים האלה שם.

השאלה היא מהו העכבר שיתאים ברוב לעבודה על מיטה

פורסם

בדיוק נדפקה לי המקלדת.

למישהו יש מושג כמה עולה שם ה Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000?

פורסם

בדיוק נדפקה לי המקלדת.

למישהו יש מושג כמה עולה שם ה Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000?

לאתר שלהם בטח יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים