פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר שי , אני מאוד מקווה שאמך לא ראתה את כל זה.. חמודים מאוד , כמה יש בסך הכל ? אחיה אתה עוד חיי ?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אני כבר מזמן לא גר עם ההורים...יש סה"כ 3 חתולים וכלב (ללבנה קוראים לילו, לשחור/לבן קוראים ניקו, למנומר קוראים מיץ ולכלבלבון קוראים בובצ'ו).
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר מזלך חחח.......נשמע שדם של מישהו שלא כלכך כדאי להיתעסק איתו.. בובצ'ו!
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים שם בולגרי (לקחתי אותו בתור גור מפועל זר).ואם זה היה תלוי בי, הייתי לוקח עוד חתול, אבל כשניסיתי להכניס עוד אחד הביתה אז הוא (הוד רוממותו הכלבלב) השתין לי על המחשב ואכל לי את המשקפיים עד שהוא היה בטוח שהבנתי את הרמז...
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר שיחחחחחחחחחחחחהוא חכם..שני הרועים ממש יפיםחבל שהם עם שערותאני נאלץ לקנות רוטווילר רק ביגלל שהם בלי שיערות ..(אמא לא הסכימה משהו אחר)
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים הי מה המצב לכולם...אז ככה זו הכלבה המתוקה שלי ניקיטה...כן על שם הסדרה ניקיטה ולא ניקיטה חורשב כמו שכולם חושבים ...היא כבר בת 11 הקטנטונת הזו...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר יבגני כלב חמוד מאוד..ניקיטה הזקנה , אבל היא יפה......וגם נראת מפחידה קצת ..היא הייתה בהריון ?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים צ'יקה V אני מת על פאגים, זה גזע שאפשר להסתכל עליו ופשוט להתפקע מצחוק בלי שיעשה שום דבר מיוחד. בקרוב תמונות של הפינצ'רית שלי, לאחר שאשחזר את החומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.