עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה בAC7PRO.

Featured Replies

פורסם

אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר הזה התחיל עם אותה בעיה. כשבדקתי את הטמפ' של המעבד (אחרי שהחזרתי את כל המאווררים למקום שלהם) הוא עבד על 20-21 מעלות (בזמן שהAC7 גימגם), כשהתחלתי לפרמט הוא פתעום התחיל לעבדו מצויין, ללא הפסקה. כשסיימתי, כיביתי את המחשב וכשהדלקתי אותו שוב, הבעיה חזרה. בגלל שהמעבד המשיך לעבוד על 20-22 מעלות, התעלמתי והתחלתי להתקין דרייברים, בזמן התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, הוא עוד פעם חזר לעבוד נורמלי.

את ה טמפ' של המעבד בדקתי עם HWMonitor

סליחה על החפירה, יש הצעות? מה אפשר לעשות איתו שיחזור לעבוד במצב הרגיל..?

תודה לעונים.

פורסם

מה שאתה מתאר זה לא בדיוק בעיה..שכן המאוורר של הAC נשלט אוטומטי על ידי לוח האם (אם זה הגירסה החדשה אז על ידי PWM - חיבור 4 פינים)..

ככה שברגע שהטמפ' נמוכה מדי..הוא פשוט לא יסתובב..שהטמפ' תעלה הוא יתחיל לעבוד..עד שהיא תרד שוב..

אם אתה מעוניין לשנות את זה תחזיר אותו לחיבור הCPU FAN..כנס להגדרות בביוס ושנה את הגדרות הSMART FAN..

פורסם
  • מחבר

מה שאתה מתאר זה לא בדיוק בעיה..שכן המאוורר של הAC נשלט אוטומטי על ידי לוח האם (אם זה הגירסה החדשה אז על ידי PWM - חיבור 4 פינים)..

ככה שברגע שהטמפ' נמוכה מדי..הוא פשוט לא יסתובב..שהטמפ' תעלה הוא יתחיל לעבוד..עד שהיא תרד שוב..

אם אתה מעוניין לשנות את זה תחזיר אותו לחיבור הCPU FAN..כנס להגדרות בביוס ושנה את הגדרות הSMART FAN..

אוקיי, תודה.

כן כבר ראיתי בהרבה מקומות שE8400 עובד בממוצע על טמפ' הרבה יותר גבוהה מ20C. אם אתה אומר שזאת לא בעיה אני סומך אליך, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים