עבור לתוכן

עזרה בהתקנה של accelero twin turbo

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אבל בסך הכל עשיתי לפי ההוראות. כאילו גירדתי את הדבק דו"צ שקיבלתי שהוא על הפנים ושמתי משלי.

כאילו לא היה כתוב בהוראות שצריך לשים משחה טרמית על ההיטסינק בנוסף להיטסינק עצמו על המייצ מתח והזיכרון.

זה עד כדי כך קריטי?

פורסם

פותח התרד לא סתם יש שם פאדים טרמים ולא דבק דו צדדי !

על מנת לאפשר העברת חום בין השבב לצלעות הקירור אתה חייב "חומר" מקשר..ובשביל זה נועד הפאד/משחה טרמית..

דבק דו צדדי לא מבצע את התפקיד הנ"ל ..ולכן פליטת החום של השבב תהיה גרוע ותגרום לחימום יתר של הPCB..ולקיצור חיים של השבב !

לטובתך תרכוש פאדים טרמים אחרים..שכן משחה טרמית זה לא הפתרון "להדבקה"..

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי...

שאלה אפשר להשתמש בפד הטרמי הישן כאילו של המאוורר הישן? נראה לי שיש לי תמונה של זה פה

אוף חבל שבהוראות הרכבה לא אמרו את זה קודם....

פורסם

אם הפאדים עדיין שם אז כן..

וסליחה שאני :s07::bash: אבל ראית שרשום בהוראות שצריך/אפשר להוריד את הפאדים ? לא..אז למה הורדת... :-\ :-X

פורסם

הדבק שעל צלעות הקירור נתפס טוב אחרי שהוא מתחמם.

ובמידה ויש באמת בעיה שהדבק מאוד חלש ולא נדבק אפשר לשים טיפה של RTV(סיליקון) בצד.

פורסם

זה שהפאדים של AC (ספציפית עם הקירור הזה) לא הכי נדבקים זה ידוע..יש לא מעט ביקורות על זה..

אבל עם קצת סבלנות ולחיצה מתמדת..הם נשארים במקום.. ;D

פורסם
  • מחבר

אם הפאדים עדיין שם אז כן..

וסליחה שאני :s07::bash: אבל ראית שרשום בהוראות שצריך/אפשר להוריד את הפאדים ? לא..אז למה הורדת... :-\ :-X

כי זה נראה לי ממש כמו דבק דו צדדי רק ממש זול וגרוע ועוד למה חשבתי כך כי איפה שהליבה מתלבשת על הגוף קירור היו גם כן 4 מדבקות כאלה שאפשר וצריך להוריד וזה אני בטוח שהורדתי מדבקות שחושפות דבק דו צדדי :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

אוקיי הבנתי...

שאלה אפשר להשתמש בפד הטרמי הישן כאילו של המאוורר הישן? נראה לי שיש לי תמונה של זה פה

לדעתי כדאי לך לנסות משחה טרמית.

קנה את הMX2 של AC ותמרח על הזיכרונות ועל מייצבי המתח ותצמיד אל כל אחד מהם את הגופי קירור.

תשאיר את הכרטיס מחוץ למחשב כדי שהמשחה תתקשה קצת ואז תהפוך אותו ותבדוק אם הם נשארים במקום (אל תטלטל או משהו)

אחרי זה תרכיב את הגוף קירור על המעבד (אם נשארה לך משחה טרמית תשתמש בה, זה עדיף).

פורסם

לדעתי כדאי לך לנסות משחה טרמית.

קנה את הMX2 של AC ותמרח על הזיכרונות ועל מייצבי המתח ותצמיד אל כל אחד מהם את הגופי קירור.

תשאיר את הכרטיס מחוץ למחשב כדי שהמשחה תתקשה קצת ואז תהפוך אותו ותבדוק אם הם נשארים במקום (אל תטלטל או משהו)

אחרי זה תרכיב את הגוף קירור על המעבד (אם נשארה לך משחה טרמית תשתמש בה, זה עדיף).

לא יעיל, משחה טרמית מתקשה אחרי הרבה זמן... ובנוסף היא זקוקה לחום.

פורסם

לא יעיל, משחה טרמית מתקשה אחרי הרבה זמן... ובנוסף היא זקוקה לחום.

כשהוא יחבר את הכרטיס ויעמיס עליו עם בנצ'מארק או משחק כבד יהיה מספיק חום לא ?

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל כשאני התקנתי את האקסלרו שלי עברתי על הדף שהיה מצורף אליו, ושם היה כתוב שאחרי הניקוי של הזכרונות כדאי לשפשף אותם במחק. כן, מחק, כזה שמוחק סימנים של עפרונות. עובד כמו קסם.

פורסם
  • מחבר

טוב אז שהו סיימתי

פתחתי עוד פעם את המחשב הוצאתי את הכרטיס מסך ופירקתי אותו. הוצאתי את הדבק דו"צ ניקיתי עם אלכוהול ופשוט לקחתי את הפדים הירוקים האלה של המאוורר הישן מה ששימש אז לבידוד החום ופשוט שמתי אותם על הצלעות קרור... חחחחח עובד כמו קסם! נדבק כמו ערס לכוסית במועדון! :hat::xyxthumbs:

אז זהו נראה לי שהכל טוב ויפה עכשיו.

תודה לכל העוזרים.

כנראה אני קיבלתי עם האקסלרו דבק על הפנים או שניקיתי לא טוב (למרות שאני בטוח שכן) בכל מקרה הכל הסתדר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים