עבור לתוכן

עזרה בהתקנה של accelero twin turbo

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני די חדש והכל קניתי את הקירור הזה 145 ש"ח ואני ממש צריך בבקשה עזרה בהתקנה ככה הוא נראה

gg6bnbt0ioou4jycs6pj.jpg

קראתי את כל הההוראות שקיבלתי יחד עם החבילה ולא ממש הבנתי כאילו בערך אבל אני רוצה להיות ממש בטוח...

שימו לב ד"א בתמונה מרחתי קצת משהו מהחומר האפור הזה..אבל מרחתי אותו עוד פעם בשביל לכסות את החלק שקצת נחשף....מזה החומר הזה..?

תודה לעזורים

יש לי gigacube radeon 4850 קירור קירור של ati ולא של החברה.

עוד מעט אני יעלה תמונה

פורסם

קודם כל מסירים את הקירור שכבר יש על הכרטיס.

אחרי שהוצאת את הכרטיס בזהירות מהמארז וניתקת אותו מכל החוטים, קח מברג קטן ותוציא את ארבעת הברגים שבגב הכרטיס (הם מחזיקים את הקירור).

על הליבה של הכרטיס אתה תראה שמרוח משהו, זה נקרא משחה טרמית. קח צמר גפן טבול בקצת אלכוהול ותנקה אותו.

תמקם את הקירור החדש בזהירות בדיוק מעל הליבה, תצמיד אותו ותבריג את הברגים מחדש.

החומר האפור הזה שאתה מדבר עליו הוא משחה טרמית חדשה. תדאג שהוא ישאר איפה שהוא עכשיו.

פורסם
  • מחבר

החומר האפור הזה קצת נמרח לי אבל סידרתי אותו כאילו תיקנתי את המריחה זה בסדר נכון?

אין לי שום דבר אחר שאני צריך למרוח???

ויש לי עוד כל מיני לבנים כאלה וספק כוח

פורסם

כן זה בסדר.

אם אתה נתקע שוב עדיף שתמשיך להעלות תמונות ויהיה יותר קל לעזור

פורסם
  • מחבר

טוב אני ינסה עכשיו להתקין את המאווררר wish me luck :hi:

פורסם
  • מחבר

טוב ככה הדעתי עד לפה ניקיתי את ה gpu מה אני אמור לעשות עם הדברים שסימנתי בירוק תכלת וסגול ומה הם בכלל?????

lk505rh156nikbkug9pa.jpg

יש לי גם את הדברים האלה.

nngw0bl2bm3lcyid41dy.jpg

עכשיו באופן כללי הבנתי שאני צריך להוריד את הסרט הדבקה שנמצא עליהם ולהדביק אותם על יחידות החשמל והזיכרון בערך זה מה שהבנתי מההרואות אבל מ השלא הבנתי מההוראות זה הדבר הבא

clean the gpu with papar tissue זה עשיתי סבבה ניקיתי אותו עם נ"ט=נייר טואלט ואז

memory and voltage regular chips need to be rubbes additonially with an eraser מה רוצים ממני? מה לנקות את הזיכרון ומתח עם מוחק??

ומזה האזהרה הזאת

not using an earaser leads to adhesivebess of the thernal tape at all. מזה הדרעק הזה חחח אני יודע אנגלית ולא הבנתי מהשורה הזאת כלום חוץ מזה שאם אני לא ינקה עם מוחק את יחידות הזיכרון והמתח אז הטוסיק שלי ישרף חחחח

עזרה בבקשה..???

פורסם

פותח התרד תקטין את התמונה לגודל נורמלי, תודה.

תתקין את הצלעות קירור על הזיכורנות (ירוק בתמונה שלך) ועל מייצבי המתח (תכלת בתמונה שלך)..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני ינסה...

אבל מזה האזהרה הזאת עם הלנקות את יחידות הזיכרון ומייצבי המתח עם מוחק. כאילו צריך עם אלכוהול לנקות משהו?

ומזה האיכסה הדביק הירוק הזה שהיה על המאורר הישן

x0ct54ha1915qwlel5as.jpg

תודה?

פורסם

אם הם נקיים ואין עליהם שאריות של הפד שהיה מודבק עליהם אז אין צורך.

אני רואה שכבר ניקית את הליבה אז מה שנותר לעשות זה לשים את הקירור על הזכרונות ומייצבי המתח ולהבריג את הקירור לכרטיס (אחרי ששמת משחה טרמית)

פורסם

נקה עם אלכוהול..על מנת לוודא שבאמת הזיכרונות ומייצבי המתח נקיים..

וה"ירוק" הזה..זה פאד טרמי (במקום משחה)..

פורסם
  • מחבר

משחה תרמית מרוחה אצלי כבר על המאוורר זה מספיק...?

תודה רבה!

פורסם

היא לא מרוחה על המאוורר..אלה על הבסיס של הקירור..

ועל גבי צלעות הקירור שקיבלת עם הAC יש כבר פאד טרמי..ככה שלא צריך למרוח כלום..

הכל מוכן להתקנה ישירה..

פורסם

הנה תראה איך אני שמתי את הסינקים, רק אל תשחק איתם יות מידיי אחרי שאתה מוריד את המדבקה ושם אותם על הזכרונות\מייצבים כי הדבר שם לא הכי טוב שיש.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי לסיים את ההרכבה...הדבק של הסינקים היה על הפנים כל שניה הוא נפל אז שמתי דבק דו"צ יותר טובב בעעעע מה שמקבלים ממש גרוע ואי אפשר להדביק לזה אפילו לא זבוב.

בכל מקרה הייתי צריך לשייף את אחד הסינקים כי הוא נתקע באחד הצינורות שם. זה פשוט לא התאים אחרי כבד כמובן שהבעיה נפתרה.\

ד"א טמפרטורה עכשיו 35 מעלות ב 60% מהירות מאורר לפני זה היה לי 70 מעלות במנוחה! מה שמראה שהקירור שמקבלים ממש גרוע!

תודה רבה על העזרה כולם!

ד"א אם לא מגרדים את הדבק דו"צ שמקבלים ושמים חדש אז ממש בלתי אפשרי להרכיב את הסינקים גם בגלל שהדבק דק מידי ואז הוא פשוט נתקע בכל מיני חלקים ולא נדבק ביחידות ייצוב מתח.

הייתי מראה תמונה סופית אבל עברתי מחשב ואין בשלי וורד ככה שהתמונה יוצאת ממש גדולה.

פורסם

טוב מה שעשית לא היה ממש חכם כי זה כאילו שלא שמת את הגופי קירור לזכרונות ולמייצבי מתח.

הדבק דו"צ לא מוליך חום מה שאומר שחום לא עובר לגוף קירור מה שאומר שהוא בעצם לא מגדיל את שטח הפנים ככה שזה כאילו אין עליו גוף קירור (ונראה לי אפילו יותר גרוע)

תוריד את מה שעשית, תנקה טוב טוב את שאריות הדבק הדו צדדי גם מהסינקים וגם מהכרטיס ותשים משחה טרמית (ממליץ על MX2 של AC או על ARCTIC SILVER שאני לא יודע של איזה חברה)

אם אתה מתקשה בלהדביק את זה פשוט תמרח קצת משחה טרמית ותחכה שזה יתקשה ורק אז תרכיב את הגוף קירור לליבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים