עבור לתוכן

האם זה הגיוני?

Featured Replies

פורסם

יש לי מאוורר מקורי של אינטל עם היטסינג מקורי 80 מ"מ פנטיום 4 והמאוורר מסתובב רק 2750 rpm??????

פורסם

אז מה הבעיה ??? רוצה לשנות מהירות או מה ???

פורסם

אם הוא משולב עם חישן טמפ זה הגיוני שהוא מסתובב בחצי מהירות כאין עומס

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג אם הוא משולב הטמפ הייתה על 67 מעלות הורדתי מהירות ל 2 ג'יגה רק בשביל שהוא יירד מתחת ל 60 מעלות אולי זו בעיית ההתחממות הוא ממש מסתובב איטי אולי בגלל זה המעבד מתחמם לי

פורסם

אם הוא משולב עם חישן טמפ זה הגיוני שהוא מסתובב בחצי מהירות כאין עומס

אתה יכול לחבר חיישן ללא קשר למאוורר ובעיניין המהירות אל תצפה שיעבוד בפול טיים המאווררים של היום צריכים לדאוג לחיסכון באנרגיה ושחיקה עצמית האטה צריכה למנוע בעיקר את השחיקה של מאוורר ולהריך חיים

פורסם

נראה לי שהוא דפוק

תחליף אותו

אתה לא אמור להגיע ל67 מעלות

(רק אולי אם המחשב נמצא בחוץ בתוך שקית נילון עובד על 100 CPU ):-)

פורסם
  • מחבר

מחשב יחסית חדש (חצי שנה) ופתאום בעיות מהירות??? משהוא פה לא מסתדר לי

פורסם

אם תדבר עברית נכונה עם המחשב אולי הוא יבין אותך.

הטמפרטורה והמירות לא הגיונית, אני על 61 מעלות והוא מסתובב לי על 3500. תקח מיכל של לחץ אוויר ותנקה את המאורר, יכול להיות שיש בו יותר אבק ממה שיש במוח של מיכל ינאי.

פורסם

גם לי יש מקורי ואחרי בערך שנה הוצאתי את הסינק ניקיתי עם לחץ אוויר כזה וירדו הטמפרטורות ב10 מעלות!!!

עובד לי על 45~49 בLOAD!

פורסם

בד"כ בfull load כשהוא עובר את ה45 הוא מגיעלמהירות סיבובים של 4000+. נסה לנקות אבק ואם לא פנה אל החנות

פורסם
  • מחבר

אני חושב שההגיינה של המחשב שלי עולה על שלי הוא עובר ניקיון airbrush (לחץ אויר) פעמיים בשבוע כמו כן

על כל מאוור כניסה יש מסננים למניעת כניסת אבק. אנשים אבק הוא לא הפיתרון!!! הזמנתי מהחנות של http://www.pch.co.il/

את ה Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 + מאוור קטלני לצינון הגשר הצפוני

במטרה לצינון והמהרה + silver3 ניראה מה תהיה התוצאה כשההוצאה מסתכמת ב 300 ש"ח אבל לבנתיים אני והמחשב סובלים

אני גר בחדר תת קרקעי שהחום טיפה מעל הממוצע אבל בקיץ שעבר פעל יופי אולי נידרש כאן כח חוקר עליון (x-files) אולי נבין מה לעזזל

עובר על המעבד הזה (לכל המתחכמים הסירקולצייה במחשב מושלמת)

פורסם

איזה מעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

פנטיום 4 של אינטל לוח של 8sq800 ulta duel bios של gigabyte

פורסם

פנטיום 4 של אינטל לוח של 8sq800 ulta duel bios של gigabyte

...איזה פנטיום 4...?

פורסם
  • מחבר

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים