פורסם 2009 בפברואר 816 שנים שלום, כבר זמן רב שלא התעסקתי עם המחשב שלי, אז הגיע הזמן לעשות משהו. בעקבות הפסקת פרוייקט קירור המים לאקס בוקס עקב פטירתו בגלל הטמטום שלי נשארו לי חלקים ללוף שלם. אז החלטתי להוסיף לוף נפרד לרכטיס מסך שלי. כרגע בלוף גם המעבד וגם הכרטיס מסך יושבים על הרדיאטור הכפול של BLACK ICE GTX, והמעלות לא להיט, סביב ה 50 מעלות למעבד. זו המערכת הנוכחית: אז אלה החלקים: משאבה של DD 500L/H: פילפורט, כי אני לא סומך יותר על מיכלים: רדיאטור BLACK ICE PRO: וצנרת 1/4 של CLEARFLEX: חשוב לציין שהטמפ' של הכרטיס מסך פחות מעניינת אותי כי הוא ללא OC, והמעבד E6300 ב OC ל 3.4.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר עדכון: סיימתי את ההרכבה, עכשיו המערכת רצה ואני מנקז אוויר מהמערכת. כבר עכשיו יש שיפור של 8 מעלות למעבד ירד מ 50 ל 42 (במנוחה). בסוף חיברתי את שני הרידיאטורים הבודדיש שהיו לי, עכשיו בלוף של הכרטיס מסך יש בודד של BLACK ICE PRO ובלוף של המעבד יש גם כפול וגם בודד. גם הלכתי על נוזל קירור בצבעים שונים.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אריק יש מיכל למערכת של הקירור למעבד ? אם כן אני מבין שהסתרת אותו טוב מאוד בכלוב ה5.25.. 8 מעלות זה לא צחוק..תתחדש..
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים יפה אתה מביא לי חשק לעשות גם עוד לופאין לי נסיון כלכך במערכת מיים ראיתי שאמרת לנקז אוויר מזתומרת? איך אני עושה את זה?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר תודה רבה אין מיכל לשני הלופים. אני לא סומך על המיכלים יותר אחרי שכמה זוגים נסדקו ונזלו לי עם הזמן, מעדיף פילפורט, אמין ונוח. ולכבי הניקוז אוויר, ברגע שממלאים מערכת, יש המון אוויר במערכת, ממלאים את המערכת ומריצים, הנוזל ממלא את המערכת והבועות יוצאות לאט לאט. אז צריך להשגיח ולהוסיף נוזל מידי פעם.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אתה יכול להסביר קצת על השימוש בפילפורט ומה היתרונות שלו על מיכל מים ?בכלל למה צריך מיכל מים במע' קירור אם הם כל הזמן זורמים ? מגיעים לבלוק, מתחממים ומשם זורמים לרדיאטור, מתקררים ומשם למשאבה ושוב לבלוק וכך הלאה...
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אני העדפתי לשלב ביניהם.. ;D אין צורך מיוחד במיכל מים..זה העדפה.. FILL PORT מעניק לך נוחות בכל הנוגע למילוי וגישה ללופ...
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים תודהשימוש במיכל מים משפר טמפ' או זרימת מים במע' ?מה הבדלי המחירים בין מיכל לפיל פורט ?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים עבודה מאוד יפה אריק!איך המשאבה הקטנה? סוחבת? או שאין תחליף ל655?מדוע לא הלכת על בלוק עם כיסוי מלא לכרטיס מסך? והאם הרדיאטור מצליח להתמודד עם פליטת החום של הכרטיס? (איזה כרטיס זה בכלל? ??? )יש עוד תכנונים?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר המשאבה חביבה ביותר, היתי מריץ איתה לופ על המעבד והמעלות היו סבבה, לא להיט אבל לא רעות.כמובן שהיא לא משתווה ל 655 אבל גם זולה יותר.ולא הלכתי על כיסוי מלא בגלל המחיר של הבלוק כיסוי מלא.עכשיו אם אני מחליף כרטיס אני צקיך רק מתאם לבלוק (במידה והוא לא יתאים) ו UNISUNK המתאים לכרטיס.זה יוצא כשליש מבלוק כיסוי מלא.הכרטיס הוא 8800GTS גרסת ה 320 מגה.הרדיאטור מספיק לכרטיס מסך.אין בינתיים תיכנונים להמשך ממש. נראה אולי יבוא לי לעשות משהו בעתיד.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אחלה אגב, בתמונה אני עדיין רואה שיש לך המון בועות אוויר כלואות בT, הנה טיפ קטן שיעזור לך להפטר מהם ב5 דקות של עבודה.. (אגב, קרדיט לKETCHUP שלימד אותי את הטריק לפני 3 שנים בערך..) קח מברג, עט, או כל דבר קשיח יחסית (אצבע - לא טוב) ופשוט תקיש בעדינות על המחבר \ צנרת, ואתה תראה באיזה מהירות הבועות עולות למעלה ונעלמות - והמים הופכים צלולים וזכים
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר כן, זה גם מה שאני עושה.התמונה צולמה באמצע ההרצה כמו שרשמתי, לאחר זמן מה כל הבועות עולות במעלה הצינור של ה T שהולך לפילפורט.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים לכל האנשים שפוחדים שהמיכל ידלוף ויסדוק יש רעיון לא רע שחשבתי עליו עכשיולצפות אותו בנילון נצמד ככה גם עד הנוזל יגיע עם הוא יגיע לאן שהוא יעבור זמן
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים ואתה חושב שלא חשבו על זה כבר ?, זה עדיין מסורבל ופתרון גרוע..דרך אגב זה לא שמהכלים נוזלים כל הזמן..פשוט יש מקרים יוצאים דופן..אני עם מיכל כבר שנתיים+-..ועד כה הכל בסדר..לא צריך להיות בפחדים מזה.. ;D
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר אני לא בפחדים, פשוט המיכל הראשון שלי היה עשוי פרספקס, וההדבקות התחילו להיסדק עם הזמן (כשנה +) והמיכל השני היה הצלינדר של ALPHACOOL ששכב על הצד מעל ההרד דיסקים, והפקק שלו נסדק וההרד דיסק העליון קיבל שטיפה. (הוא עובד עדיין)ואצל חבר היו כמה מיכלים שגם כשלו. אז אני מעדיף פילפורט אמין וזהו, גם ככה אין שיפור ממשי ששווה את הסיכון במיכל לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.