עבור לתוכן

מעוניין לדעת מהו הפאנל של המסך הישן שלי

Featured Replies

פורסם

אם המערכת שלך היא באמת ULTRA HIGH-END כמו שאתה מתאר אותה אז אני לא רואה איך מנצלים מערכת כזו ברזולוציה מסכנה של 1280*1024.

למערכת שהיא באמת חיה לוקחים לפחות 24" עם 1920X1200. - דוגמת 2408WFP. אחרת אתה פשוט עושה עוגמת נפש למחשב שלך :lol:

פורסם

מה זה קשור? הוא אמר שמספיק לי 19 אינץ והרזולוציה הטבעית של 19 זה 1024*1280

הוא גם אמר ש מסך 24 גדול מדי בשבילו אז ככה שבמסך 19 שלו זה יהיה מנוצל 100% ועוד ירוויח כמות גדולה של FPS וגם בעתיד לכרטיס מסך שלו יהיה פחות עומס עם משחקים.ככה שזה אולי עדיף ככה.

OMRY-אני עדיין לא הבנתי למה אתה במאמת כמו ULTRA HIGH END אתה באמת תוכל לנצל את כל זה בצורה טובה? אתה גיימר כבד?

בדרך כלל בגיל שלך לא שמים לב להבדלים בגרפיקה ובמהירות שלהמשחקים וגם לא לאיכות של המסך כנראה שהעולם באמת ישתנה :-\

אני זוכר שבגיל 10-15 לכולם היה רק אכפת מהגודל של המסך והמהירות וזהו :-[

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור? הוא אמר שמספיק לי 19 אינץ והרזולוציה הטבעית של 19 זה 1024*1280

הוא גם אמר ש מסך 24 גדול מדי בשבילו אז ככה שבמסך 19 שלו זה יהיה מנוצל 100% ועוד ירוויח כמות גדולה של FPS וגם בעתיד לכרטיס מסך שלו יהיה פחות עומס עם משחקים.ככה שזה אולי עדיף ככה.

OMRY-אני עדיין לא הבנתי למה אתה במאמת כמו ULTRA HIGH END אתה באמת תוכל לנצל את כל זה בצורה טובה? אתה גיימר כבד?

בדרך כלל בגיל שלך לא שמים לב להבדלים בגרפיקה ובמהירות שלהמשחקים וגם לא לאיכות של המסך כנראה שהעולם באמת ישתנה :-\

אני זוכר שבגיל 10-15 לכולם היה רק אכפת מהגודל של המסך והמהירות וזהו :-[

אני ילד מיוחד :D

מה שמפריע לי זו לא הרזולוציה (שביחס לגודל של המסך היא פחות או יותר כמו 1680x1050 על 22"), אלא איכות התמונה.

הבנתי שלא יהיה מריחות (ניסיתי לשחק ב-COD5 אצל חבר שמחזיק מסך פחות או יותר מאותו דור והכול הלך כשורה) אבל אני עדיין דואג מאיכות התמונה.

איכות התמונה, משמע ההבדל בין חיבור VGA לחיבור DVI.

אין לי שום בעיה לרכוש מתאם מ-VGA ל-DVI-D, גם אם הוא עולה כמה מאות שקלים. במידה ואכן קיים אחד כזה ששומר על איכות התמונה של ה-DVI-D, אשמח לשמוע עליו.

פורסם

אף פעם לא בדקתי אם יש הבדל בין DVI ל-VGA רגיל אבל שמעתי שזה רק מתקן דברים כמו באגים שיש בתצוגה ומוריד את כמות הרעש שהמסך עושה.

יש לך עכשיו מחשב מספיק טוב בשביל להריץ CRYSIS? אם לא תנסה להריץ UNREAL 2004 או קונטר סטריק ואז תבדוק אם המסך שלך מציג מריחות.

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא בדקתי אם יש הבדל בין DVI ל-VGA רגיל אבל שמעתי שזה רק מתקן דברים כמו באגים שיש בתצוגה ומוריד את כמות הרעש שהמסך עושה.

יש לך עכשיו מחשב מספיק טוב בשביל להריץ CRYSIS? אם לא תנסה להריץ UNREAL 2004 או קונטר סטריק ואז תבדוק אם המסך שלך מציג מריחות.

אני די בטוח שאין מריחות, עם המחשב הישן שלי ניסיתי לשחק (לפני חצי שנה בערך, למען האמת) COD4 על הגדרות בינוניות-מינוס ולא ראיתי שום מריחה. כרגע יש לי לפטופ, ככה שדי בלתי אפשרי לבדוק את קרייסיס.

מה גם שקרייסיס בנוי ככה שיהיו כמה שפחות מריחות, לא?

מה הכוונה ב"כמות הרעש" שהמסך עושה? ואשמח אם מומחה או מנהל יאמתו את דבריך בנוגע להבדל בין DVI ל-VGA.

פורסם

חחח אין דבר כזה משחק שבנוי שלא יהיה מריחות זה תלוי במסך עצמו.

אני התכוונתי שתנסה להפעיל כל משחק מהיר (על 60 FPS לפחות) ותראה אם אתה מרגיש במריחות או עיקוב תמונה מוזר

זה יכול להיות גם משחק כמו NEED FOR SPEED או FIFA שבועטים בכדור ושזה חוצה מהר חצי מגרש,ובכלל במשחקי פעולה מגוף-ראשון לעשות סיבוב מהיר עם העכבר ואז אפשר להרגיש במריחות (גם תלוי במסך)

בקשר לכמות הרעש לפעמים יש מסכים שעושים רעש ברקעים בהירים נגיד רקע לבן כמעט בכל מסך זה קורה.

פורסם
  • מחבר

חחח אין דבר כזה משחק שבנוי שלא יהיה מריחות זה תלוי במסך עצמו.

אני התכוונתי שתנסה להפעיל כל משחק מהיר (על 60 FPS לפחות) ותראה אם אתה מרגיש במריחות או עיקוב תמונה מוזר

זה יכול להיות גם משחק כמו NEED FOR SPEED או FIFA שבועטים בכדור ושזה חוצה מהר חצי מגרש,ובכלל במשחקי פעולה מגוף-ראשון לעשות סיבוב מהיר עם העכבר ואז אפשר להרגיש במריחות (גם תלוי במסך)

בקשר לכמות הרעש לפעמים יש מסכים שעושים רעש ברקעים בהירים נגיד רקע לבן כמעט בכל מסך זה קורה.

ב-Crysis יש Motion-Blur, לא?

ואני לא יודע מה זה רעש שהמסך מפיק.

עריכה: אפשר בבקשה קובץ הגדרות שמתאים למסך שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים