פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחפש עכבר לגיימר. מצאתי 3 עכברים בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה עדיף: Logitech G5 Laser Mouse Razer Diamondback 3G LogiTech MX518 - יש לי אותו (נקנה בזמנו ב 130 ש"ח - אך אני כבר לא מוצא אותו שוב במחיר הזה).
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים תראה מבין אלו של לוג'יטק הG5 יותר טוב אז ככה שבמילא הMX518 פסולבין הRAZER ללוג'יטק אני יכול להגיד לך מתוך התנסות שהG5 הוא סבבה של עכבר אבל את הRAZER לא הרגשתיעכשיו יש לי את ה-LACHESIS של RAZER ובגלל שאני יותר אוהב RAZER אני ממליץ לך ללכת על הDIAMONDBACK
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים תשמע הייתה לי התלבטות דומה לא מזמן,קח בחשבון ששמעתי על הרבה אנשים שהMX518 נשחק להם (חיצונית, חפש על זה כאן בפורום יש נושא על זה) ועל הG5 לא שמעתי שנשחק.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מבין אלה? ללא ספק ה-MX518. ה-DB גם כן מצויין לגיימינג אבל הוא יהיה דיי בעייתי למשתמשים רגילים בגלל צורת אחיזה שונה ופחות נוחה לשימוש רגיל כלומר גלישה באינטרנט וכ"ו. הלוג'יטקים לעומת זאת יושבים על היד בצורה ארגונומית ולמרות שיש לי ספק מסויים שהם טובים יותר מה-DB לגיימרים רציניים אני דיי בטוח שמשתמשים רגילים יעדיפו אותם בגלל שהם יותר נוחים לכל שימוש שהוא לא גיימינג.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים MX518! יותר טוב מטוב יותר מעולה ממעולה וכזה זול..... נווו? עוד לא קנית ? תתחדש
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים באמת הMX518 יותר טוב מהG5? או בגלל המחיר? בכל מקרה גם אם הוא יותר טוב זה לא הבדלים משמעותיים הרוב זה נוחיות אז לך לחנות תראה תתרשם וע"פ זה והמחיר תקנה
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים כן, הוא יותר טוב.מבחינת נוחות יש להם אותה צורה בדיוק.ככה שאם ההתלבטות ביניהם, ה MX518 עדיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.