פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אני מכיר את הפורום כבר, והיום סוף סוף יצא לי להרשם... אני מצטער אם הכותרת לא תקינה, פשוט זה קצת מסובך >.< הרבה זמן רציתי לשדרג את המחשב, בעיקר בגלל שהוא ישן ובזמן האחרון עובד לאט... אני לא ממש מבין בכל זה, אז אני מבקש בלי הסברים קשים מדי ^^" סתם ראיתי את האתר "Can You RUN it", ולפי הבדיקה של הדרישות המומלצות של GTA IV, הנה מה שיש לי עכשיו: CPU Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzCPU CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.41 GHz System RAM Recommended: 2.5 GB You Have: 511 MB Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+ You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX 440) Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 512 MB , You have - 64 MB Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 0.0 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 0.0 Sound Card Recommended: Yes You Have: Realtek AC97 Audio Free Disk Space Recommended: 18 GB You Have: 1.9 GB מה שעם קו מתחת זה מה שאני כבר משדרג [יש לי דיסק קשיח של 80 ג'יגה שממש לא מספיק, ואני משדרג ל-640, ואני רוצה לקנות כרטיס RAM אחד של 2 ג'יגה. אם מישהו יכול ליעץ לי משהו בנוגע לזה, זה ממש יעזור] אם 1000 שקל זה לא מספיק, אז תגידו לי [צריך למצוא עבודה ] תודה מראש, וסליחה על זה שכתבתי ממש הרבה
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים לזרוק את המחשב הזה לפח בקיצור עם זה אתה רוצה להריץ IV יש לך בפוקס תמחשב שמה ב1K ובתוספת תקנה רק כרטיס מסך טוב זה לשיקוךף וכמה תקציב עוד יש לך ב1500 יכול להיות לך אחלה דבר שירי. IV
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהאני לא יודע עד כמה זה מעשי להחליף מחשב... בסך הכל הוא נראה לי דיי בסדר.מישהו יודע כמה בערך צריך להשקיע [לא כולל כונן קשיח ו-RAM] כדי ש-GTA IV יעבוד בצורה טובה, אם אני רוצה לשדרג את המחשב ^^"?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים שכח מ-GTA IV וכל דומיו בתקציב כזה. אין שום היגיון (או יכולת) בלשדרג מחשב כזה.עם ה-HD שלך עוד תוכל להסתדר אבל להעביר את הזיכרון לא תוכל עקב שינוי הממשק.תצטרך לחסוך עוד כסף ולחזור אלינו עם תקציב חדש ו"קצת" מרווח יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.