פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים יש שני דברים שאני שונא:כושיםוגזעניםאה, וגם את מי שלא הבין את הבדיחה... ;D ;Dהכל נאמר בצחוק, ללא כוונה לפגוע.ערן.אנשים שכותבים בדיחות כאלה חרושות
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אנשים שמעשנים בסגנון "תן לי ואין לי".אנשים שמבקשים לא לעשן לידם אז אתה הולך לעשן וכשאתה חוזר אומרים לך "עישנתה! אל תעמוד לידי".אני מבין שעישון פסיבי מפריע... סבבה.אבל ריח של סיגריות שאני עומד 3 מטר ממך?תתמודדו, העולם מסריח.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים כשאתה בא לפתוח במבה ואז זה נפתח חזק והכל נופל על הרצפה כשאתה רודף אחרי האוטובוס ומספיק לדפוק לו על הדלת הוא מסתכל עליך ומתעלם חתונה בלי מוסיקה מזרחית כשאין דיו שחור במדפסת אז אתה מדפיס בצבע והמדפסת נותנת שגיאה שאין דיו שחור! שאי אפשר לדעת מה משודר אחרי זה בהוט :s05: שאחריות נגמרת יום לפני שצריך אותה
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים כשאתה רודף אחרי האוטובוס ומספיק לדפוק לו על הדלת הוא מסתכל עליך ומתעלם וכל הנוסעים מסתכלים עליך, ותמיד יש איזה ילד קקי שצוחק לך בפרצוף, שרק בשבילו שווה לתפוס מונית, לעצור בתחנה שלו, לתפוס אותו ולתת לו כאפה.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אנשים שמבקשים לא לעשן לידם אז אתה הולך לעשן וכשאתה חוזר אומרים לך "עישנתה! אל תעמוד לידי".אני מבין שעישון פסיבי מפריע... סבבה.אבל ריח של סיגריות שאני עומד 3 מטר ממך?תתמודדו, העולם מסריח.אנשים כמוהו
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אנשים מבוגרים שתופסים 2 מקומות באוטובוס סתם כי בא להם ולא יפנו לך מקום אחד לשבת, אבל כשאתה יושב לך בסבבה על מקום אחד הם מצפים שתקום כדי לתת להם לשבת.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים יש גם את הסבתות שאפילו אם כל האוטובוס יהיה ריק הן יעמדו לידך ויחכו שאתה תקום מהמקום, כאילו שקשה להסתקל ימינה ששם יש 2 מושבים פנויים ליד הדלת ועוד עם ידית...
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים או את אלה שמבקשים להחליף מקום כדי שהם יהיו עם הפנים לכיוון הנסיעה. אני לא רואה שום הבדל...
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים או את אלה שמבקשים להחליף מקום כדי שהם יהיו עם הפנים לכיוון הנסיעה. אני לא רואה שום הבדל...יש לי הסבר (דוגמא אישית)נגיד יום אחד נסעת באוטובוס ונרדמת וחבר שנסע איתך העיר אותך כשהגעתם... אתה מכיר את המטרה אבל אין לך מושג מה הדרךבהנחה שתיסע לשם שוב אז עם תישב הפוך (עם הגב לכיוון הנהג) אז אתה תפספס את התחנה ותצטרך ללכת ברגלבנוסף לזה יש אנשים שזה מלחיץ אותם (לא אותי לפחות) ולי זה גורם להרגיש קצת סחרחורת
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אנשים שמבקשים לא לעשן לידם אז אתה הולך לעשן וכשאתה חוזר אומרים לך "עישנתה! אל תעמוד לידי".אני מבין שעישון פסיבי מפריע... סבבה.אבל ריח של סיגריות שאני עומד 3 מטר ממך?תתמודדו, העולם מסריח.:hizuk:חבר'ה, אני מבקש לא לרדת לפסים אישיים כמו "אנשים כמוהו/כמוך" "אנשים כמו XYZ מהפורום" וכו'.ידעתי שהדיון הזה לא יהיה נקי מספאם ועלבונות, אבל הגיע הזמן להתחיל להרגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.