עבור לתוכן

צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית ( כ-1500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מצטער שהחסרתי את הפרט של התקציב, אני פשוט לא יודע מה המגבלה שלי.

בגדול - מה שאני צריך זה מחשב נוסף בבית, לעבודה ממש ממש בסיסית לתוכנות כמו וורד, אינטרנט וכדומה.. (אימיילים ואימיול וכל השמח הקשור לאינטרנט).

זה אמור להיות מחשב ממש פשוט, כי לא הולכים לשחק בו במשחקים או לעשות עליו עבודות גרפיקה.

לכן אין אני יודע מה התקציב בשביל זה.

אני מבקש בבקשה את המפרט הכי זול והכי בסיסי בשביל מחשב שכזה.

אין צורך במסך וציוד הקפי.

עדיפות לחנות: ksp.co.il.

תודה רבה. :)

פורסם

לא הייתי ממליץ על KSP, יש הרבה תלונות על הרשת הזו.

כמו כן, אין מגוון רחב של חלקים לבחור לכן הייתי בוחר מספר חלקים אחרים כמו מארז וספק כח.

mkspur4.th.jpg

פורסם
  • מחבר

הטקסט שמה לא ברור כל כך.

יש מצב להביא לי את המפרט בתוך טקסט? שאני יוכל לעשות העתק הדבק?

באמת תודה רבה.. זה היה ממש ממש מהיר. :)

עריכה:

יש מצב להפחית באיזה חלק ולקבל מחיר יותר מוזל?

פורסם

המחיר שיצא בKSP הינו 1640 וכפי שאמרתי, בגלל המבחר המוגבל שיש להם לא הייתה לי אפשרות לשים חלקים זולים יותר, שאינם ג'נריים.

ניתן להוריד את המחיר מכמה עשרות שקלים אם תקח 1 ג'יגה זיכרון (במידה ותשים XP ולא ויסטה, וגם כך זה לא מומלץ) וכונן קשיח במקום 320 תקח 160- גם לא הכי משתלם. כמו כן ניתן לקחת ספק של TT 430.

כעיקרון זה המחיר המינימלי שהצלחתי להגיע עם KSP, וכנראה שגם אגיע למחיר זהה בערך עם חנויות אחרות.

המפרטים המוכנים שהחנויות וכל מני אתרים כמו וואלה ממליצים כוללים חלקים ג'נריים כמו מארז וספק כח לכן המערכות יותר חזקות במחיר נמוך, אבל הסיכוי שהן יקרסו ויגרמו לבעיות גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.

פשוט משהוא המליץ לי על מחשב ב-1000 שקל חדש. זה משהו מוזר.. :)

אני הולך על המפרט שלך. :)

תודה רבה !

פורסם

אני מציע לקחת סטיק בודד של 2GB על מנת לשמור את אופציית השדרוג ל-4GB פתוחה, מה גם שהדבר זול יותר.

* KingYes אחרי שקיבלת קצת מושג לגבי הסכומים השונים ערכתי לך את הכותרת לאחת שעומדת בחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים