עבור לתוכן

לוח אם מוזל של MSI לתושבת של COREI7

Featured Replies

פורסם

מתי נוכל לראות את הלוח אם המדובר של MSI X58 מוזל

אמור לעלות משהו כמו 190 דולר בחול, מתי נראה אותו בארץ וכמה הוא צפוי לעלות פה ?

פורסם

עם המחיר הנוכחי של הדולר, הלוח אחריי הרווח והמיסים יעלה לקראת ה- 900-1000 שקל בכל מקרה, ככה שבכל מקרה זה יותר זול מ 1200 מינימום של GB אבל כבר משהו.

פורסם
  • מחבר

יש לוח של ג'יגה בייט ב KSP UDR3 שעולה 1000 שקל

האם הלוח הזה טוב ? איך הוא מתפקד באוברקלוקינג ?

פורסם

לא תשבור איתו שיאי עולם,

אך בהחלט אוברקלוק טוב.

פורסם

יעלה בדומה ל-P6T של אסוס. אולי מעט זול ממנו, שזה עדיין הרבה.

וכן הלוח של ג'יגהבייט טוב.. אם אתה לא מחפש אוברקלוקינג אקסטרים עם מערכות קירור שאינן אוויר אז הוא לא יגביל אותך.

פורסם

למה אתם ישר חושבים שהבחור מעוניין באובר קלוק שובר שיאים?

נראה לי קצת שכחתם והתעלמתם מהנושא, שאחריי הכל, הלוח הזה מסדרת UD3, ולפי הבדיקות וסקירות, הלוח הזה מתחמם הרבה פחות בכללי, כמו כן, עם המאפיינים החדשים של UD3 הלוח אם הזה מתפקד מצויין לאובר קלוק, אם אנשים הצליחו ליישם OC טוב בלוחות שם כגון EP45-DS3 קשה לי לראות סיבה למה לא יהיה ניתן ליישם OC אפילו טוב יותר בלוחות אם מסדרה איכותית שכזאת לאל ספק.

אל דאגה, תוכל לבצע OC עם הלוח אם הזה עד לרמה שבה תוגבל כבר כמו שאמרו לאמצעי קירור כמו מים וכו'. מה שאומר בכללי, שתוכל למתוח את הגבול עם אמצעי קירור אוויריים בלבד. אבל באמת למתוח.

פורסם

אף אחד לא אמר אחרת ופותח הת'רד לא ציין שאין מדובר באוברקלוק שובר שיאים.

אין שום דבר רע בלציין למה הוא מסוגל (הלוח) ולמה הוא לא מסוגל.

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן OC שובר שיאים, אבל כן לבצע OC נחמד על קירור אוויר.. לעלות ל 3 ג'יגה הרץ +

בכל אופן, כדאי לי כבר לקנות מחשב עכשיו ולא לחכות שיצא לוח זול יותר כי זה לא הולך לקנות בחצי שנה הקרובה נכון ?

פורסם

כפי שנאמר זה יספיק לך.

האם כדאי לקנות עכשיו? זו שאלה תאורטית שקשורה לדיון הראשי (שלך ;)), כי לכל אחד הדעה שלו בנושא.

מבחינת שימושים, אם השימוש העיקרי הוא משחקים אז אפשר להסתפק ב-E8400.

פורסם
  • מחבר

כפי שנאמר זה יספיק לך.

האם כדאי לקנות עכשיו? זו שאלה תאורטית שקשורה לדיון הראשי (שלך ;)), כי לכל אחד הדעה שלו בנושא.

מבחינת שימושים, אם השימוש העיקרי הוא משחקים אז אפשר להסתפק ב-E8400.

זה ללא ספק יהיה מרובע ליבות על מנת שארגיש קפיצת מדרגה מליבה אחת...

פשוט אני יודע שעתיד להגיע לוחות אם בגסראות זולות P55 כמדומני ?

אבל נו טוב... =]

פורסם

E8400 הוא קפיצה רצינית מליבה אחת.. החיסרון היחיד שאין ממנו והלאה הרבה לאן לשדרג מלבד Q9550, אבל זה לא קריטי שכן במחיר שהוא עולה אתה חוסך לא מעט כסף ומאוחר יותר אתה משדרג למערכת חזקה יותר.

אם המעבד הזה יהיה חלש מידי בשבילך מוקדם מידי למשל עוד חצי שנה עד שנה אז אתה לא תפסיד הרבה שכן תוכל למכור אותו ביד שניה ועדיין להרוויח את מה שצופן העתיד- כלומר עוד חצי שנה עד שנה אתה תדע מה נמצא בשוק והמחירים ירדו סביר להניח.

אם המעבד הזה יהיה חלש מידי בשבילך מאוחר יותר מכך.. אז מה טוב, הרווחת- חסכת את הכסף שעולה מעבד מרובע ליבות יקר וגם את הכסף של לוח X58 וזיכרון DDR3. ועדיין תוכל למכור אותו במחיר סביר שאינו 100 שקלים, אל תשכח זהו לא פנטיום 3 (למקרה שחשבת שיהיה לך קשה למכור אותו) ואינטל כמובן עדיין משקיעה בפלטפורמה הזו (Q7500 ולכאורה E8XXX חדש) אז ככה שזו לא פלטפורמה שעולמו הלך בשנה הקרובה.

דיוני ה-KSP הללו לא קשורים לכאן והבאים שמדברים על הנושא- הודעותיהם תמחקנה.

ECS GROUP- הודעות ריקות מתוכן הן ספאם. בפעם הבאה תקבל אזהרה. אנא שמור על חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

פורסם
  • מחבר

אתה צודק במה שאתה אומר. האמת שדיי הצלחת לשכנע אותי כמעט ולרדת לגמרי מה CORE I7

אבל הקטע של, חייל משוחרר שפתאום עובד והמשכורת שלו כבר לא 300 שקל בחודש, אז אתה רוצה להרשות לעצמך להתפנק

כי בסהכ אני לא מבזבז כסף על אלכוהול סיגריות ופאבים, מחשב זה ההנאה העבודה שלי, אז אני לא הכי רואה מקום לחסוך מדיי, כ.מסך למשל זה כן נראה לי בזבוז כסף כי זה מתכלה בצורה מהירה, אבל אני אשקול את הטיפ שלך כי ללא ספק הוא הגיוני ומאוד חכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים