פורסם 2009 בפברואר 716 שנים בוקר טוב,שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור).מדוע ו/או איך מחזירים לשחור?צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל.תודה לעוזרים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים כחול פירוש שיש לך קובץ שכווץ על ידי מערכת ההפעלה כדי לתפוס פחות מקוםלבטל את זה יש שתי אפשרויותביטול של ספריה בודדתעכבר ימין על שם הספריה -> מאפייניםתכונות מתקדםולבטל את הסימון על דחיסת קבציםביטול של מחיצה שלמהעכבר ימין על אות הכונן-> מאפייניםלמטה יש את האופציה , תנקה את הריבועבהמשך תישאל אם להחיל על כל ספריות המשנה
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אני לא מצליח לראות את התמונה אבל בכל מקרה ההסבר ההגיוני היחיד שעולה לי בראש זה שהפעלת COMPRESSIONאו על כל הדיסק או על מחיצות ספציפיות - האם הפעלת DISK CLEANUP כי אחת האופציות שם זה - COMPRESS OLD FILESבמקרה וכן אתה יכול לעשות לזה UNDO - על ידי הרצת הפקודה הבא ממחיצת השורש של כל כונןcompact /u /s /i /q *.*בהצלחה ובפעם הבאה הישמר לך כי זה מאוד מאט את פעולת המחשב ובמחירים של הדיסקים היום - חבלכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.