פורסם 2009 בפברואר 716 שנים לילה טוב ציפורי לילה שלי ! (תתעלמו..זו השעה.) במסגרת לימודיי בתיכון (שכונה) הרצליה התבקשנו לקרוא ספר רומן ולהיבחן עליו בכיתה (זאת לאחר שהרבה ילדים העתיקו את היומן קריאה על הספר הראשון שהיינו צריכים לקרוא ולכן הוחלט לעשות לנו מבדקון בכיתה..שאותו אין לי מושג איך המורה הגובלינית הזעירה שלנו בודקת.) בכל אופן,לא מדובר ברומן שבין גבר לאישה.פשוט רומן (כן,יש כאלו שהמילה הזאת ישר מקפיצה להם רומן בין גבר לאישה וזה לא ככה בספרים כנראה.) כבר קראתי את הספרים צופן דה וינצ'י שממש אהבתי וגם את רודף העפיפונים..היה מעט כבד אבל נהנתי ממנו. אשמח לקבל המלצות לספרי רומן נוספים (זה יכול להיות מותחן או כל דבר אחר) אך יש העדפה לספרים כמו צופן דה וינצ'י. דגש על כך שהספר יהיה לא יותר מ-350 עמודים כדי שהמורה לא תהרוג אותנו (ואני יודע ש-300 זה כלום לספר.) אבל מעל היא חושבת שפשוט קראתי סיכומים או משהו וישר אומרת לי להחליף ספר S: תודה רבה
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים רשימת הרומנים שכל אחד צריך לקרוא - ללא סדר חשיבות:1984 - אורוולמלכוד 22 - הלראני רובוט - אסימובBICENTENNIAL MAN - אסימוב שקיעה - אסימוב סילברבגBrave New World - הקסליחולית - הרברטעלובי החיים - הוגומלחמה ושלום - טולסטוילוליטה - נבוקובהמשפט - קפקאאישית אני תולעת ספרים ומשתדל לקרוא לפחות 2 ספרים בחודש (במילואים ההספק יכול להגיע עד ל-6 )תגיד למורה שלך שתפקידה היא לחנך ואם היא מגבילה אותך למספר דפים - שתקפוץאחד הדברים הכי טובים שלמדתי בבית הספר זה לפקפק בכל דבר שאומרים לי...כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים רוצה ספר טוב?התפסן בשדה השיפוןהאלכימאיגטסבי הגדולהם מפורסמים וטובים, אף פעם לא מתיישנים
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אם אהבת את צופן דה וינצ'י אז אתה תאהב את מלאכים ושדים. גם הוא של דן בראון וגם הוא עוסק בקורותיו של רוברט לנגדון. לפי דעתי הוא גם טוב יותר מצופן דה וינצ'י.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים הספר הכי טוב שקראתי (מעל 10 פעמים): המשחק של אנדר - Ender's gameאם אהבת את צופן דה וינצי, באמת יש עוד ספרים לדן בראון. כולם אותו דבר אגב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.