פורסם 2009 בפברואר 616 שנים רכשתי קיט קירור מיים יד שנייה מהלוח פה באתר ב 100 שקל הקיט של גיגהבייטעכשיו הקיט כנראה עמד תקופה ללא פעילות ולכן יש מעט קורוזייה שמתי חומר נגד והכל יצא והברק נראה כמו חדש השאלה שלי האם אני יכול לשים את החומר הזה ולתת למערכת לעבוד קצת זמן שיעבור בכל המערכתשאלה נוספת זה היא האם מיים מזוקקים לא יעשו קורוזייה שוב והאם הם יותר בטוחים במקרה של נזילה?שאלה אחרונה אני רוצה להוסיף עוד בלוק נוסף למעבד בלוק לציפסט (P45) כמה עולה בלוק כזה והם המשאבה תחזיק?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים המשאבה גם ככה לא מאד חזקה ..עוד בלוק בטח לא יעזור ..אתה יכול לתת לחומר נגד קורוזיה לרוץ ..אין לך מה לדאוג.מים מזוקקים הם פתרון זול וטוב, הם כמובן לא מוליכים חשמל, ולא יוצרים קורוזיה.כמובן שעדיף נוזל קירור יעודי רק שהוא יקר יותר.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אני ירכוש נוזל קירור רק לבנתיים נוזל קירור גם נראה יותר יפהיש לי עוד כמה שאלותהצינורות בני כמה שנים אז אני רוצה לקנות חדשים צינור מזגן עושים את העבודהאם אתה אומר שהמשאבה לא תחזיק אז אני אשמח להמלצה למשאבה ובלוק שיתאימו לי
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים סבלנות... ;Dפותח התרד נתחיל מזה שתריץ את המערכת עם מים מזוקקים במצב "יבש" (לא מחובר למערכת)..על מנת לבדוק שהכל תקין...לגבי הקירור..מתרד אחר אני מבין שרכשת את הGALAXY של GB נכון ?שכן המשאבה שם היא 400 L/H מה שנחשב לדי נמוך..מה עוד שבלוק לציפסט יהיה מעמסה שכן הרדיאטור הוא יחיד..ולכן יכולת הקירור תפגע מאוד..ואני לא מבין למה רכשת מערכת קירור מים יעודית..אם אתה מתכנן לקנות צנרת/משאבה אחרים ?על כל מקרה..מה התקציב שלך (תוסף לכותרת) ומה המפרט המלא כולל מערכת קירור (אני לא היחיד בפורום הזה.. ;D)..
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר לא קניתי במחשבה לשדרג הקיט עלה 100 שקל זה מחיר של בלוק רציתי לדעת מחירים כמה יעלה לי לקרר את הציפסטיש מספר שאלות נוספות איך אני מחבר את המערכת בלי לחבר למערכת אין לי ספק מיותרהמערכת שלי נמצאת בצד והקיט הוא זה שציינתהלגבי תקציב אין לי אני פשוט רוצה לקבל הערכה כמה זה יעלה כדי להעריך האם בכלל שווה או שעדיף לי קירור אוויר (לציפסט)אני מחליף צנרת כי זה סיפור זול קניתי את הקיט עם קורוזייה וניקיתי עם חומר הבלוק כמו חדש כנ"ל המיכל והמשאבה אם הם היו נגועים עם קורוזיה אז גם הראדיטור לא?שאלה אחרונה האם הקנייה של הקיט הנ"ל היה שווה בהתחשב במחירים? נגיד ואני ישקיע בעוד צנרת שזה כמה שקלים ואולי משאבה עדיין שווה לא?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים בלוק לציפסט יעלה לך באזור ה35-40+ דולר..אבל כמו שציינתי אתה תפגע ביכולת המערכת לקרר את המעבד..שכן הרדיאטור הוא יחיד..לגבי השאלות שלך..1. פשוט תקצר את חיבור הATX בספק..2. עדיף קירור אוויר לציפסט..3. כמו שציינתי כבר..תריץ ניקוי ושטיפה לכלל הרכיבים במערכת..4. בגדול זה מחיר "מציאה"...אם אתה מחפש קירור מים בזול..
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אני ירכוש נוזל קירור רק לבנתיים נוזל קירור גם נראה יותר יפהיש לי עוד כמה שאלותהצינורות בני כמה שנים אז אני רוצה לקנות חדשים צינור מזגן עושים את העבודהאם אתה אומר שהמשאבה לא תחזיק אז אני אשמח להמלצה למשאבה ובלוק שיתאימו לילמה אתה מתכוון?אילו צינורות מזגן אתה מתכנן לקנות?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר קניתי צינור מו שבא עם הקיט רק לא כתוב עליו גיגהבייט מה לא בסדר עם זה ? הם אותו קוטר
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אין בעיה להשתמש בצינורות שקופים "של מזגן"..כל עוד המידה הפנימית/חיצונית מתאימה...
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אני בטוח שראית את הצינור השקוף שמוציא את המים "המיותרים" מהמזגן לבחוץ/לחצר..אז הצינורות האלו מגיעים במגוון דגמים..ומתאימים לקירור מים..
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר חיברתי את הכל ואני רוצה להריץ את המערכת עם חומר נגד קורוזייה ואני יודע שענו אבל אני שואל שוב זה לא יקציף לי?והלוח כרגע מפורק ככה שאין לי כפתור הדלקה איך אני יכול להפעיל את המשאבה חשבתי על שנאי שיש לי שאני יכול לכוון אותו ל 12 וולט האם זה בסדר?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אני בטוח שראית את הצינור השקוף שמוציא את המים "המיותרים" מהמזגן לבחוץ/לחצר..אז הצינורות האלו מגיעים במגוון דגמים..ומתאימים לקירור מים..צינור ניקוז, וואלה... הצינורות נוטים להתייבש לפעמים.בטח מדובר בצינורות אחרים הדומים לאלו הקיימים בניקוזי מזגנים.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר הים מתייבשים בגלל שהם לרוב בחוץ אבל חוץ מזה הם פתרון זול קניתי היום 3 מטר ב 10 שקלים צינור יעודי היה עולה הרבה יותר ואני לא יודע אם יש הבדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.