עבור לתוכן

המלצה על גיטרה קלאסית למתחילים תקציב: אין לי מושג!

Featured Replies

פורסם

שבת שלום חברים... החלטתי שבא לי ללמוד לבד ומהאיטרנט על גיטרה רגילה ולראות איך זה זורם.

הכי הרבה נמשיך משם למורה שיעזור לי....

בכל מקרה אין לי מושג אני לא מבין בגיטרות אמרו לי ש asus הכי טוב סתם סתם חח.

תמליצו לי על משהו נחמד בתקציב של עד 300-350 שקל כמובן שאם אפשר יותר נמוך אני אשמח!

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• תגובות 33
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו כשאתה רק מתחיל עם זה באמת שהגיטרה הפשוטה ביותר שאתה יכול למצוא בחנויות לכלי נגינה זה בסדר

הגיטרה המה שנקרא ג'נרית היא מספיקה למתחילים ואין שום סיבה שאם תשמור עליה לא תגיע איתה גם לרמה מתקדמת, מה שכן-

הקפד על אקוסטיקה מינימאלית

הקפד על מיתרים איכותיים

רצוי ציוד מקיף כולל מיתרים ספייר, 2 מפרטים, נרתיק מרופד וכו'

רצוי מאוד לעבור על מדריכי וידאו בכל מה שקשור להרכבת מיתרים ופירוק.

פורסם

לך למיוזיק סנטר וקנה גיטרה זולה שניראת לך, באותו טווח מחירים הכל אותו זבל..

פורסם

:hizuk:

הגיטרות במחיר של עד כ-600 ש"ח פשוט גרועות בצורה בלתי נסבלת. (מדבר אחד שהתנסה עם מעט קלאסיות איכותיות, אולי בגלל זה הן נשמעות לי כ"כ חרא)

ככה שלא משנה איזה מהן תקנה, הן ישמעו גרועות באותה המידה...

פורסם

רצוי מאוד לעבור על מדריכי וידאו בכל מה שקשור להרכבת מיתרים ופירוק.

יש מצב לכמה קישורים למדריכים?

לפני כמה שנים התחלתי קצת ללמוד, אבל הפסקתי.

עכשיו אני מתחיל להתעניין בזה שוב...

אגב shai11, אם יקרה מצב שבו תשים את ידך על מאקינטוש, חבר הראה לי שבgarage band החדש יש כל מיני שיעורי נגינה, בינהם לגיטרה.

פורסם

גיטרה קלאסית ראשונה במחיר של 350 תספיק מאוד.

אין לך הרבה מה להתברבר על זה ולבחור,כי אין הרבה בחירה. הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא ללכת לכלי זמר (או כל חנות אחרת קרובה לביתך) ולבקש מהמוכר גיטרה עד 350 ש"ח (מניסיון של חברים שהייתי איתם פשוט הלכנו וביקשתי לחבר גיטרה ואפילו הביאו לנו מונטנות נחמדות במבצע.)

רוב הסיכויים שלא תקבל עם הגיטרה כלום. תתעקש על זה וכל חנות שמכבדת את עצמה תתן לך מפרטים (זה לדעתי בחינם בלי התמקחות) אבל תבקש קייס (נרתיק).

תלך עם אחד ההורים ואני בטוח שזה יסתדר :]

אחרי שקנינו גיטרה צריך ללמוד לא?

ההתחלה ממש קשה. אל תוותר. זה נראה מסובך ! מלא אקורדים ונקודות על שש קווים מוזרים,אבל היי,הרבה אנשים לומדים לבד וזה דיי קל.

יותר מזה,אני למדתי לבד (עדיין לומד) ואני יותר טוב מחברים שלי שלומדים אצל מורים פרטיים שונים (בוא לא ניכנס לזה כי או שהילדים מטומטמים או שהמורה אידיוט).

אחרי שנה וחצי של לימוד עצמי אני מסוגל לנגן סולואים של מטאליקה וכל להקה אחרת שתרצה . כמובן שלא בטוח שאתה תצליח אחרי שנה..זה הכל תלוי בכמות הזמן שאתה מקדיש לנושא והאם זה נתפס לך בכלל בראש (באמת שצריך לאהוב את זה ולהבין את זה בשביל לנגן )..

בהצלחה לך :xyxthumbs:

נ.ב- לבחורציק מלמעלה , אני ראיתי בכנס האחרון של APPLE שהציגו לימוד גיטרה (אם אני זוכר נכון גם פסנתר) דרך אפליקציה כלשהי במק (לא זוכר שם) אבל אני בהחלט בטוח שיש את זה.

פורסם

השם שלה זה garage band 09 כמו שרשמתי למעלה.

ראיתי שיעור אחד, דווקא נראה אחלה, אבל חבל שאין לי בבית מאק שאני אוכל לעבוד עם זה...

פורסם
  • מחבר

תודה על החיזוק חברים :hat:

כנראה שביום של הבחירות נצא לסיבוב שופינג קטן... (אני בן 16)

Night-Fire

הסיבה שהחלטתי ללמוד על גיטרה זה בגלל סולואים של מטאליקה nothing else meter

ועוד כמה סולואים...

IlanF

עד שאני אגיע לסביבה של mac ויהיה לי יותר מ 5 דקות על המחשב יקח קצר זמן...

אני חושב שיש לי בבית הספר באחת המגמות חדרי עריכה מקצועיים אבל אין נגישות.

פורסם

הגיטרות במחיר של עד כ-600 ש"ח פשוט גרועות בצורה בלתי נסבלת. (מדבר אחד שהתנסה עם מעט קלאסיות איכותיות, אולי בגלל זה הן נשמעות לי כ"כ חרא)

ככה שלא משנה איזה מהן תקנה, הן ישמעו גרועות באותה המידה...

ממש ממש לא נכון.

יצא לי לראות לא מעט פנינות ב400 ש"ח, וכמה גיטרות מאד מפתיעות בפחות מזה.

כל מה שצריך זה ללכת עם מישהו שיודע לנגן לחנויות הקטנות יותר.

פורסם

אני יודע לנגן מספיק טוב, ולקחתי איתי מישהו שיודע לנגן באמת לכלי זמר וחלילית..

כל גיטרה מתחת ל 600 ש"ח נשמעה ממש מסריח, השלב הבא היה אדמירה פלומה ב 900 ש"ח שנשמעת מעולה ביחס למחיר.

וגם ניסיתי גיטרות של חברים וכו' (זולות, סביבות ה 300-400) ואפילו הם טוענים שסיוט לנגן ככה.

אני אומר שאם כבר משקיעים, משקיעים יותר כי גיטרה זה לא דבר שקונים כל יום.

בסופו של דבר קלאסית זה מה שהתחיל את הכל, וגם מתי שתתחיל על חשמלית אתה תמיד תחזור לקלאסית.

פורסם

במיוחד כי קלאסית מתנייד איתך לכל מקום :D [כנ"ל אקוסטית אבל זה סגנון שונה ועדיף לא למתחילים]

פורסם

אני יודע לנגן מספיק טוב, ולקחתי איתי מישהו שיודע לנגן באמת לכלי זמר וחלילית..

כלי זמר וחלילית? נו באמת.

מאיפה אתה?

פורסם

במיוחד כי קלאסית מתנייד איתך לכל מקום :D [כנ"ל אקוסטית אבל זה סגנון שונה ועדיף לא למתחילים]

אני יכול להתחכם ולהגיד שיש מגברי כיס קטנים שמתחברים ישירות לגיטרה עם רמקול מובנה..

וכך גם חשמלית הולכת לכל מקום.

ואקוסטית/קלאסית/ חשמלית זה עניין של טעם.

אתה יכול להתחיל עם חשמלית, עם קלאסית ועם אקוסטית, מה שמשנה זה איזה צליל אתה אוהב ומה יותר נוח לך.

^^

אני מבאר שבע.

פורסם

בוא נגיד ככה שגיטריסט קלאסית יסתגל ביתר קלות לחשמלית\אקוסטית מההיפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים