עבור לתוכן

סידור מאווררים ל-CM690, מא' ועד ת'.

Featured Replies

פורסם

מה שלומכם? ^

האמת שדי הסתבכתי עם הסידור מהאווררים ל-CM690.

אז ככה:

קיבלתי איתו 3 מאוררים. (120MM)

- מקדימה, מכניס.

- על הדלת, נדמה לי מוציא.

- מאחורה, מוציא.

מה שמשאיר לי מקום לעוד 4 מאוררים.

- רצפת המארז, מכניס? מוציא?

- גג המארז 2 מאוררים, שניהם מכניסים?

- על הדלת, לשים עוד את המאוררים כמו הראשון?

אשמח לסדר בבלאגן.

תודה.

פורסם

אל תשים את כולם, המארז לא נועד שישמו בו את כולם. זה יצור מצב של Crossflow, שני זרמי אוויר יתנגשו אחד בשני, ואתה תקבל יופי של מערבולות.

ההמלצה שלי היא להוסיף צמד מאווררים למעלה שיוציאו, וזה הכל. רצוי להחליף את הברגים של מאוורר הצד בשיטה שמונעת רעש, כמו פינים מסיליקון, כיוון שהוא מייצר המון רעידות.

אל תוסיף מאוורר למטה- בגלל המרחק הקטן יחסית מהרצפה זה יוצר אוושות מוזרות, ולמרות שיש שם פילטר- זה מכניס לא מעט אבק.

אם אתה רוצה, אתה יכול להוסיף גם מאוורר low rpm (לא יותר מ 800) למקום השני בדלת, מול הסביבה של המעבד.

פורסם
  • מחבר

המ אוקי,

למעלה, איך אני ידע שלא הרכבתי אותם הפוך?

והאם אפשר לשים את המאוורר הזה? (כלומר 2 כאלה)

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=4985

או שיש באתר של KSP משהו יותר מומלץ?

פורסם

הועבר לאוברקלוקינג וקירור

פורסם

רצוי להחליף את הברגים של מאוורר הצד בשיטה שמונעת רעש, כמו פינים מסיליקון, כיוון שהוא מייצר המון רעידות.

מאיפה קונים את הפינים האלה? ואיך הם ניראים? בטמבור יש? להגיד שאני רוצה פינים מסיליקון?

פורסם

למטה - מכניס

למעלה - מוציא (מספיק אחד)

מאחור - מוציא

אני אישית לא הייתי מוסיף מעבר לזה, כי אני חובב שקט וגם אין ממש צורך. אם לא מפריע לך הרעש - תוסיף עוד אחד מקדימה מול כרטיס המסך.

פורסם

פינים מסיליקון לא יסדרו את זה.. זה משו שהם עשו ברשת של הפאנל הצידי הדפוק הזה.

תנסה לקרב את המאוורר לדלת כך שהוא יכניס[ככה הוא בא דיפאולט], בלי לחבר אותו או משו, סתם להחזיק אותו באויר מול הרשת הזאתי ועדין זה יזמזם.

מה שכן, הפאנל הצידי שלהם עם החלון, שעולה 93 ש''ח פותר את הבעיה כי שם יש רשת אחרת, חורים הרבה יותר קטנים ודחוסים, ואין זמזומים.

תאמין לי, יש לי את המארז, אני יודע מה אני אומר, עברתי את כל זה.

פורסם

יש לי היכרות עמוקה עם המארז הזה, עמוקה מאוד.

פינים מסיליקון לא מחסלים את הבעיה- אבל בהחלט מפחיתים אותה. בשביל להעלים אותה צריך לשייף את החורים ברשת של הדלת (מה שלא כ"כ ריאליסטי למי שאין דרמל...)

Henz16-

לגבי איך יודעים שלא הרכבת מאווררים "הפוך"-

לכל מאוורר יש את הצד ה "חשוף" ואת הצד עם הפלסטיקים שמחזיקים את המנוע. המאוורר תמיד דוחף אוויר לכיוון הצד עם הפלסטיקים.

פינים מסיליקון תוכל למצוא בחנויות מחשבים, בד"כ הם באים עם מאווררים איכותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים