עבור לתוכן

למה אתם מתחפשים בפורים?

Featured Replies

פורסם

אני מתפלא שלא שאלו את זה עד היום....

מי מתחפש לעושק קברים? :lol: :lol: :lol:

• תגובות 34
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: :lol:

מי מתחפש למחשב? (כמו בכיתה ב'...)

פורסם

יש מספיק שלא צריכים להתחפש לעושקי קברים כי הם כאלה כל השנה וזאת פרנסתם (לפעמים היחידה...) :lol: :lol: :lol:

פורסם

אולי אני אתחפש לעושק קברים: יש לי מארז AT עם שני מקומות בפאנל שנראה כמו הצרות שלי(וזה לא מחמאה), יש לי Tseng Labs ET600 עם 4 MB PCI, ויש לי פנטיום 233.עכשיו, כל מה שאני צריך זה להשיג לעצמי טנדר גדול או מכונית של החברה קדישה, לפרסם מודעה בלוחות של נענע ולמצא לעצמי כונן קשיח של 4.2 שהולך לקרוס כל יום. אני צריך גם להשיג משהו כמו 3 מכשירים סללורים כמו שיש למספר עושקים בלוח של נענע, ולתחתן כדי שאני אוכל אחרי שבוע לומר שאני מתגדר ואז יהיה לי תירוץ למה אני מוכר את המחשב.

עכשיו בלי צחוק, אני זוכר כשהיית ביסודי באחת מהפעמים התחפשתי לUndertaker מהWWF, יש לי עדיין את התחפושת איפה שהוא זרוקה בבית, כי לא הייתי יכול לתרום אותה לצדקה(זה לא יפה....)

פורסם

אולי אני אתחפש לעושק קברים: יש לי מארז AT עם שני מקומות בפאנל שנראה כמו הצרות שלי(וזה לא מחמאה), יש לי Tseng Labs ET600 עם 4 MB PCI, ויש לי פנטיום 233.עכשיו, כל מה שאני צריך זה להשיג לעצמי טנדר גדול או מכונית של החברה קדישה, לפרסם מודעה בלוחות של נענע ולמצא לעצמי כונן קשיח של 4.2 שהולך לקרוס כל יום. אני צריך גם להשיג משהו כמו 3 מכשירים סללורים כמו שיש למספר עושקים בלוח של נענע, ולתחתן כדי שאני אוכל אחרי שבוע לומר שאני מתגדר ואז יהיה לי תירוץ למה אני מוכר את המחשב.

עכשיו בלי צחוק, אני זוכר כשהיית ביסודי באחת מהפעמים התחפשתי לUndertaker מהWWF, יש לי עדיין את התחפושת איפה שהוא זרוקה בבית, כי לא הייתי יכול לתרום אותה לצדקה(זה לא יפה....)

צחוק צחוק אבל זה קבר משופר. בניורוןקבר הראשון שלי קברו כרטיס מסך כזה עם 2.25 מ"ב זיכרון והיו לו מקומות הרחבה כדי להוסיף זיכרון ! :lol:

בסופו של דבר באותם ימים זה נחשב כרטיס טוב למרות שהדרייברים שלו היו דפוקים ואיזושהי גירסה של פוטושופ שהיתה לי בזמנו לא עלתה כי היתה מופיעה הודעת שגיאה שקשורה לדרייברים של הכרטיס מסך (זה היה בסדר מאוחר יותר בחלונות 2000 עם דרייבר מובנה).

פורסם

אני מתחפש למאוורר

פורסם

אני מתחפשת ל......

אהם....כלום....

מקורי הא?

פורסם

אני מתחפשת ל......

אהם....כלום....

מקורי הא?

ממש לא

אני מתחפש לכלום כבר מכיתה ו' ;D

פורסם

אני מתחפש לאיש עם פיג'מה שישן עד 2 בצהריים ולא הולך לשום "מסיבה" מטומטמת בבית הספר.

רק לשם הדגמה, בהצבעה שנערכה בכיתה שלי, הוחלט להקים דוכן נרגילה לפורים :bash:

פורסם

התחפושת הכי מקורית ואל תגידו שלא היא ערנב

פורסם

זה לא חילול קודש להתחפש לערנב?

פורסם

את זה תיבדוק עם ענקודר

פורסם

את זה תיבדוק עם ענקודר

תיקון קטן : זה צריך להיות תבדקי 8)

(כן כן, גם בחורות משתתפות בפורומים לפעמים... )

פורסם

או קיי מצטער זה מאוד נדיר שבנות נמצאות בפורם הזה

פורסם

או קיי מצטער זה מאוד נדיר שבנות נמצאות בפורם הזה

זה לא מאד נדיר אבל זה גם לא נפוץ במיוחד, וחבל !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים