עבור לתוכן

האם GTX295 יד שניה במחיר 2200 ש"ח זה מחיר טוב? (ללא קשר לצרכים נצילות וכו'...)

Featured Replies

פורסם
:hat:
פורסם

תלוי מאיזו חנות ולכמה זמן האחריות

פורסם
  • מחבר

מאדם פרטי

פורסם

מחיר טוב למדי, אבל אפשר לצפות למחיר קצת נמוך יותר.

חדש הכי זול עולה 2600 ש"ח.

פורסם

כמה אחריות? (אם בכלל...)

פורסם

מאדם פרטי

אוקיי, זה מאדם פרטי, כל הכבוד.

אבל מאיזו חנות הוא קנה את הכרטיס וכמה זמן אחריות היא נותנת? האם בכלל ניתן לבצע העברת אחריות? (ב-KSP לדוגמא אי אפשר)

פורסם
  • מחבר

ויש חנויות שכן אפשר להעביר בהן את האחריות?

פורסם

אם יש לך קבלה \ טופס אחריות ואת המוצר, קשה לי להאמין שחנות תדרוש תעודה מזהה \ לא תספק אחריות כי לא שילמת מכיסך.

זה כמו שחבר יקנה לי מתנה ליומולודת כרטיס מסך, ושאבוא לממש אחריות יגידו לי "רק אם בעלי הויזה יבוא לחנות נממש..."

אולם אם KSP פועלים כך לא אתפלא.

אבל לכל מקרה אפשר לקבוע עם הבחור שמוכר יד שנייה שבמקרה הצורך תודיע לו שיתקשר לחנות ויאשר שאתה "שליח" מטעמו.

פורסם

על כרטיסים של XFX יש אחריות לכל אדם לא משנה איך הכרטיס הגיע אליו. אבל עדיין אם הכרטיס עולה כך הוא שווה כל שקל

פורסם

אוקיי, זה מאדם פרטי, כל הכבוד.

אבל מאיזו חנות הוא קנה את הכרטיס וכמה זמן אחריות היא נותנת? האם בכלל ניתן לבצע העברת אחריות? (ב-KSP לדוגמא אי אפשר)

דבר כזה לא יעמוד במשפט, האחריות היא למוצר לזמן מוקצב, אין קשר למי מחזיק אותו. זה ש- KSP חושבים שהם יכולים להגביל את האחריות, אז הם יכולים לחשוב... יש עוד כמה דברים בכתב האחריות/שירות שלהם, שלא עומדים במשפט, לא נראה כי עו"ד כתב את זה (אלא אם הם בונים על חוסר הידע של הלקוח, שיקבל את מה שרשום כתורה מסיני, חוזה אחיד מקפח).

פורסם

מחיר טוב אם זה אדם פרטי, אבל אתה כנראה תהפוך אותו ליד שלישית כי אתה תמכור אותו כל כך מהר.............

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים