עבור לתוכן

אתם תמיד כותבים ש512MB RAM מספיק לכל דבר אבל...

Featured Replies

פורסם
חברת ID SOFTWARE,המפתחת של משחק הפעולה המסקרן והמהפכניDOOM 3 שאם לא יהיו שום דחיות יבוא אלינו עד סוף השנה,שיחררה סוף סוף אחרי גל שמועות ברשת את דרישות המערכת של המשחק.

השמועות שהתרוצצו ברשת בשבועות האחרונים בהמוניהם כמו מפלצות בחדר בSERIOUS SAM,הציגו דרישות בלתי אפשריות למרביתנו-לצד דרישות מוזרות במיקצת יחסית לגרפיקה המדהימה שהמשחק יציג.

אז כנראה שלID נמאס,והיא שיחררה את הדרישות הרשמיות שמראות לנו שגם אלו שלא מתהדרים בפנטיום 2.0 ג'גיה הרץ ומעלה,יוכלו להריץ את המשחק אפילו הם הוא לא ייראה כמו בתמונות ששיחררו...ואילו כמובן אלו שישדרגו את המחשב שלהם בכמה שקלים טובים,יוכלו להתפאר בגריקה המפכנית המדהימה והמצמררת שהמשחק יתהדר בו.

הגרפיקה היא אולי הדבר החזק במשחק כאשר כל גיימר שישחק בו עתיד לפחד במקצת-בהעדר עלילה חיונית כולנו מקווים שהמשחק יפחיד.

לDOOM 3 לא מצפים חיים קלים בתחרות על לב הגיימרים,בייחוד כאשר HALF LIFE 2 הוכרז בE3 האחרון,אך כמובן כל הגיימרים ישמחו לראות על מה כל המהומה ומה באמת מציע הבייבי החתיך של ג'ון קארמק.

דרישות המערכת:

מינמלי:

CPU: 800 MHZ - 1 GHZ

GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro

RAM: 256 MB RAM

רגיל:

CPU: 1,7GHZ-2GHZ

GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro

RAM: 512 MB RAM

מומלץ:

CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ

GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro

RAM: 786-1024 MB RAM

לדום 3 מומלץ בין 786-1024 RAM אז זה לא נכון!!!

פורסם

איפה בדיוק ראית שכתוב במפורש ש512MB מספיקים לכל דבר?!

תן לינק!

חוץ מזה, כשכתוב מומלץ, עלייך לדעת שהם מדברים על הרזולוציה הכי גבוהה (1600X1200) ועל רמת הגרפיקה הכי גבוהה כדי שתתאפשר הנאת משחק גבוהה יותר, אין זה אומר שאם יש לך 512 המשחק יקרטע בגרפיקה יותר נמוכה.

פורסם

אז ככה

1. דבר ראשון קצת קשה לדבר על דרישות של משחק שלא יצא עדיין שלא נדבר על זה שאין לך מושג אם הדרישות אכן מוצדקות ואם לא יהיו שינויים עד שהמשחק יצא.

2. נכון לעכשיו המשחק אמור לצאת עוד חצי שנה, היום 512MB הבחלט מספיקים. כמובן שיתכן שהמשחק לא יצא בזמן ונחכה עוד הרבה זמן עד שנראה אותו על המדפים.

פורסם

הדעה שלי על כמות הזיכרון.

256---->HAHA LOL

512-----> HAHAH LOL

1GB ----> HAHA LOL

1.5GB or more rulez!!!!

got that conclusion after reading ubeliveble amount of documents related to "today's" RAM requirement.

פורסם

זיכרון זה הדבר הכי פשוט לשנות

מה הבעיה? תקנה 512... אם משהו לא יעבוד כמו שצריך תוסיף

יותר פשוט מזה - אין.

פורסם

הדעה שלי על כמות הזיכרון.

256---->HAHA LOL

512-----> HAHAH LOL

1GB ----> HAHA LOL

1.5GB or more rulez!!!!

got that conclusion after reading ubeliveble amount of documents related to "today's" RAM requirement.

אני לא רואה שום סיבה לקנות כזאת כמות של זכרון בשביל שימושים ביתיים

אולי רק בעוד שנה אז בשוק הגבוה יצטרכו 1.5GB של זכרון

פורסם

אנחנו גם אומרים לאנשים שGF4 4200 יספיק להם וכאן כתוב שרק 9800 מתאים, אולי נכריח כל משתמש שמבקש עזרה לקנות כרטיס מסך ב2500 ש"ח? :P כל אחד עושה את השיקולים שלו ביחס תועלת\עלות, צורך וגם הגבלה תקציבית. כיום 512 יספיק לך וכמו שאמרו אין פשוט יותר מלקנות עוד סטיק של 512 (ולהנות משימוש בDUAL), לדחוף אותו לחריץ (סוטים!) ולהנות מהמשחק הראשון שלא יעבוד אצלך טוב

***הידיעה בקשר לדרישות נכון לעכשיו מוטלת בהרבה ספק

פורסם

אנחנו גם אומרים לאנשים שGF4 4200 יספיק להם וכאן כתוב שרק 9800 מתאים, אולי נכריח כל משתמש שמבקש עזרה לקנות כרטיס מסך ב2500 ש"ח? :P כל אחד עושה את השיקולים שלו ביחס תועלת\עלות, צורך וגם הגבלה תקציבית. כיום 512 יספיק לך וכמו שאמרו אין פשוט יותר מלקנות עוד סטיק של 512 (ולהנות משימוש בDUAL), לדחוף אותו לחריץ (סוטים!) ולהנות מהמשחק הראשון שלא יעבוד אצלך טוב

***הידיעה בקשר לדרישות נכון לעכשיו מוטלת בהרבה ספק

אני חייב לציין שבבדיקה שעשו ל9800 פרו, הוא לא הצליח להריץ את המשחק חלק ב1600X1200 עם הפרטים הכי גבוהים

המקסימום (או הממוצע, לא הזכירו) היה 18 FPS

אני גם חייב לציין שהמשחק היה גרסה נסיונית ואני מניח שהוא עוד יעבור אופטימיזציות ושיפורים במנוע הגרפי שיתקנו את זה

פורסם

אם על כזה כרטיס חזק הוא עבד על 18 FPS , אז אם איזה כרטיסים הם מפתחים אותו ? כי אצלהם הוא בטוח עובד חלק !?

פורסם

קודם כל הFX מריץ את זה הרבה יותר טוב שנית כל יש לך מושג על איזה מחשבים הם מפתחים את זה? ולבסוף בשביל לפתח את זה הם לא חייבים לשחק על רזולוציות הכי גבוהות עם כל הפילטרים

פורסם

כבר אמרו כאן בדיון שהמשחק עדיין בפיתוח לכן עוד לא יודע מה יהיו הדרישות שלו.

ככה זה כל גרסת בטא ובכל תוכנה.

פורסם

מישהו רשם כאן שבמקרה הכי גרוע הוא יקנה עוד 512 ויהנה מהדואל, אבל כבר עכשיוה וא יכול להינות מהדואל אם הוא יקנה 2 זכרונות של 256, לא?

והוא הוא ירצה להוסיף בעתיד עוד זכרון, וכבר יש 2 זכרונות של 256, איך הוא ישמור על טכנולוגיית הדואל ?

ובכלל 512 זה מינימום זכרון שצריך ? 256 כבר מחוץ לטווח?

תקחו את הפסקה הזאת:

"double-sided RAM modules are faster than single-sided, as they can keep twice as many memory pages open"

לקחתי את זה מ-tomshardware.

מה זה DOUBLE SIDED? איך אני אומר למוכר שאני רוצה דבר כזה?

פורסם

לפי מה שאני מבין זה סטיק שבשני הצדדים שלו יש צ'יפים של זיכרון לעומת ONE SIDED שזה רק בצד אחד.

פורסם

מישהו רשם כאן שבמקרה הכי גרוע הוא יקנה עוד 512 ויהנה מהדואל, אבל כבר עכשיוה וא יכול להינות מהדואל אם הוא יקנה 2 זכרונות של 256, לא?

והוא הוא ירצה להוסיף בעתיד עוד זכרון, וכבר יש 2 זכרונות של 256, איך הוא ישמור על טכנולוגיית הדואל ?

ובכלל 512 זה מינימום זכרון שצריך ? 256 כבר מחוץ לטווח?

תקחו את הפסקה הזאת:

"double-sided RAM modules are faster than single-sided, as they can keep twice as many memory pages open"

לקחתי את זה מ-tomshardware.

מה זה DOUBLE SIDED? איך אני אומר למוכר שאני רוצה דבר כזה?

אם אתה לוקח מערכת אינטל אז תקח DUAL כי אומרים ששם השיפור מורגש. אם אתה לוקח AMD השיפור הוא קטנטן. אני (בבחירה האישית שלי) אם הייתי קונה היום AMD הייתי קונה סטיק אחד 512 וכמו שאמרתי מקסימום נשדרג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים