עבור לתוכן

תאוריות קונספירציה הזויות למיניהן

Featured Replies

פורסם

שריפה? אתה יודע בכמה מעלות קרוסין בוער?

קרוסין במעל 1000 מעלות, מה שמספיק בשביל להחליש פלדה באופן ניכר. לא צריך להמיס לגמרי את הפלדה בשביל שהמשקל העצום שהיא אמורה לתמוך בו ישבור אותה לחלוטין. לכן הבניין קרס פנימה, לפגיעת המטוס עצמה השפעה רבה רק על החלק העליון- זה לא דבר שיכול להפיל את הבניין שבסופו של דבר נפל.

בנוגע לבניין מס' 7, פגיעה משמעותית בתחתית וביסודות יכולה לגרום לקריסה שכזו "כלפי פנים". מה שגם בבניין מס' 7 לא היו אנשים בזמן שהוא קרס, אז מה הטעם להפיל אותו בכלל?300 רגל הם 100 מטר. 100 מטר הם כמה עשרות מטרים. אני מציע שתסתכל על תמונה של ground zero כמה שעות אחרי סוף האירוע, ותסתכל לאיזה מרחק התפזרו השברים וההריסות של שני המגדלים. זה מקור מצוין למתכת המותכת שאותו דביל מדבר עליה, מצאו קורות כאלו גם במרחק גדול יותר, זה לא מפתיע בכלל.

כמו שהסברתי קודם, דלק מטוסים בוער בטמפרטורה מספיק גבוהה להחליש פלדה באופן ניכר (ולשרוף כל דבר אחר בדרך)

Scorn אתה סוכן cia ?

כי אתה מדבר כמו אחד כזה , או כמו אחד שהתקשורת העולמית הפיעה עילו חזק מאוד .

• תגובות 60
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלכס, תקרה את הכותרת של הדיון ותפנים.

ותפסיק להאמין לכל שטות שאתה שומע.

פורסם

אולי אתה תיקרא את הכותרת של הדיון ותבין שזה כל העיניין של הדיון "תאוריות קונספירציה הזויות" .

פורסם

אולי אתה תיקרא את הכותרת של הדיון ותבין שזה כל העיניין של הדיון "תאוריות קונספירציה הזויות" .

אתה יודע מה המילה "הזוי" אומרת?

פורסם

אתה יודע מה המילה "הזוי" אומרת?

זה מה שהיא אומרת :silly:

(מצטער אם זה נחשב ספאם אבל אני חייב להגיב ).

פורסם

Scorn אתה סוכן cia ?

אל תזמין פיצה מהיום. בפעם האחרונה שחשפתי סוכן CIA בפומבי השליח הגיע עם אקדח ומשתיק קול באריזה...

פורסם

דובי, זה לא היה אקדח

זה היה מכשיר שאמור לגרום לך לשכוח את כל מה שאתה יודע והממשל לא רוצה שתדע

למזלך, זכרת ללבוש את הכובע אלומיניום שלך באותו יום

זה בדיוק כמו הדיון על דת ואמונה

צד אחד מביא טענות הגיוניות שעומדות במבחן המציאות ואילו הצד השני מתעלם מהטענות האלה,

מפריח טענות לא הגיונית באוויר וזורק משפטים בסגנון "ידוע ש...", "לא נראה לי הגיוני ש...", "לי נדמה ש..."

איך אפשר להתייחס למשפט כזה "לי לפחות נדמה שאם בניין סופג נזקים גדולים בכיון אחד הוא אמור לקרוס לכיוון הפגוע ביותר ובכלל ששריפה לא ממש אמורה לגרום לקירסה שכזו." ברצינות, אלא אם כן הוא בא ממישהו שעוסק בהריסת מבנים? ולא אחד ש"נדמה לו שהבניין אמור לקרוס לכיוון הפגוע ביותר..."

פורסם

מחזק את הבחור מעליי,

ונותן צ'אנס אחרון לדיון הזה להתקיים כמו שצריך..

פורסם

חסר תאוריות קונספירציה מפגרות?

1. שארה"ב זייפה את הנחיתה על הירח

2. שישראל / ארה"ב היו אחראים ל-11 לספטמבר

3. שה-FBI רצח את JFK

4. שחייזרים חיים בינינו וממשלות העולם מסתירות את זה מאיתנו

5. שהאילומינטי שולטים בכל ממשלות העולם

6. שהיהודים שולטים בכל העולם

1. ארה"ב באמת נחתה על הירח, אבל זה קרה הרבה יותר מאוחר. הנחיתה הראשונה זוייפה וצולמה באולפן הוליוודי.

2. הפיגועים במגדלי התאומים באמת בוצעו ע"י אל-קאעידה, אבל הם התאפשרו בגלל סיוע של גורמים בממשל האמריקאי שהיו מעוניינים ביצירת סיבה ליציאה למלחמה, והם גם זייפו את הפגיעה בפנטגון ואת טיסה 93, כדי ליצור רושם של מתקפה כוללת על ארה"ב שתחייב אותה להכריז על מלחמה באיסלאם הקיצוני.

3. זה ידוע שJFK נרצח ע"י גורמים בממשל.

4. אני אישית מכיר כמה חייזרים שחיים בינינו. דרך אגב, MIB הוא סרט דוקומנטרי.

5. האילומינטי זה סתם מד"ב.

6. זה סתם אנטישמיות.

שיש אנשים שחורים עם בולבולים של חצי מטר

חצי מטר זה קצת מוגזם, אבל 40 ס"מ זה נפוץ למדי.

וכמובן יש את התיאוריה שאלביס חי.

אלביס כבר לא חי, אבל זה ידוע שהוא חי עוד הרבה שנים אחרי שהוא לכאורה מת.

הוא זייף את המוות שלו כי נמאס לו מהתהילה והפרסום, והוא רצה לחיות בשקט הרחק מאור הזרקורים.

פורסם

1. ארה"ב באמת נחתה על הירח, אבל זה קרה הרבה יותר מאוחר. הנחיתה הראשונה זוייפה וצולמה באולפן הוליוודי.

2. הפיגועים במגדלי התאומים באמת בוצעו ע"י אל-קאעידה, אבל הם התאפשרו בגלל סיוע של גורמים בממשל האמריקאי שהיו מעוניינים ביצירת סיבה ליציאה למלחמה, והם גם זייפו את הפגיעה בפנטגון ואת טיסה 93, כדי ליצור רושם של מתקפה כוללת על ארה"ב שתחייב אותה להכריז על מלחמה באיסלאם הקיצוני.

3. זה ידוע שJFK נרצח ע"י גורמים בממשל.

4. אני אישית מכיר כמה חייזרים שחיים בינינו. דרך אגב, MIB הוא סרט דוקומנטרי.

5. האילומינטי זה סתם מד"ב.

6. זה סתם אנטישמיות.

חצי מטר זה קצת מוגזם, אבל 40 ס"מ זה נפוץ למדי.

אלביס כבר לא חי, אבל זה ידוע שהוא חי עוד הרבה שנים אחרי שהוא לכאורה מת.

הוא זייף את המוות שלו כי נמאס לו מהתהילה והפרסום, והוא רצה לחיות בשקט הרחק מאור הזרקורים.

אוקי, ואני המסטול פה ?

פורסם

אוקי, ואני המסטול פה ?

אני לא יודע אם מסטול, אבל אולי קצת ישנוני... :P

פורסם

יש סירטונים שרואים בברור שהכול שם זה מיטענים שהוטמנו מראש ושביניין אחד ליד מגדלי התאומים (wts7 אני חושב ) הופל בכוונה וששם דבר לא פגע בו .

אל תשכח שארה"ב ביימה גם את המתקפה על פרל הרבור.

רוזוולט עצמו התעקש לשלוח את החייילים לטראק במזרח שיוציא אותם מהשביזות.

פורסם

Scorn אתה סוכן cia ?

כי אתה מדבר כמו אחד כזה , או כמו אחד שהתקשורת העולמית הפיעה עילו חזק מאוד .

לא CIA, הבחורים האלו עגמומיים מדי. NSA.

ולא, לא תקשורת ולא נעליים- זה היגיון פשוט, ומוח שלא מחפש כל היום קונספירציות. תלמד קצת כימיה, פיזיקה ותרמודינמיקה, ותבין איך העסק הזה עובד. אני אישית התחלתי ללמוד את הנושא הספציפי הזה (חום, מתכות וכו') שחיפשתי מידע על תהליך ייצור של חרבות, אבל מצאתי שזה בכלליות מעניין.

פורסם

זה בדיוק כמו הדיון על דת ואמונה

צד אחד מביא טענות הגיוניות שעומדות במבחן המציאות ואילו הצד השני מתעלם מהטענות האלה,

מפריח טענות לא הגיונית באוויר וזורק משפטים בסגנון "ידוע ש...", "לא נראה לי הגיוני ש...", "לי נדמה ש..."

איך אפשר להתייחס למשפט כזה "לי לפחות נדמה שאם בניין סופג נזקים גדולים בכיון אחד הוא אמור לקרוס לכיוון הפגוע ביותר ובכלל ששריפה לא ממש אמורה לגרום לקירסה שכזו." ברצינות, אלא אם כן הוא בא ממישהו שעוסק בהריסת מבנים? ולא אחד ש"נדמה לו שהבניין אמור לקרוס לכיוון הפגוע ביותר..."

תגובה אחרונה שלי בנושא,

איך אפשר להתמודד עם טענות כאלו? פשוט-להראות שהן לא נכונות.

וכדי שזה לא יהיה ספאם

תאוריה נוספת הזויה במיוחד היא התאוריה שבה פול מקרטני הוחלף ע"י כפיל.

הסיבה שלי היא שללמוד לנגן על גיטרה איך שפול מנגן צריך לזה כישרון,למצא אדם עם כשרון שכזה,לעשות לו מספיק ניתוחים כדי שיראה כמוהו ועוד כמה דברים שהוא צריך לעבור,לא סביר כלל.

על אותו משקל בערך אלביס-די! הוא מת מה רוצים ממנו כבר? ונניח ולא מת,אנשים לא מבינים שהוא רוצה להיות לבד עם עצמו?

פורסם

בדיוק כמו בדיון על דת ואמונה,

זה לא מפריע לאנשים מסויימים שמראים שהטענות שלהן לא נכונות

הם פשוט מתעלמים וטוענים עוד ועוד שטויות עד אין קץ

לכן הפסקתי את השתתפותי בדיון דת ואמונה לאחר שקיבלתי הבטחה ממשתמש כלשהו

לתשובות מפורטות על גבי הפורום / בפרטי להודעה שכתבתי ועדיין לא קיבלתי תשובה (וזה היה לפני מספר חודשים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים