פורסם 2003 ביולי 1522 שנים אם יש מישהו כאן בעל מודם 56K שתומך בשיחה מזוהה בארץ שלנו, כלומר שהוא ממש ראה שזה עובד, אשמח לקבל את שם המודם ואם אפשר חנות שבו הוא נרכש או יכול להירכש.תודה(אני מכיר את הדיונים הקודמים בנושא. אבל אולי מישהו גילה משהו...)
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים בדיוק לפני שהמודמים "נעלמו" מהנוף (בהלת הפס המהיר) שקדו במלא מרץ על התקינה של מודם שמזה שיחה מזוהה.אני לא זוכר שהוא הגיע לארץ.או שהגיע אבל פשוט לא נפוץ.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים לי יש מודם של USRobotics שתומך בשיחה מזוהה בארץ.. בדוק.שכחתי מה הדגם הספציפי אבל אני מניח שכל דגם במהירות ה56K שתומך בשיחה מזוהה תומך גם לגבי הסטנדרט שמשתמשים בו בארץ.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים מחבר לי יש מודם של USRobotics שתומך בשיחה מזוהה בארץ.. בדוק.שכחתי מה הדגם הספציפי אבל אני מניח שכל דגם במהירות ה56K שתומך בשיחה מזוהה תומך גם לגבי הסטנדרט שמשתמשים בו בארץ.תוכל לבדוק אולי מה הדגם במנהל התקנים של WINDOWS?
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים ISDN + מרכזיה, אצל חבר שלי, תומך בשיחה מזוהה....הוא משתמש בתוכנה Fritz משהו, משיבון, שיחה מזוהה, מראה מי התקשר בכלל, וכו'...דיי נחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.