עבור לתוכן

i7 ומהירות הזכרונות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת. וחושב על המעבד 920 מהסדרה. ועל הלוח של גיגבייט GAEX58UD4ו . אני רואה שהלוח תומך במהירות זיכרון 1600 , וגם אני מוצא לקנות זכרונות כאלו במחיר סביר. אך המעבד אינו מספק קישור לזכרון מעל 1066 , אז לשם מה כל זה? ע"פ אתר ההשוואות של אינטל גם מעבד האקסטרים של הסידרה אינו מספק את המהירות הזו.

האם זה הולך להשתנות בקרוב. או שזה עניין ל overclocking והאם זה ניתן לביצוע בחומרה הנ"ל?

פורסם

אתה לא הבנת את הנתונים נכון - אם אני לא טועה בסטיקי יש הכל

המעבד מדבר במהירות 1066

הבאס מדבר במהירות שנקבעת בלוח אם (תלוי בלוח)

הזכרונות מגיעים מהיצרן במהירות מסוימת (1600 במקרה שלך) - נו ו...

אין שום בעיה - המחשב "מתאים את עצמו" למהירויות שיש

ב- OC אתה משחק עם המהירויות ככל העולה על רוחך בתנאי שאתה לא שורף שום רכיב (נשאר בטמפ' סבירות)

פורסם

לא משנה איזה תקח...

בדרך כלל הזכרונות התקציביים יותר בעלי התדר הגבוהה מגיעים עם תזמונים גבוהים יותר.

והזכרונות התקציביים עם התדר הנמוך יותר בדרך כלל מגיעים על תזמונים נמוכים יותר.

אם אתה לא יודע, תזמונים נמוכים יותר מהירויות גישה לזכרון וכו' מהירות יותר.

שורה תחתונה לא משנה איזה זכרונות DDR3 תקח כולם יעבדו לך...כמובן שיש עדיפוץ לTRIPLE CH

פורסם

לא משנה איזה תקח...

בדרך כלל הזכרונות התקציביים יותר בעלי התדר הגבוהה מגיעים עם תזמונים גבוהים יותר.

והזכרונות התקציביים עם התדר הנמוך יותר בדרך כלל מגיעים על תזמונים נמוכים יותר.

אם אתה לא יודע, תזמונים נמוכים יותר מהירויות גישה לזכרון וכו' מהירות יותר.

שורה תחתונה לא משנה איזה זכרונות DDR3 תקח כולם יעבדו לך...כמובן שיש עדיפוץ לTRIPLE CH

DC או TC לא מביאים לתוספת ביצועים בכלל.

פורסם

DC או TC לא מביאים לתוספת ביצועים בכלל.

:nono:

יש שיפור באחוזים בודדים

פורסם

:nono:

יש שיפור באחוזים בודדים

תחפש ב-THG, יש שיפור של אולי 1% בתוכנות שבודקות את הזיכרון, אבל בשימוש יום יומי אין שיפור כלל - אלא אם כן כל השימוש שלך זה להריץ בנצ'ים על הזיכרון ::)

פורסם

זה לא נכון, זה יותר מאחוז בודד. לפעמים קיימת תוספת של 0 אחוז ולפעמים זה קצת יותר.. זה נע. זה לא עומד על 1%.

לא שווה להשקיע בזה אם זה עולה יותר, אבל אם המחיר דומה אז אין שום דבר רע בכמה אחוזים בודדים נוספים.

פורסם

זה לא נכון, זה יותר מאחוז בודד. לפעמים קיימת תוספת של 0 אחוז ולפעמים זה קצת יותר.. זה נע. זה לא עומד על 1%.

לא שווה להשקיע בזה אם זה עולה יותר, אבל אם המחיר דומה אז אין שום דבר רע בכמה אחוזים בודדים נוספים.

בדיוק.

הנקודה שלי היתה שאין צורך להשקיע יותר ב-DC או TC.

פורסם

להקפיד לא לעבור את 1.65V ! לזכרונות DDR3 למעבדי CI7.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים. אני מודה באמת לא הבנתי הרבה. ואשמח אם משהוא יעשה לי סדר.

אם הבנתי נכון, יש טעם לבצע OC בפרט אם מדובר בזכרונות של חברה ידועה, אשר כבר מיועדת ל 1600 (או שמספיק 1333 ??)

עכשיו נחזור למהירות:

כאשר אני משחק ב OC אני מעלה את המהירות של המעבד עצמו או של הערוץ לזיכרון? או של שניהם יחד? וכיצד אני יודע לאיזה מהירות הגעתי בכל רכיב?

מה למעשה אני צריך לעשות כדי שהתעבורה לזיכרון תהיה 1600 ולא 1066 כפי שכתוב על המעבד?

האם התכוונתם לומר שיישום כמו דוטנט או sql server לא יושפע מהעלאת המהירות בין המעבד לזיכרון?

גם נושא התזמונים לא ברור לי. מה יותר חשוב, שהזכרון יהיה בעל תזמון נמוך, או שהמהירות תהיה גבוהה?

באמת לא מובן לי האם ערכי המהירות מציינים את מהירות התעבורה המעשית בין הזכרון למעבד.

כלומר למעשה אני לא מבין מדוע המעבד מתקשר עם הזכרון ב 1066 בלבד, בזמן שיש לנו זכרונות מהירים יותר

פורסם

^^^^^^

לכל השאלות יש תשובה בסטיקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים