עבור לתוכן

התלבטות בקניית טלויזיה חדשה - גודל ותקציב טרם נקבעו.

Featured Replies

פורסם

טוב אדון ליאור דוד, שחושב שהוא מומחה בתחום..

לא מומחה ולא מתיימר להיות מומחה - יש ניסיון - ראיתי הרבה טלוויזיות (כשעבדתי בתור טכנאי ביס)

פותח הת'ראד, לחפש תשובות בפורום הנ"ל (פורום מחשבים) לטלויזיה זה כנראה לא המקום הכי טוב,

לך תשאל בפורום מתמחה כמו hometheater.co.il מה הפיתרון העדיף ביותר.

יכול להיות שהוא לא ימצא פה מומחים אבל הוא ימצא אנשים עם חוות דעת על הטלוויזיות שלהם וטלוויזיות שהם ראו,

אין צורך להיות גאון או מומחה או לחקור גרפים ברשת כדאי לדעת מה טוב לעיניים שלך

והכי טוב, אם תוכל לתת את ההמלצה המועדפת פה בפורום כדי האנשים שחושבים שהם מבינים משהו, יראו ויפנימו.

ההמלצה באה כחוות דעת אישית - תלמד להפריד - אף אחד לא אמר מה הכי מומלץ (בכללי) אלא על פי דעתו מה הכי מומלץ מבין אלו שיש לו ניסיון איתן

תסביר לי איך בדיוק אתה מבדיל בין HDREADY ל-FULLHD על אותה טלוויזיה? איזה מקור בדיוק משדר היום ב-HDREADY בלבד?

מאיפה הנחת את המסקנה הזאת ? אני גר ליד שקם אלקטריק ומחסני חשמל וראיתי את הטלוויזיה שלי בזמנו ביחס ל-FULL ועל סמך ניסיון אישי השוותי את הטלוויזיות

אתה שם לב לשטויות שאתה פולט בדקה?

אני אפילו לא אגיב לתת רמה שנגררת אליה

טובים וגדולים ממני בתחום עשו את החיתוך של מרחק צפייה מול כמות המידע שהעין מסוגלת להבחין בו. קשה לי להאמין שאתה משהו יוצא מכלל זה, תנחית את הצלחת המעופפת שאתה חי עליה ומהר.. זה לא גרף של בחור אחד, אתה מוזמן לבדוק ברשת בכל המקומות שמבינים טיפה יותר ממך ולקבל תשובה.

כמו שאמרתי - אף מומחה/מומחים או גרפים לא יגידו מה טוב לעין שלי (וזאת עצה של מומחה אמיתי - אם אתה שואל)

ואם תזמין משהו, זה לחנות מתמחה כדי לראות טלויזיה אחת ליד השנייה, לא בבית לראות אחת ולהחליט

לזה התכוונתי - במידה והוא יחליט לקפוץ אלי ולראות יש לי רכב וכמו שציינתי התכוונתי גם להראות לו...

ketchup כמו שאמרתי בהודעתי הראשונה

תוכן HD טוב ואף מעולה לטלוויזית HD - רשמת 70% מחשב - אם הסרטים כמו שציינת - אז עדיף פלאזמה (לעתיד HD עדיף LCD)

30% לממיר יס אז ללא ספק פלאזמה...

פורסם

רק שהייתי רוצה שתתייחסו יותר לעניין שהשימושים שלי במסך הם בערך 70% לצפיה דרך המחשב (סרטי DIVX [כניראה שבעתיד גם HD] וגלישה באינטרנט...) ו30% צפיה דרך הממיר של יס... אז, מה אתם מציעים?

לא יודע אם אמרו אבל כדאי שתהיה לך בטלוויזיה כניסת SCART

פורסם

הסיבה היחידה לקחת LCD בגדלי 42 אינצ' ומעלה היום היא למשחקי PS3 או במקרים שיושבים מאוד קרוב למסך!!

זה לא המקרה שהבחור תאר פה, תראו את הגרף.. תפנימו את זה כבר!

נניח שהוא יקח LCD FULLHD שעולה יותר ממסך פלזמה HDREADY, זה מה יצא:

1. איכות הטלויזיה הרגילה (ערוצים 1,2,10,3,5,+5 וכו') וראו פחות טוב!

2. במרחק הצפיה שלו מהמסך הוא לא יראה הבדל אז הכל יראה לו כמו HD-READY

3. התמונה תהיה פחות יפה - אין מה לעשות, הצבעים בפלזמה יפים יותר.

היתרון היחידי הוא במידה והוא מתכוון לשבת קרוב מאוד למסך, ואז מחשבים או קונסולות שיחוברו יראו טוב יותר

תחשוב אם זה שווה לך להפסיד איכות טלויזיה רגילה (מה אתה עושה יותר עם המסך בסוף..)

הערה חשוב:

לאחר מעבר השידור בארץ לשידור דיגיטלי, השידוריים יהיו באיכות 720p (אין מה לעשות, זה מה החליטו במשרד התקשורת)

אז גם בעוד 10 שנים כשהדבר הזה יקרה, לא יהיה יתרון ל-FULL HD בשידורים.

ממש לא נכון.

אם אתה קונה LCD איכותית אתה תראה בסדר גם בשידורי SD (זה לא יראה מדהים, אבל בסדר גמור)

ולגבי השידורים ומשרד התקשורת:

אני לא יודע אם זה נכון או לא (נניח שכן)

מה הבעיה לראות תוכן של FULL HD ? גם היום אין שום בעיה. פשוט לא דרך יס או הוט

תודה לכולכם על התגובות וההתייחסות.

ממה ששמעתי מאנשים שעובדים בתחום, באמת המסכים של פנאסוניק טובים יותר מהטושיבה, שזה רק מחזק את ההצעה השניה שקיבלתי כאן, רק שהייתי רוצה שתתייחסו יותר לעניין שהשימושים שלי במסך הם בערך 70% לצפיה דרך המחשב (סרטי DIVX [כניראה שבעתיד גם HD] וגלישה באינטרנט...) ו30% צפיה דרך הממיר של יס... אז, מה אתם מציעים?

פנסוניק הם לפחות ליגה אחת מעל טושיבה (אם לא יותר מזה).

למרות שבעקרון ההתמחות של פנסוניק היא בפלזמות ולא ב LCD.

השימושים שלך בעייתים.

לראות DIVX על LCD זו זוועה רצינית... אני עברתי ל HD וזה פשוט עולם אחר.

(אני לא יודע איך DIVX יראה על פלאזמה מהעובדה הפשוטה שבחיים לא ניסיתי)

אם אתה מתכוון לעבור לראות HD אז הייתי אומר לך שאתה יכול לקחת LCD בראש שקט...

לגבי ה"יס" כמו שנאמר לך כבר ע"י "מומחה לא רשום " חשוב מאוד שתהיה כניסת SCART בטלויזיה שתקנה.

פורסם
  • מחבר

עזבו, בילבלתם אותי. לא רוצה טלויזיה חדשה! אני עם הCRT עד המוות! (המוות שהיא כבר חזרה ממנו מספר פעמים :-X )

סתם חבר'ה...

תודה על העזרה והייעוץ אבל כניראה שבאמת קניה של טלויזיה תידחה עד להודעה חדשה כי עקב תאונה לא פשוטה עלי קודם לקנות רכב חדש :'(

אז שוב, תודה רבה לכולכם, ונתראה פה שוב כשהתקציב יאפשר :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים