פורסם 2009 בפברואר 516 שנים יענו מסביב לפרצוף כזה להשאיר קו דק יחסית..אני תמיד מנסה עם סכין גילוח ובשביל לקצץ מוסיף מכונה לעיצוב זקן..אבל זה תמיד יוצא מעפן!!יש לכם איזה שיטה או טיפ?תודה!!!!!!!
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים ללכת לספר?אני לא מתחכם - מדי פעם גם אני מתפנק והולך לגילוח אצל ספר מקצועישמישהו יודע לגלח זה משהו אחר לגמרי ממה שאתה משיג בבית עם סכיןShave on, גבריאל
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר כל שבוע ללכת לספר?אחי לא יודע בן כמה אתה אבל אצלי הזיפים מתחילים לצמוח די מהר..ויצא שכל שבוע צריך ללכת לספר בשביל להוריד את כל השיט מהצד שלא קשור לזקן..וזה פוללל כסף
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים יותר מבוגר ממך סביר להניח.הוא אמר ללכת מדי פעם, לא באופן קבוע. זאת אומרת ללכת מדי פעם לסידור כללי ולהמשיך לטפח בבית.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אז השאלה היא, איך לטפח בבית בצורה יפה? יש עוד איזה כלי מיוחד שצריך? שיטה מיוחדת? זה תמיד יוצא מעפן כזה..
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים יותר מבוגר ממך סביר להניח.....אני רק אעיר ואומר שאני מתגלח כבר עשרים שנה... - תעשה את החשבון לבדולא - אני לא הולך כל שבוע אולי פעם או פעמיים בחודש - יתר הזמן אני מסדר לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.