עבור לתוכן

שאלת זכרונות על לוח אם EP43-DS3L.

Featured Replies

פורסם

היי לכם, אני קונה מחשב חדש בקרוב עם לוח אם EP43-DS3L שאמרו לי שהוא מעולה ומעבד Q9550.

עם זה אני קונה 4GB ראם (2X2) ותהיתי לעצמי כמה זיכרונות הוא יכול להכיל? למשל אם בעתיד אני אחליט שאני רוצה 8 GB (מי יודע אולי הדרישות יעלו..) ואני ארצה להתקין 4 כרטיסים של 2GB ראם, תיהיה לי את האפשרות לעשות זאת? מה המקסימום זיכרון שהלוח אם יכול להכיל ולהפעיל?

בנוסף לכך תהיתי לעצמי, אני עכשיו קונה 4 ג'יגה מחברה מסויימת (נכנה אותה A) ועוד שנה אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה של חברה אחרת (נכנה אותה B) האם A+B=AB או A+B=FAIL! אם לא הבנתם מה אני שואל, אז בקצרה, האם סוגים שונים של זיכרונות מחברות שונות יעבדו יחד?

פורסם

הוא תומך עד 8 ג'יגה

וכן אתה יכול לשלב זיכרונות של חברות אחרות אבל התזמונים שלהם צריכים להיות שווים אחרת המחשב יפעל לפי האיטיים יותר

פורסם
  • מחבר

כלומר אני יכול לשים 4 סטוקים (כתבתי נכון?) של 2GB?

פורסם

כן, אתה יכול לשים 4 סטיקים של 2 ג'יגה.

פורסם

הוא תומך עד 8 ג'יגה

האמת שהוא תומך עד 16GB

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על המידע. בטוח שהוא יהיה מועיל לעתיד (:

פורסם

סתם לידע כללי , למה אתה צריך 8/16GB זכרון ?

פורסם
  • מחבר

אני לא, אני סתם תהיתי לעתיד במקרה ויהיו דרישות מערכת קיצוניות לגבי משחקים\תוכנות\מערכות הפעלה. למרות הכול אני לא מחליף מחשב כל 5 דקות. בנתיים 4GB מספיק לי.

פורסם

אתר הלוח:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2847&ProductName=GA-EP43-DS3L

ציטוט מאתר:

1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory

2. Dual channel memory architecture

3. Support for DDR2 1200+/1066/800/667 MHz memory modules

(Go to GIGABYTE's website for the latest memory support list.)

הלוח תומך בעד 16GB ב 4 חריצי זיכרון. הזיכרון הנתמך הוא מסוג DDR2 בתדרים המצויינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים