עבור לתוכן

בעיה מוזרה מאוד! המחשב לפעמים כותב לבד!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאוד מוזרה והיא גולש באינטרנט הדפדפן (AVANT BROWSER אם זה משנה...) לפעמים זה נהיה מין איטי כזה במיוחד בכתיבה ובכתיבה בשורת כתובות, וכשאני הולך WWW.GOOGLE.COM ואני לוחץ על התיבה שבה אני מקליד את מילת החיפוש ועוזב את המחשב מדי פעם הוא מתחיל להקליד לבד ולכתוב סתם שטויות, לפעמים זה סתם סימנים לא מובנים ולפעמים זה מלים באנגלית שאין בניהם שום קשר מיוחד.

לא נראה לי שזה פריצה מפני שאני נמצא עם ZONEALARM PRO וזה לא מראה לי שם בעיה וב NETSTAT לא ראיתי שם פורט מוזר פתוח.

גם כשניתקתי את האינטרנט ואפילו הוצאתי את הכבל של הטלפון זה המשיך לכתוב כל כמה זמן ועוצר... כשהייתי מוחק את זה זה היה מחכה קצת ואז שוב מתחיל לכתוב ועוצר, לפעמים הוא גם מוחק.

עד לא בדקתי אם זה קורה גם IEXPLORER...

בבקשה תעזרו לי כי נמאס לי מהמחשב שלי... :'(

תודה רבה רבה לכל העוזרים.

פורסם

הייתה לי פעם בעייה דומה תריץ adaware 6

פורסם
  • מחבר

יופי עכשיו זה מקליד גם במקומות אחרים בדפדפן אבל נראה לי שזה כשאני מחליף שפה לאנגלית...

אהה כן אתה אומר שהייתה לך בעיה דומה והרצת ADAWARE 6 וזה עזר? כי אני עשיתי סריקה ב ADAWARE אבל לא 6 אלא גרסה ישנה יותר... תודה אני אנסה להשתמש ב ADAWARE 6 ואני אעדכן אותכם.

פורסם

בדקת אם המקלדת שלך בסדר

או שיש לך איזו SPYWARE על המחשב

פורסם
  • מחבר

טוב זה קצת מוזר כי כשאתמול הרצתי בדיקה של בכל ב ADAWARE 5.80 אם אני לא טועה (לא משנה בכל מקרה זו הייתה גרסה יותר ישנה) אז זה הראה לי בקושי 15 OBJECTS ועכשיו עם ADAWARE 6 אני עדיין באמצע וכבר יש לי איזה 61 OBJECTS!!! ???

פורסם

^^^^^^^^

כוחו של עידכון.......

שמע לפי דעתי אם הכל לא עובד והבעיה ממשיכה...תזמין מגרש שדים... ;D

(צא דיבוק !!! צא !!!!!!!)

פורסם

חחחחחחחח

לפני כמה זמן פורסמה ידיעה שזה קרה למישהו ובסוף הסתבר שזה היה בגלל שהייתה לו מקלדת אלחוטית והקולט קיבל שדר ממקלדת אחרת..

יש לך מקלדת אלחוטית במקרה?

פורסם
  • מחבר

הלוואי... חחחח

יש סתם מקלדת רגילה...

פורסם
  • מחבר

טוב ה ADAWARE 6 לא עזר במיוחד :'( למישהו יש עד הצעות?

פורסם

1. כשהמחשב מתחיל לכתוב "לבד" תנתק פיסית את המדפסת ותראה אם הכתיבה נפסקת.

2. יתכן שמותקנת אצלך תוכנה ש"משלימה" משפטים , או שהאקספולרר בעצמו מבצע השלמת משפטים.

3. יתכן שמותקן אצלך SERVICE או תוכנה אחרת שמשדרים מידע בינם לבין עצמם או לתוכנות אחרות ובטעות מזהים את החלון שלך כחלון היעד , נסה להעיף את כל התוכנות והSERVICES הלא חשובים / מיותרים.

4. תחליף מקלדת.

5. בדוק הגדרות ב - BIOS לגבי המדפסת.

6. בדוק ברגסטרי מהם התוכנות שעולות עם עליית חלונות ומחוק את המיותרות.

REGEDIT

-<

LOCAL MACHINE

-<

SOFTWARE

-<

MICROSOFT

-<

WINDOWS

-<

CURRENT VERSION

-<

RUN

פורסם

OK, אני מנחש שהמחשב שלך מבולגן - הגיע הזמן לעשות סדר !!

הבעיה כנראה נעוצה בתוכנת ספייוואר כלשהי אז :

לך לcontrol pannel -> add\remove programs תמחק כל מה שאתה לא צריך תנקה שת המחשב.

אם זה לא עוזר תתקין מחדש את הווינדוס, לא אני לא מדבר על פורמט או על למחוק (שד"א אתה יכול לעשות unistal לwindows(

אלא פשוט להתקין מחדש את הווינדוס שזה לא אמור לקחת הרבה זמן.

פורסם

1. כשהמחשב מתחיל לכתוב "לבד" תנתק פיסית את המדפסת ותראה אם הכתיבה נפסקת.

2. יתכן שמותקנת אצלך תוכנה ש"משלימה" משפטים , או שהאקספולרר בעצמו מבצע השלמת משפטים.

3. יתכן שמותקן אצלך SERVICE או תוכנה אחרת שמשדרים מידע בינם לבין עצמם או לתוכנות אחרות ובטעות מזהים את החלון שלך כחלון היעד , נסה להעיף את כל התוכנות והSERVICES הלא חשובים / מיותרים.

4. תחליף מקלדת.

5. בדוק הגדרות ב - BIOS לגבי המדפסת.

6. בדוק ברגסטרי מהם התוכנות שעולות עם עליית חלונות ומחוק את המיותרות.

REGEDIT

-<

LOCAL MACHINE

-<

SOFTWARE

-<

MICROSOFT

-<

WINDOWS

-<

CURRENT VERSION

-<

RUN

אני מציע לך לא להתעס עם הSERVICES בלי שתדע בדיוק מה אתה עושה, אחרת אתה יכול ממש לדפוק את המחשב

פורסם

כל הסרביסים שמוגדרים לעלייה אוטומטית יעלו שוב בפעם הבאה לאחר אתחול המחשב , לכן בדיקה על ידי STOP לסרביסים המיותרים לא תגרום בעלייה הבאה לשום נזק שהוא.

פורסם

כנס לwarp2search.com

תוריד משם תוכנות נגד spyware

פורסם

גם לי זה קרה , אבל אז התברר לי שאחי הריץ לי את הקובץ של נט באס על המחשב

וכתב לי שטויות מהחדר השני

O_o

אבל אתה אומר שניתקת את האינטרנט , אז זה לא זה :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים