עבור לתוכן

מחפש תוכנה כמו PHOTOSHOP?!

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מחפש תוכנה כמו PHOTOSHOP שבה אוכל לערוך מסמכים, לשנות בהם את התוכן ואת הכתב... אבל שתהייה יותר פשוטה לתפעול המשתמש מאשר PHOTOSHOP ?

האם ישנה בכלל בשוק תוכנה כזאת?

אם אין האם ישנו מדריך קל להבנה למשתמש הבסיסי בPHOTOSHOP הכי האחרון...

תודה מראש לעוזרים

פורסם

paint shop pro

פורסם

the gimp

תוכנת קוד פתוח מעולה שבפיתוח קהילתי כבר הרבה שנים.

יש ברשת גם מלא הסברים וסרטים.

http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעוזרים!!! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה גם להוסיף את PHOTOFILTRE

http://photofiltre.free.fr/download_en.htm

אשר עושה עבודה מצויינת וקלה לשימוש

כל טוב,

גבריאל

הסתכלתי בכל התוכנות שנתתם לי אבל, ניראה לי שאני מחפש משהוא אחר...

אני מחפש תוכנה שברובה תפעל למען שינו מסמכים, שינוי של נגיד מסמכים סרוקים והחלפת הנתונים באותם המסמכים, כגון אישורים, צ'קים, וכו'

האם אני טועה וישנה פה תוכנה כזו?

פורסם

אני מחפש תוכנה כמו PHOTOSHOP שבה אוכל לערוך מסמכים, לשנות בהם את התוכן ואת הכתב...

אהההה.. Word..?

פורסם
  • מחבר

אהההה.. Word..?

לא לא חח... תוכנה שנגיד אני סורק איזה שהוא מסמך נגיד צ'ק, ואז מעלה אותו לתוכנה כתמונה ואז בתוך התוכנה יכול נגיד לשנות באותו צ'ק נגיד את המספרים , אותיות וכו'

מה התוכנה הכי כדאית וקלה לתפעול?

פורסם

תוכנה גרפית וקטורית, זה מה שאתה צריך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכי נוח יהיה תוכנה שיודעת לקרוא דברים כאלו. ואין לי מושג איזה טובות בזה בימינו.

פורסם

^^

היכולות לקרוא מידע טקסטואלי מתוך מסמך סרוק (ידועות תחת השם Optical Character Recognition) הן מוגבלות למדי ובעייתיות בפונטים שאינם מייצגים כתב רומי. בעיות נוספות צצות כאשר המידע הטקסטואלי במסמך מעורבב עם מידע גראפי אחר (כמו רקעים, clipart, bullets וכד'), וזה גורם לקשיים רציניים בפענוח.

קיים מגוון של תוכנות OCR כאלה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Optical_character_recognition

לא לא חח... תוכנה שנגיד אני סורק איזה שהוא מסמך נגיד צ'ק, ואז מעלה אותו לתוכנה כתמונה ואז בתוך התוכנה יכול נגיד לשנות באותו צ'ק נגיד את המספרים , אותיות וכו'

מה התוכנה הכי כדאית וקלה לתפעול?

השאלה היא האם התוצאה הסופית צריכה להיות מודפסת באותם המימדים של המסמך המקורי, או שהתוצאה הסופית היא מסמך דיגיטלי שתרצה להדפיס אותו במימדים שונים לכל מיני מטרות שונות. אם זו האפשרות השניה, אתה צריך להשתמש בתוכנה וקטורית אבל עדיין התוצאה יכולה להיות לא משכנעת בעליל אם אתה לא משכתב את כל המסמך.

אם אתה מתכון לשנות פה ושם דברים קטנים, אני לא חושב שיש אפשרות טובה יותר מפוטושופ. אחרי עריכה בסיסית של תיקונים לצורך ניקוי המסמך מכל תופעות הלוואי הלא-רצויות של הסריקה, שינוי תוכן של מסמך לא צריך לכלול פעולות מורכבות, בעיקר אם אתה יכול להסתמך על המידע שכבר קיים בו. למשל להרכיב מילים או אלמנטים גרפיים חדשים כלשהם מאותיות, מספרים ואלמנטים שכבר קיימים בתמונה - במקרה הזה אתה לא צריך יותר משימוש בכלים כמו כלי סימון והזזה פשוטים, healing brush או clonestamp.

פורסם
  • מחבר

^^

אם אתה מתכון לשנות פה ושם דברים קטנים, אני לא חושב שיש אפשרות טובה יותר מפוטושופ. אחרי עריכה בסיסית של תיקונים לצורך ניקוי המסמך מכל תופעות הלוואי הלא-רצויות של הסריקה, שינוי תוכן של מסמך לא צריך לכלול פעולות מורכבות, בעיקר אם אתה יכול להסתמך על המידע שכבר קיים בו. למשל להרכיב מילים או אלמנטים גרפיים חדשים כלשהם מאותיות, מספרים ואלמנטים שכבר קיימים בתמונה - במקרה הזה אתה לא צריך יותר משימוש בכלים כמו כלי סימון והזזה פשוטים, healing brush או clonestamp.

למען האמת זה אכן רק דברים קטנים פה ושם, אבל פוטושופ בישבילי היא קודם כל נורא כבדה ושנית אני לא ישתמש שם אפילו בחצי ממה שהתוכנה מציאה...

האם קיימת כיום תוכנה לעריכת תמונה(נגיד השמסמך הסרוק הוא בגדר תמונה ) לא כל כך הבנית את כל ה ORC... אני פשוט צריך תוכנה קטנה לשינוי "תמונות"(המסמכים הסרוקים) אבל לצורי שינוי הכתיב בהם ולא האפקטים הגרפיים וכו'.? יש חייה כזאת?

פורסם

רק בעזרת עבודת נמלים בתוך פוטושופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים