עבור לתוכן

מאיפה אפשר לקנות משקפי תלת מימד?

Featured Replies

פורסם

אה, וגם לפרמידה הזאת של לימודי אנגלית שפרסמת כאן בהודעה אחרת אין לך שום קשר? פשוט תזדיין מפה כבר, חתיכת חרא קטן.

• תגובות 42
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הזמנתי מהDX את הפלסטיק קשיח שנראות כמו כל משקפיים רגילות.. 4 דולר משהו כזה זה שטות..

אני עדיין מחכה שיגיע (הזמנתי שבוע שעבר)

אבל בעיקר בשביל משחקי מחשב, יש בדרייבר של אנוידיה את האפשרות להפעיל וזה דווקה נחמד

וכמובן הזמנתי עוד כמה דברים נחמדים :smile1:

פורסם
  • מחבר

אה, וגם לפרמידה הזאת של לימודי אנגלית שפרסמת כאן בהודעה אחרת אין לך שום קשר? פשוט תזדיין מפה כבר, חתיכת חרא קטן.

???

איזו הקפצה :s07:

אגב, בסופ"ש האחרון ידיעות הביאו משקפיי תלת מיימד עם העיתון, והתמונות בכתבות היו ב3D, היו שם תמונות מטורפות!

פורסם

הוא מתייחס אלי?

פורסם

???

איזו הקפצה :s07:

אגב, בסופ"ש האחרון ידיעות הביאו משקפיי תלת מיימד עם העיתון, והתמונות בכתבות היו ב3D, היו שם תמונות מטורפות!

אתה באמת רואה בהם ?

פורסם
  • מחבר

כן התמונות שם היו ממש מגניבות.

אלו היו תמונות רגילות שעברו עריכה גרפית, אבל הם עשו עבודה ממש טובה ברוב התמונות (במיוחד באסון התאומים)

פורסם

לינקים בבקשה.

פורסם

אני לא הקפצתי את הדיון, מישהו אחר הקפיץ אותו עם פרסומת לאתר שלו שמוכר משקפיים כאלה. ההודעות שלי מתייחסות להודעות של אותו משתמש, שנמחקו בינתיים, כמו גם להודעה נוספת לגבי לימודי אנגלית בדיון אחר שנמחקה בינתיים גם היא. סליחה על אי-ההבנה.

פורסם
  • מחבר

לינקים בבקשה.

לינקים למה? זה היה בעיתון.

בסופ"ש הקרוב יהיו עוד

פורסם

איזה משקפיים צריך בשביל הסרט avatar בתקווה שהוא יגיע להורדות בגרסת ה3D?

ראיתי בDX שיש:

כחול אדום

שקוף

וכחול צהוב

פורסם

בשביל avatar אתה צריך זוג מקרני imax ומשקפיים תואמות, ממש לא משקפי anaglyph בגרוש :screwy:

פורסם

בגרסאות שיוצאות הם למשקפיים הרגילות , אדום וכחול (אם זה יצא כמו השאר, מסע אל בטן האדמה לדוגמה)

יש כבר כמה סרטים שיצאו ככה, אבל האמת אני לא יודע אם זה כזה כיף לראות סרט של שעה וחצי +

אני כבר חושב על הכאב ראש של אחרי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים