עבור לתוכן

רוסיה מנסה ליצור את בריה"מ מחדש - מקימה כוח צבאי משותף

Featured Replies

פורסם

חחח מצחיק אתה ילצין יותר טוב מפוטין :lol:

אם כבר אז מי היה הכי טוב?

בוא נראה אותך

• תגובות 71
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד מהם לא טוב (גם אם אובמה היה ראש ממשלת רוסיה)

אבל אף אחד מהם גם לא רע כמו שהוא מיוצג.

פורסם

איך רוסיה יכולה לפלוש לארה"ב?

תפתח מפה תראה איפה רוסיה נגמרת ואלקסה מתחילה...

פורסם

איזה איום יש במערכות -הגנה- נגד טילים בליסיים? למערכות האלו אין יכולת התקפית בכלל. איזה איום יש בכך על רוסיה עצמה, ולא על האגו שלה?

עובדתית רוסיה צודקת פה - מערכות כאלו הן נשק שובר שוויון באופן מובהק, כי הן למעשה מנטרלות את כל הנשק הבליסטי שבידיה. זה אומר שהיא תהיה חשופה לתקיפה מבלי שתהיה לה יכולת אפקטיבית להגן עליה. יש דמיון ברור בין המערכות האלו לבין מערכות הנ"מ שרוסיה רוצה למכור לסוריה - מערכות שמהוות שובר שוויון ביחסי הכוחות בין ישראל לסוריה.

חוץ מזה, השאלה שאתה צריך לשאול היא לא למה רוסיה מתנגדת להצבת המערכות האלו שם - אלא למה ארה"ב מתעקשת על כך.

מה שכן, אני מסכים עם מה שאמרת לגבי זה שמבחינת הקרמלין המלחמה הקרה עדיין לא נגמרה. העולם יכול היה להיות במקום כל כך הרבה יותר טוב, אם הממשלה הרוסית לא הייתה כל כך עוינת את המערב. אני מקווה שאובמה יוכל להפשיר מעט את היחסים (היום קראתי בעיתון על יוזמה שלו לפירוק הדדי של 80% מהנשק הגרעיני של ארה"ב ורוסיה), אבל עדיין - כל עוד רוסיה נשלטת על ידי הקגב, המצב הזה כנראה ימשיך...

פורסם

תפתחו מפה באמת ותראו את הגודל של רוסיה - כמעט כמו טיסה מפה לניו-יורק. היא גדולה פי 822 ממדינת ישראל, אבל האוכלוסיה שלה גדולה רק פי 19. אני כבר לא מדבר על התנאים הקשים - אחת המדינות הקרות בעולם. אתם יושבים במרומי המדינה הקטנטנה שלנו שמלאה במחדלים ומנהיגים מטופשים, ופותחים פה על המעצמה השנייה בגודלה בעוצמה והמדינה הגדולה בעולם. תשכילו קודם לדאוג למדינה שלכם. פוטין לא יכול לנהל את כל השטח הזה לבד, היררכיית השלטון שם מורכבת - ולכן המדינה הזאת מתפתחת בקצב איטי יחסית. ואני גאה שהעם הזה עומד מאחורי המנהיג שלו הרבה זמן, ולא מתחיל לאכול אותו מיד אחרי הבחירות.

פורסם

ומי שאמר שיש ערים שאין להם הספקה סדירה של מיים שיסתכל על המחדל העצום של הוריקן קטרינה .

הוריקן קתרינה זה אחד מאסונות הטבע הקשים ביותר שהיו בארה"ב, ובו עיר שלמה שקעה מתחת לפני המים.

אם אתה משווה את זה לרוסיה, אתה בעצם טוען שרוסיה נמצאת תמידית במצב של אסון טבע.

Way to go.

פורסם

הוריקן קתרינה זה אחד מאסונות הטבע הקשים ביותר שהיו בארה"ב, ובו עיר שלמה שקעה מתחת לפני המים.

אם אתה משווה את זה לרוסיה, אתה בעצם טוען שרוסיה נמצאת תמידית במצב של אסון טבע.

Way to go.

זה באמת נכון. מה שנחשב בארה"ב כאסון טבע נחשב ברוסיה כמזג אוויר שגרתי.

פורסם

אתה משווה בין סופות שלגים (שבמילא באזורים נידחים) לבין אחד ההוריקנים הגדולים שידעה ארה"ב?

בנאדם,אתה פולט שטויות לטובת רוסיה שבאמת,אתה לא מבין כלום וחוץ מזה כדאי לך לראות את עצמך כיהודי,לא כישראלי או רוסי,ולהסתכל על ההיסטוריה של רוסיה (וברה"מ) והאסונות שקרו ליהודים שם.

פורסם

זה באמת נכון. מה שנחשב בארה"ב כאסון טבע נחשב ברוסיה כמזג אוויר שגרתי.

בפעם האחרונה שבדקתי, אוכלוסיית רוסיה לא בדיוק מרוכזת בסיביר.

ובפעם האחרונה שבדקתי, לרוח של 200 קמ"ש (ויותר) יש השפעה "קצת" יותר הרסנית מסופת שלגים, גם כבדה.

פורסם

תפתחו מפה באמת ותראו את הגודל של רוסיה - כמעט כמו טיסה מפה לניו-יורק. היא גדולה פי 822 ממדינת ישראל, אבל האוכלוסיה שלה גדולה רק פי 19. אני כבר לא מדבר על התנאים הקשים - אחת המדינות הקרות בעולם. אתם יושבים במרומי המדינה הקטנטנה שלנו שמלאה במחדלים ומנהיגים מטופשים, ופותחים פה על המעצמה השנייה בגודלה בעוצמה והמדינה הגדולה בעולם. תשכילו קודם לדאוג למדינה שלכם. פוטין לא יכול לנהל את כל השטח הזה לבד, היררכיית השלטון שם מורכבת - ולכן המדינה הזאת מתפתחת בקצב איטי יחסית. ואני גאה שהעם הזה עומד מאחורי המנהיג שלו הרבה זמן, ולא מתחיל לאכול אותו מיד אחרי הבחירות.

למי אתה מנסה למכור את השטויות הללו לישראלים? אתה שוכח שיש פה גם כמה חברה שנולדו ברוסיה ויודעים בדיוק על מה אתה מדבר.

רוסיה היא אולי המדינה הגדולה ביותר בעולם מבחינת שטח אבל המעצמה השניה? פחחחחח

רוסיה מעולם לא השכילה לעשות שום דבר חוץ מלנפח את האגו שלה ולנפנפ בו

זה למה המדינה הכי גדולה בעולם עם תוצר לאומי גולמי אפילו לא בעשיריה הפותחת.

בעשור האחרון הייתי בטוח שהם יצאו מזה שיש התקדמות ואז הגיעה פותין והחזיר את המדינה למצב שהם אוהבים

חכה חכה גם כך הסינים כבר נשפכים דרך הגבול לתוך רוסיה וזה רק קצה המזלג של כל הבעיות שלהם בטווח הקרוב

פורסם

אני גאה שהעם הזה עומד מאחורי המנהיג שלו הרבה זמן, ולא מתחיל לאכול אותו מיד אחרי הבחירות.

אין לו יותר מדי ברירה.

פורסם

אתה משווה בין סופות שלגים (שבמילא באזורים נידחים) לבין אחד ההוריקנים הגדולים שידעה ארה"ב?

בנאדם,אתה פולט שטויות לטובת רוסיה שבאמת,אתה לא מבין כלום וחוץ מזה כדאי לך לראות את עצמך כיהודי,לא כישראלי או רוסי,ולהסתכל על ההיסטוריה של רוסיה (וברה"מ) והאסונות שקרו ליהודים שם.

כמובן שאתה מומחה לענייני רוסיה יותר טוב מכולם. ויהודים סבלו בכל מקום בעולם. לפי הדעות שאתם משמיעים כאן היחס אלינו לא מפתיע.

רוסיה מעולם לא השכילה לעשות שום דבר

ואני זה שמדבר שטויות?

בעשור האחרון הייתי בטוח שהם יצאו מזה שיש התקדמות ואז הגיעה פותין והחזיר את המדינה למצב שהם אוהבים

לפי השטויות שלך ההתקדמות היחידה שאתה מאחל להם היא העלמות. בתקופת פוטין התנאים ברוסיה השתפרו אחרי שרשרת ה"דמוקרטים" שדרדרו את המדינה לשפל חסר תקדים.

פורסם

לפי הדעות שאתם משמיעים כאן היחס אלינו לא מפתיע.

רגע, שאני אבין, מי זה "אלינו" ?

פורסם

רגע, שאני אבין, מי זה "אלינו" ?

יהודים, יהודים. לא נראה לי שיש מדינה שהיתה סובלת אנשים עם דעות כמו אלה מהפורום.

פורסם

מה, שהדעה היא נגד דיקטטורה וה"דמוקרטיה" שלו?

נכון, דיקטטורים ממש לא אהבו את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים